Гороскоп на 03 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 03 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 03 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. перш, ніж говорити Овна, що він поганий, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас... ніколи не обманюйте Овна, завжди кажіть йому правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню... Овни ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності і закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Терезам, як нікому іншому, потрібна абсолютна впевненість в тому, що їх люблять. Впевненість, не раз підкріплена ділом. немає повісті сумнішої на світі, ніж повість про Терези-сов, яким доводиться жити як жайворонки. Терези дуже рідко пробують, як то кажуть, знімати з людей маски, - вони чудово розуміють, що часто це не маски, а намордники. Терезам варто періодично пробувати дивитися на їхні стосунки з людьми з точки зору цих людей: уявляти себе на секунду ними, а їх - собою і думати, чи вам подобається, чи все відбувається правильно і так, як вам би хотілося, - і тільки потім діяти згідно ваших рішень.

Обійми - це, мабуть, одна з найпалкіших форм прояву любові для Лева, бо ви відчуваєте себе у безпеці і близько до людини. Таке відчуття, що всі печалі пішли, і це одне з найбільш приголомшливих відчуттів в світі. багатьох жінок турбує питання: "Як утримати чоловіка?" Але жінки-Леви знають, що якщо хочеш бути справді щасливою - не варто жити з чоловіком, якого потрібно утримувати.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 03 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

До вечора сьогоднішнього дня ви станете надзвичайно смешливы. Це, звичайно, непогано, але будьте уважні, ви ризикуєте порушити урочистість моменту - ніяково буде.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Швидше за все, якщо, звичайно, зірки не помиляються, з ранку день не заладиться. І переламати ситуацію в кращу сторону можна буде лише одним-єдиним способом - з допомогою висококласного, але помірно поживного обіду. Так що доведеться зібрати волю в кулак і відправитися на його пошуки. Можна прямо з ранку. Дуже непогано підійдуть страви вегетаріанської кухні, так що можна зосередити пошуки саме в цьому напрямку.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто переконати себе в тому, що він чинить правильно по відношенню до вас, що його дії не викликають у вас почуття образи, горя, ненависті і їм подібних. У ваших силах допомогти йому справитися з його сумнівами як можна швидше.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Нині найвразливіше місце Овнів – це вуха, зараз вам слід тримати їх в теплі і сухості. Пам'ятайте це, гуляючи на вітрі або збираючись пірнати.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні вам не доведеться довго наполягати на тому, що саме ваш варіант подальшого розвитку вашої трудової діяльності є єдино правильним і прийнятним в даний момент. Або з вами відразу погодяться, або розкритикують. Третього не дано.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Телеців

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нинішній день обіцяє вам несподівану удачу в тій області, яка найбільш близька вам з професійної точки зору. Її необхідно відзначити, інакше удача може від вас і відвернутися. Для цієї мети найкращим чином підійде класичний набір з шампанського, фруктів і шоколаду, або пива і закуси на ваш смак - дивлячись що більше відповідає ситуації і компанії, в якій відзначення належить відбуватися.

Загальный гороскоп для Тельців

Краще всього вам негайно взяти невелику відпустку і відправитися за місто, на берег лісового озера. Посидіти на бережку, кидати камінці у воду. Подумати...

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині постарайтеся зберегти позитивний настрій і не піддаватися занепадницьким настроям. Адже саме з цієї причини можуть загостритися давні захворювання і виникнути головний біль.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Наскільки б цікаві не були теми для розмов з неробочим питань, нині від подібних бесід краще утриматися. Вони можуть принести вам абсолютно зайве знання, яке здорово ускладнить вам подальшу трудову діяльність у даному колективі. Воно вам потрібно?

Любовний гороскоп для Тельців

В цей день вашій коханій людині захочеться вас обійняти, притиснути до себе міцніше і нікуди ніколи не відпускати. Виконати подібну прохання не так легко, як здається, але спробувати явно варто.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам краще зайняти вичікувальну позицію. Не варто поспішати, і вже точно не треба займатися закладкою наріжних каменів чогось значного. Ситуація скоро зміниться.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Ви будете сміятися, але день ідеально підходить для вживання всередину різних гамбургерів, чизбургерів, картоплі-фрі та інших подібних продуктів з серії "Здрастуйте, гастрит і ожиріння". Так що якщо коли подібні страви і є, то саме сьогодні. Втім, варто взяти до уваги, що якщо навіть ви і відмовитеся від їх поїдання, навряд чи ви щось на цьому втратите.

