Файні новини: українські дизайнери долучаться до Gucci, Versace та H&M
Категорія
Блоги
Дата публікації

Файні новини: українські дизайнери долучаться до Gucci, Versace та H&M

Олександр Тодорчук
Олександр Тодорчук

У боротьбі за гуманність 46 світових організацій об’єдналися у так званий Fur Free Alliance. Найбільші зоозахисні спільноти стали пліч-о-пліч, аби врятувати життя та зробити світ хоч трохи добрішим. В альянсі можна зустріти представників великих і малих країн з різних куточків планети: від Німеччини та Британії, до США та Японії. Мене завжди дивувало, чому в альянсі немає України. Що за неподобство? Ніби гуманність нас не хвилює. Не стану тягнути і розпочну тиждень із гарних новин.

Гуманістичний рух UAnimals став першою українською організацією, яка офіційно увійшла до Fur Free Alliance. Попереду нас очікує велика робота та значні виклики. В альянсі долучаємося до Fur Free Retailer - тієї самої програми, в рамках якої відомі на весь світ дизайнери і магазини підписують зобов’язання не використовувати хутро. В світовій базі на сьогоднішній день присутні 903 гравці модної індустрії: від Versace, Armani та Gucci до H&M та Zara. Скоро список поповнять і українські дизайнери та продавці.

Нагадаю, раніше в рамках перемовин з UAnimals не використовувати натуральне хутро у своїх колекціях зобов'язалися модні бренди Andre TAN, BEVZA, ELENAREVA, Paskal, Bobkova, Ksenia Schnaider, Elena Burenina, SAYYA, IVANOVA, IdoL, ARTEMKLIMCHUK, PRZHONSKAYA та Nadya Dzyak. Ці дизайнери зовсім скоро опиняться в світовому списку разом з міжнародними брендами. Чекаємо у FFA ще одну українську організацію «Відкриті клітки», аби спільними зусиллями робити світ гуманнішим.

А поки звертаюсь до дизайнерів та представників ритейлерів із закликом робити гуманістичний крок та долучатися до світових гравців у списку Fur Free Retailer. Давайте разом змінимо світ на краще!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?