Гороскоп на 08 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 08 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 08 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Міцний характер Левів, як правило, будується з цеглин, які в них кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм янгола-охоронця не з крилами, а з дубиною. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому.

Скорпіони - це ті люди, яким вкрай необхідно знайти баланс між спокоєм і високим ступенем активності. приблизно 98% проблем Скорпіонів були б вирішені, якби вони заспокоїлися і перестали занадто поглиблено думати про ці проблеми. силою свого характеру Скорпіони зобов'язані тим, хто замість того, щоб протягнути їм руку, коли вони починали падати, ще й ставили підніжку. в кожному Скорпіоні живуть двоє людей: один спокійний і мовчазний, а другий з'являється, коли ображають першого. І ця зустріч для кривдників з дуже неприємних.

Для Водоліїв дуже часто все вирішує післясмак. У всьому. Все залежить від того, що відчуєш після. Після спілкування, після поцілунку, після сварки, після кави, після погляду. Це "після" багато в чому є визначальним.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 08 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Якщо сьогодні буде намічатися дружня гулянка, саме вам (можливо, спільно з іншими представниками вашого ж знака Зодіаку) доведеться нести на своїх плечах важкий тягар вибору. А саме, вирішувати де і, найголовніше, що ви всі будете їсти. І пити. Швидше за все, в бруд обличчям ви не вдарите, але це зовсім не означає, що до задачі можна поставитися абияк. Їжа - вона не прощає недбалості.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день зірки рекомендують вам раніше лягти спати: це напевно позитивно позначиться на вашому настрої і працездатності. Однак занадто великих надій на сон покладати не варто, всіх проблем він, на жаль, не вирішить.

Любовний гороскоп для Овнів

Овнам можуть запропонувати дуже захоплюючу програму на вечір - доведеться вибирати між розвагою і необхідністю виконати обіцянку провести вечір з родиною. Якщо переможе почуття обов'язку - не робіть стражденне обличчя. Насправді - ви нічого не втратите. Ваші друзі проведуть час не так вже й весело.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Не варто сьогодні відволікатися від роботи навіть на те, щоб визирнути у вікно. Як тільки подивіться – відразу захочеться за межі офісу, на свободу, під сонечко або дощик. А цього зробити вам все одно не вдасться. Так що не труїте собі душу марно: тільки даремно втратите час.

Загальный гороскоп для Овнів

Завдяки вашим друзям, у вас з'явиться реальна можливість створити щось нове і незвичайне. Спробуйте, але не забувайте про обережність. Мало що створите...

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Цей день ризикує поповнити список найбезглуздіших і курйозних. А оскільки сьогодні може відбутися маса абсурдних подій, ваш вірний супутник - це ваше почуття гумору. Якщо ви не в змозі виправити події, ставтеся до всього легко і з посмішкою.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вашій коханій людині буде дуже непросто відмовити вам у чомусь, навіть якщо ваше бажання буде для нього неможливо або дуже важко здійсненним. Зірки рекомендують намагатися не зловживати його безвідмовністю і бути скромнішим в бажаннях.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні вам дуже знадобиться ваш дар переконання. І постарайтеся виявитися не дуже навіюваною людиною. Все це самим безпосереднім чином позначиться на вашому здоров'ї, а як – покажуть час і зірки.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Нині вам поспішати нікуди. Та й не вийде - цей день обіцяє помітне уповільнення темпу життя. Саме час для довгих та вдумливих трапез, таких, як традиційно сибірський спосіб є манти або пельмені. Потихеньку, зі сметаною (деякі, правда, вважають за краще з оцтом), подносимые невеликими порціями, щоб не охолонули, і до тих пір, поки вони не заповнять в організмі весь вільний простір. Тільки пельмені потрібні самолепные, а не магазинний ерзац.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні вам варто присвятити праці фізичним. Від розумової роботи іноді треба і відпочити, а то думатель зламається.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Близнюків

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині зірки радять вам почати боротьбу з шкідливими звичками, якщо такі у вас є. Втім, що-небудь знайдеться і у совершеннейшего ангела, так що визначити ворога - і в бій!

