Ніколи не їжте наодинці
Категорія
Блоги
Дата публікації

Ніколи не їжте наодинці

Юлія Бурковська
Юлія Бурковська

Про відомий бестселер від нетворкера № 1 у світі - в новому блозі Юлії Бурковської на ONLINE.UA

Я завжди покладалася на свою інтуїцію, і мені завжди здавалося, що «будь хорошою людиною, служи суспільству, і якось Бог пошле тобі на хліб насущний». Цього року я зясувала, що це називається комунікатор-networker, і я так і почала писати на візитівках – я «соціальний брокер». Я почала вивчати тему розвитку зв’язків, і виявилося, що прогресивна спільнота вже давно все з’ясувала, систематизувала, навіть є цілі факультети і люди, які займаються нетворкінгом професійно. Наприклад, Кейт Феррацці.

Кейт Феррацци, автор книги «Ніколи не їжте наодинці» має в своєму записнику п’ять тисяч контактів «сильних цього світу», тобто людей, які приймають головні рішення на нашій маленькій блакитній планеті.

І от, цей Кейт Феррацці написав нам книгу. Тут є практичні поради про те, як розвивати зв’язки, як не стати «міським божевільнім», який ходить і тягне всіх за пальто: «Купи в мене щось!», як все це робити елегантно, як використовувати свої надбання...

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?