Любовний гороскоп для Близнюків

Кажуть, можна нескінченно дивитися на три речі: як тече вода, як горить вогонь і як інші працюють. Ось ви сьогодні будете насолоджуватися останнім. Ваша половинка буде збиватися з ніг у пошуках вирішення вашої загальної проблеми - а ви будете прихильно спостерігати за процесом. Якщо, звичайно, совість не заїсть.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Якщо ваше начальство сьогодні запропонує вам відправитися в ділову поїздку, погоджуйтеся, не роздумуючи, бо будь-які відрядження будуть для вас зараз дуже успішними і зможуть принести вам непоганий дохід. Ще недавно ви були незадоволені своїм фінансовим становищем? Тепер справи підуть на поправку!

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині постарайтеся повністю розслабитися, адже псувати вихідні робочими справами – це просто злочин. Зараз вам просто необхідно змінити обстановку, адже зміна діяльності – вже відпочинок.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Навряд чи вам будуть доплачувати за те, що ви працюєте у вихідні, тому не варто робити подвиг такого роду за просто так. Можливо, вже завтра він стане необхідністю, а в цей день ви зі спокійною совістю можете відпочити і забути про всіх трудових обов'язках.

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогоднішній день може бути багатий на травмонебезпечні ситуації, які, якщо до них не поставитися з усією серйозністю, здатні зашкодити вашому здоров'ю. Будьте уважні, не поспішайте приймати рішення.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам захочеться розбуркати вашого коханого, щоб він вийшов з напівсонного стану і зважився, нарешті, на якийсь дуже серйозний вчинок. Тягнути з болота бегемота виявиться нелегкою роботою, але вашої тяглової сили можна буде тільки позаздрити!

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні буде непогано вдаватися те, для приготування чого треба грунтовно попрацювати ножем. Не інакше як зірки змусять стругати салати.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні вам варто діяти не поспішаючи, бо в звичайному темпі ви ризикуєте проскочити повз чогось дуже важливого, чим докорінно змінити подальший перебіг власного життя.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Левів

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день для гарного самопочуття вам буде необхідний свіже повітря. Спробуйте організувати виїзд на природу, навіть якщо ви терпіти не можете пікніки. Адже можна просто погуляти.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні побережіть нерви і не приймайте все близько до серця. Така чутливість просто немислима в тій обстановці, в якій ви працюєте. Ви ділова людина і повинні це чудово розуміти, так що візьміть себе в руки і постарайтеся постійно пам'ятати про це.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні навіть в самому дружному сімействі дуже можливі непримиренні протиріччя, які стануть каменем спотикання для вас обох. Дуже рекомендується постаратися вислуховувати опонента уважно і не перебиваючи (хоча б для того, щоб потім безпомилково зайняти протилежну позицію). Вам це вдасться, і перемога буде за вами!

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні спілкування з кулінарією краще обмежити теорією. І справа не в тому, що практичні заняття будуть невдалими - зовсім ні, просто, чим більше часу ви витратите на вивчення кулінарних книг, тим більше цікавого і корисного дізнаєтеся.

Загальный гороскоп для Левів

Іноді так важко зупинитися. Особливо якщо набрати перед цим хорошу швидкість. Але все-таки варто іноді давати висловитися і співрозмовникам.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Дів

Кулінарний гороскоп для Дів

Ймовірно, сьогодні вам буде не до їжі. Дуже багато що належить зробити і занадто великої концентрації уваги ці справи зажадають. Якщо вам все ж вдасться урвати десять п'ятнадцять хвилин на трапезу, віддайте перевагу овочевим стравам, особливо - приготованим на пару. Перевантаження шлунка більш калорійною їжею викличе відтік крові від мозку, а цього якраз і треба б уникнути.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні вам не варто надто багато думати на тему вашої безпосередньої трудової діяльності. Вона буде робитися сама по собі, в незалежності від вашого бажання чи небажання. Постарайтеся однак не пускати її зовсім вже на самоплив: хоча б як-то за нею дивіться.

Загальный гороскоп для Дів

Якщо сьогодні ви зберете гостей, або самі опинитеся чиїмось гостем, то нудьгувати вам не доведеться. Вечірки і застілля - саме відповідне заняття на цей день.