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Якщо ви сьогодні раптово відчуєте, що дуже хочете хоч трохи, але схуднути, не варто відмовляти собі у вживанні їжі як такої. Просто спробуйте знайти що-небудь низькокалорійне. Наприклад, які-небудь страви, виготовлені з кольорової капусти. Морква в цьому відношенні теж досить хороша - кажуть, у неї калорійність чи не від'ємна (особливо якщо морква сира).

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам чекає нелегка боротьба з прихильниками консервативного напрямку розвитку вашого бізнесу. Гра напевно варта вичинки — відстоюйте свою точку зору, навіть якщо вам це буде дуже непросто.

Загальный гороскоп для Близнюків

Не звертайте уваги на безпідставні нападки, сьогодні, на жаль, без них не обійдеться. Нехай собі гавкають, вкусити не зважаться.

Любовний гороскоп для Близнюків

Будь-яка, навіть сама незначна хитрість буде сприйнята вашим коханою людиною в багнети. Тому постарайтеся бути максимально чесним, уникайте будь-якої двозначності. Інакше весь вечір ви можете провести в вибаченнях. Воно вам треба?..

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні вам не варто нехтувати вашими безпосередніми обов'язками, відволікатися на дурниці і звертати увагу на дії ваших колег. Основним завданням є виконання ваших безпосередніх функцій в мінімальний період часу. Постарайтеся докласти до цього максимум зусиль.

Гороскоп здоров'я для Раків

В цей день якась несподівано почута чи побачена інформація допоможе вам в значній мірі поліпшити стан вашого здоров'я. Якщо, звичайно, ви зможете правильно нею скористатися.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні не варто починати нічого нового. Потенційно вибухова ситуація збережеться до завтрашнього дня. Нині ви можете тільки доводити до повної досконалості те, що зробили раніше.

Кулінарний гороскоп для Раків

Нині, перш ніж замовляти те або інше блюдо, спробуйте ретельно і вдумливо поміркувати. Так вже вам хочеться пробувати абсолютно невідоме вам щось? Тим більше, аж ніяк не дешеве. Бути може, має сенс віддати перевагу давно відомим і заслужено шановним страв типу дзеркального коропа в сметані? Якщо короп свіжий, буквально тільки що ще плавав, вас же за вуха від тарілки буде не віддерти.

Любовний гороскоп для Раків

Раки, заболтавшись з чоловіком (одним, улюбленим або будь-яким іншим приємним співрозмовником, з яким можна бути дуже відвертим), ризикують просто заблукати. І якщо не в топографічному сенсі цього слова (хоча це теж цілком реально), то в словах – а це вже небезпечніше. Так що робіть іноді перерви в словесному потоці, щоб зупинитися, озирнутися і трішки подумати.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Левів

Любовний гороскоп для Левів

Всі ми грішні, але, з іншого боку, не погрешишь - не покаєшся, а не покаєшся - не спасешся. У вас є, що розповісти коханій людині в розрахунку на його прощення? Мабуть, варто зробити це саме сьогодні - зірки обіцяють підходящий момент. Ваші слова не викличуть особливо бурхливої реакції, а вибачення будуть сприйняті прихильно.

Бізнес-гороскоп для Левів

Постійна напруга, в якому ви перебуваєте, загрожує вилитися в справжній емоційний вибух. Сьогодні настав час випустити пар і не так завзято братися за будь-яку справу, тим більше, якщо воно побічно відноситься. Дозвольте собі трошки полінуватися, адже лінь - чудова захист від перевтоми.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вкрай важливо, щоб все, що ви будете споглядати, було максимально наближене до ідеалу. Хоча б чисто зовні. Тому з метою прийому їжі вам слід відправляти в той ресторан, де оформлення страви надають велике значення, злегка пом'ята піца, доставлена з найближчої закусочної, точно не підійде.

