"9 мая". P.S.
Категорія
Блоги
Дата публікації

"9 мая". P.S.

Сергій Руденко
Сергій Руденко

Вшанування пам’яті загиблих у Другій світовій війні немає нічого спільного із тими шабашами, які влаштували 9 травня в Україні телеканал "Інтер", Льовочкін, Вілкул, Шуфрич etc. "Дедивоєвалі", "Сталінжив", "Незатоборолісь", "Великієвнукіпобєдітєлєй". Ряжені спекулянти знову "прокачали" країну.

Українцям вистачило розуму долучитися до відзначення Дня примирення 8 травня, але не стало духу скасувати вихідний 9 травня.

Ми йдемо до Європи, але не можемо розпрощатися із радянським минулим. Тим минулим, яке тягне нас до російського корита. Тим минулим, яке шикує українців у колони "Безсмертних полків" і перетворює у стадо, кероване Кремлем. Тим минулим, що мов удавка стискає наші дії і рух вперед.

У нас в країні йде війна, а ми кидаємо десятки тисяч силовиків, кошти і неймовірні зусилля для того, аби забезпечити проходження цих "маршів".

А в України ще буде свій День перемоги. Перемоги на фашистською Росією і Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?