Гороскоп здоров'я для Дів

Якщо після недавньої тренування ваші м'язи все ще відгукуються хворобливими відчуттями, то зараз вам тим більше не слід ухилятися від занять. Присвятіть хоча б пару годин роботі над тілом.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні зірки рекомендують вам проявити мужність і відвагу. Навіть якщо ви належите до слабкої статі. Вони вам дуже знадобляться, щоб зустріти у всеозброєнні цей у всіх сенсах непростий день. Особисте життя в цьому плані винятком не стане, але і з такими проблемами ви впораєтеся без праці.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Не варто розраховувати на щось особливо видатне сьогодні. Ті кухарі, які готуватимуть для вас, переживуть не найкращий день у своїй кар'єрі. Тому чим простіше буде ваше замовлення, тим він буде якіснішим виконаний і тим з великим задоволенням ви його з'їсте. Просити ж приготувати вам чимось, що вимагає чималого вміння, зусиль, часу і точності, не варто.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам належить зробити вибір між любов'ю і дружбою. Це зовсім не означає, що вам доведеться відмовитися від чогось одного заради іншого, однак на чиюсь сторону встати доведеться, і саме вибір сторони визначить ваші пріоритети. Це дуже серйозно, постарайтеся ретельно зважити всі «за» і «проти».

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині довіртеся своїй інтуїції, вона підкаже вам, які заходи слід вжити, щоб не тільки не допустити погіршення самопочуття сьогодні, але і не зіткнутися з хворобою надалі.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви будете спокійні, як дохлий лев, ніж викличете захоплення спостерігачів, бо таке відбувається навколо! Спокій, правда, напевно буде показне, але хто про це знає?

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні не приховуйте своїх почуттів, будьте відкриті, чесні і забудьте про лицемірство. Адже це так чудово, коли ви вчіться бачити світ у світлих тонах і помічати в людях більше позитивних рис, ніж негативних. Такий позитивний підхід до справ допоможе вам з легкістю з усім впоратися.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Ви занадто багато сил віддаєте роботі, це положення треба б змінити, але подібною можливістю ви в даний момент не маєте? Обговоріть своє право на особисте життя. Сьогодні, можливо, варто навіть тупнути ногою, інакше на вас так і будуть кататися.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині Скорпіонам слід було б пам'ятати, що врівноваженість і гармонійний внутрішній стан – це ключі до вашого здоров'я і відмінного настрою. Так що зараз не варто нервувати через дрібниці.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Нині напади звірячого апетиту у вас будуть викликати запахи, створюваний копченостями. Не відмовляйте собі в задоволенні - їх і откушайте. Але відразу визначитеся, чи будете ви є копчену рибу або м'ясо, їсти і те, і інше одночасно краще не варто. Якщо віддасте перевагу рибу, вибирайте приготовану з допомогою гарячого копчення. Особливо гарні будуть червоні сорти риби, а також морський окунь (адже теж червоний, хоч і зовні, а не м'ясом).

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам буде не вистачати уваги з боку вашого улюбленого людини. Постарайтеся зробити все можливе для того, щоб ця нестача уваги відчувалася їм якомога менше. В іншому випадку, вам доведеться весь день витратити на те, щоб його втішити і переконати у вашій до нього щирої прихильності.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні можуть виникнути труднощі з оформленням документів. Вам доведеться зробити багато додаткової роботи, щоб все вийшло. Особливо це стосується тих, хто працює в туристичному бізнесі або побічно з ним пов'язаний. Наберіться терпіння на сьогоднішній день.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Вашою люб'язністю можуть беззастенчивейшим чином скористатися сьогодні. Якщо хтось просто на халяву поїсть в компанії з вами, вважайте, що ви легко відбулися. Тому запрошення трохи настирливого співрозмовника на обід, ймовірно - не найгірший спосіб від нього звільнитися, якщо такий вас турбує, так і робіть. І замовте йому що-небудь на зразок вершковою тягучки на десерт. Щоб базікав поменше.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині у вас може виникнути алергічна реакція на пил та інші звичайні алергени, навіть якщо раніше подібного не траплялося. Постарайтеся провести вдома прибирання і стежити за харчуванням.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні ваше фінансове становище буде стабільним, і справи будуть йти вдало. Без вашої участі, на щастя, бо вихідний. Зірки обіцяють хороший у всіх сенсах день. А якщо раптом щось не заладиться – вам завжди буде, до кого звернутися за допомогою і підтримкою.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам доведеться виконувати роль приборкувач диких людей. Потрібно весь ваш такт, всі терпіння і навіть ласка.