Гороскоп здоров'я для Левів

Левам було б краще не піднімати тяжкості, зайво навантажуючи, таким чином, свій хребет. Так що не варто намагатися шукати відпочинок від праць інтелектуальних в фізичному напруженні. В крайньому випадку - займіться йогою, але ніяк не важкою атлетикою.

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні ви - лише маленький гвинтик у чиїй-то складній грі, але дуже важливий гвинтик. Якщо душа просить гострих відчуттів, ваше становище дозволяє навіть шантажувати того, на чию користь граєте.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні вам буде не дуже важко зосередитися і виконати все, що ви на цей день запланували в хорошому темпі і з найкращими результатами. Головне - встигнути зібратися в першій половині дня, бо у другій ви вже будете діяти за інерцією.

Любовний гороскоп для Дів

Зірки дають вам на сьогодні наступна порада: не варто покладати на свого улюбленого людини такі надії. Зрештою, він не зобов'язаний виконувати всі ваші мрії і ставати абсолютно таким, яким ви хотіли б його бачити. Просто радійте тому, що він у вас є, і що він вас любить. Це вже чимало.

Гороскоп здоров'я для Дів

Організми Дів в більшості своїй будуть дуже ослаблені, так що навряд чи будуть зайві всілякі зміцнюють бадьорість духу кошти. Тільки не треба починати відразу з найбільш радикальних.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні ваш начальник захоче перевірити, наскільки якісно і правильно ви виконуєте ваші безпосередні обов'язки. Це виявиться не самим приємним випробуванням за цей місяць, однак у вас є всі шанси для того, щоб витримати його найкращим чином і без втрат.

Кулінарний гороскоп для Дів

Нині буде непогано вдаватися все прозоре. Бульйони, холодець, десерти з желе, а також дуже тонкі млинці.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні ви отримаєте дуже перспективний замовлення, так що краще трохи призупинити інші проекти. Але розсіяна увага і ваша незібраність можуть перешкодити вам в цей день як слід попрацювати. Ви можете допустити помилки, вже буквально з перших кроків. Так що дійте продумано і обережно.

Любовний гороскоп для Терезів

У вас, Ваги, сьогодні може розвинутися манія величі з приводу того, що на днях вас підвищили в посаді на роботі. Тепер, очевидно, зарплати ви будете приносити в дім більше, ніж ваш чоловік. Зірки, однак, не радять надто задирати ніс. Фортуна мінлива, і життя складається як з білих, так і чорних смуг.

Загальный гороскоп для Терезів

Ви занадто міцно вчепилися в те, чим володієте. Ніхто не збирається у вас нічого віднімати, а зайняті руки можуть перешкодити вам отримати щось краще.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Під нинішніми зірками організмом найкращим чином буде засвоюватися м'ясо птиці. Про конкретному вигляді пернатого небосхил замовчує, так що буде це дичина, запечена на рожні, качка в яблуках або апельсини, класична індичка або буденна курка - не суть важливо. Лише б воно мало крила. До речі, на цій підставі можна спробувати летючу рибу, якщо знайдете.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день ваше самопочуття буде в основному залежати від вашого настрою. Чим більш оптимістично ви будете дивитися на сьогодення і майбутнє, тим легше вам буде дихати і тим рівніше буде ритм вашого серця.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Здається, ваша ностальгія зайшла занадто далеко. Ви готові кинути все і повернутися до своєї першої або просто дуже давню любов. Те, що у цієї людини зараз зовсім інше життя, вас чомусь не бентежить. Не варто цього робити. Вас можуть досить грубо поставити на місце.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки рекомендують вам довіритися своїй інтуїції і працювати в повній відповідності з її вказівками і порадами. Іноді, втім. вони будуть йти врозріз зі здоровим глуздом: тоді вам варто ретельно зважити всі «за» і «проти». І все ж віддати перевагу натхненням.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