Любовний гороскоп для Стрільців

Не будьте занадто вимогливі до вашій коханій людині. Можливо, він приділяє вам недостатньо часу не тому, що йому цього уваги для вас шкода, а тому, що у нього елементарно ні на що не вистачає часу. Дайте йому трохи прийти в себе. Вже завтра все можливо буде краще.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Козерогів

Загальный гороскоп для Козерогів

Знайти вірний підхід до потрібного вам людини вам допоможе спільне з ним хобі. Якщо такого немає - дізнайтесь, що взагалі його цікавить, і дійте відповідно.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Не варто особливо перейматися проблемою вибору солодких складових сьогоднішнього столу. Бо навряд чи хтось з присутніх зможе настільки точно розрахувати свої сили і дожити до чарки чаю. Краще перемкніть свою увагу на закуски. Від їх вибору багато в чому буде залежати настрій присутніх. А що може бути важливіше?

Любовний гороскоп для Козерогів

В цей день ваша кохана людина буде досить-таки нетовариський, причому навіть якщо ви захочете його розговорити, розкрутити на бесіду або одкровення, навряд чи у вас це вийде. Що ж, з деякими речами доводиться миритися і приймати їх такими, які вони є.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Якщо терміново не придумаєте щось новеньке й оригінальне, то справа, над яким ви зараз працюєте, швидше за все, зазнає повне фіаско. Вам треба дуже добре постаратися, щоб знайти таке неординарне рішення, яке відразу ж приверне увагу до вашого проекту.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині вам слід приймати рішення, що стосуються якого-небудь лікування, тільки за умови, що ви володієте достатньою інформацією і обміркували всі варіанти. Зараз нічого не можна робити поспіхом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

День цей буде відносно вдалим, хоча під вечір ви раптово можете виявити, що нічого, власне, й не сталося. Однак неприємних спогадів не залишиться.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Ви любите приємні сюрпризи? Відмінно, адже в сьогоднішній день вони посипляться на вас, як з рогу достатку. Залишається тільки насолоджуватися несподіваними радісними моментами і отримувати задоволення від своєї роботи і від життя в цілому, зірки не так часто бувають до вас прихильні.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день вам може піти на користь профілактика захворювань суглобів, а також нестачі кальцію в організмі. Особливо на це слід звернути увагу тим, хто не вживає достатньо молочних продуктів.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день вам і вашій коханій людині запам'ятається надовго, бо саме сьогодні відбудеться щось дуже важливе і значуще для вашого тандему. З яким знаком для вас це буде "дуже" - плюсом або мінусом - покаже час. Відразу і не зрозумієш. Втім, ось вже чого-чого, а часу у вас буде предостатньо...

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Не суть важливо, що ви маєте намір є - головне, щоб ваш настрій при цьому перебували у піднесеному стані. Похмуро пережована їжа про запас не піде. Візьміть з собою газету з анекдотами чи веселого співрозмовника, замовте якесь смішне страва - по виду або по назві. Або звеселяючий напій, але останнім захоплюватися не варто.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 03 мая 2020 року для Риб

Загальный гороскоп для Риб

Найкраще, що ви могли б зробити сьогодні - це перечекати, економлячи сили. Можна звичайно спробувати прорватися прямо зараз, але толку від цього буде небагато.

Бізнес-гороскоп для Риб

Зважаючи на те, що не за горами якесь відповідальний захід, який навряд чи буде гармонійно поєднуватися з іншими вашими справами, сьогоднішній день варто присвятити подбиранию різноманітних хвостів. Схоже, що незабаром вам буде не до цього.

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день постарайтеся долікувати ті нездужання, з якими недавно зіткнулися, а не сподіватися, що все пройде само якимось міфічним чином. Зараз від ваших грамотних дій може багато чого залежати.

Любовний гороскоп для Риб

В цей день вам досить важко буде змиритися з тим, що ваші стосунки з вашим нині чи колись коханою людиною змінилися, причому, можливо, не в кращу сторону. Ви навіть спробуєте щось виправити, проте чи варто? Все тече своєю чергою до досить-таки закономірних наслідків.

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні бажано дотримуватися дієти, яка б поставилася до вашого організму з розумінням, з одного боку, не дозволивши страждати від голоду, з іншого - самим ніжним і щадним чином діючи на систему травлення зокрема і весь організм в цілому. Тому відмовлятися від їжі з міркувань боротьби із зайвою вагою не варто, а ось перейти на легкозасвоювану їжу варто. У зв'язку з цим можна порекомендувати кролятину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?