В цей день особливу турботу про своє здоров'я доведеться проявити тим, хто страждає якими-небудь захворюваннями сечостатевої системи. Зараз вам не варто відкладати візит до лікаря, краще діяти як можна більш оперативно.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Якщо ви бажаєте бути в центрі уваги, доведеться докласти до цього чимало зусиль. Сьогодні вас вперто не будуть помічати, а думкою вашим не будуть рахуватися. Краще поки і не висовуватися.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Нинішній день буде особливо вдалий для тих, хто любить готувати сам. У вас є шанс дізнатися якийсь рецепт, який якщо і не є таємницею за сімома печатками, цілком гідний того, щоб бурхливо відзначити цю подію. Якщо ж секрети кухонного майстерності вас хвилюють тільки як їдця, ви можете очікувати відкриття якогось нового для себе смаку. Правда, для цього доведеться ризикнути замовити нове для себе страву.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Можливо, ви отримаєте приємну звістку, що в цей похмурий день дуже сильно підніме вам настрій. Тоді і тонусу для роботи додасться, і бажання підкорювати нові вершини. І намагайтеся сьогодні не спізнюватися на важливу зустріч.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Влаштуйте собі сьогодні рибний день. Якщо засоби дозволяють побалуйте свій організм ікрою, так шашличком з осетринки. Втім, це скоріше не їжа, а закусь, хоч і гарна. Якщо ж хочеться просто поїсти - покуштуйте щуки. Незважаючи на те, що багато хто ставиться до неї як до смітної і не заслуговує уваги рибі, повірте, це не так. Правда тільки в тому випадку, якщо свіжо виловлена щука.

Любовний гороскоп для Стрільців

Проявіть максимум тепла і участі по відношенню до вашій половинці. Ви навіть уявити собі не можете, як їй потрібні зараз ваші підтримка і небайдужість до її проблем. Вона ні за що вам не скаже, що в неї щось не так – а ви й не питайте. Просто будьте трохи ласкавіше, ніж зазвичай.

Загальный гороскоп для Стрільців

Ви схильні звалювати на свої плечі ношу набагато більш тяжке, ніж варто було б. Коли, нарешті, настане довгоочікуваний перекур, добре подумайте, а чи варто продовжувати у тому ж дусі?

Гороскоп здоров'я для Стрільців

У цей день погода може вас обманути, підвести або просто досить неприємним чином розіграти. Щоб уберегти себе від подібного роду розіграшів, постарайтеся бути уважнішими до прогнозу.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Рішучість у цей день вам явно не зашкодить. Зірки впевнені в тому, що якщо ви візьмете бика за роги, фортуна посміхнеться вам з набагато більшою ймовірністю, ніж якщо ви будете пасивно чекати біля моря погоди. Навіть якщо як правило це не ваш стиль життя, на сьогодні його доведеться поміняти.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам буде непросто зважитися на те, щоб зробити такий відповідальний крок, однак зробити його неминуче доведеться, бо в іншому випадку у вашому особистому житті можуть початися досить-таки серйозні проблеми, вирішити які буде практично неможливо.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні одне з шести найбільш часто використовуваних вами почуттів, може відмовитися адекватно сприймати дійсність. Доведеться покластися на чиюсь допомогу, інакше їжа може бути пересолена, переперчена, недоварена, або що там ще трапляється з їжею, коли її нікому спробувати в процесі приготування. Якщо ж ваше завдання - лише вибрати собі страву на обід, беріть щось рибне і бажано - нічого гострого.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині Козерогам не слід вживати спеціальне дієтичне харчування, наприклад, різні коктейлі і добавки, оскільки вони можуть викликати проблеми з роботою кишечника.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні навряд чи хто-небудь зможе бути вам корисний. Від пропозицій допомогти краще ввічливо, але твердо відмовитися. Поодинці ви швидше досягнете бажаного.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Надмірні переживання зазвичай приводять до прискореного старіння. У вас достатньо власних турбот, навіщо ви намагаєтеся завантажити на себе ще чиїсь? Займайтеся лише тим, що важливо для вас.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині намагайтеся вживати більше продуктів, багатих жирними кислотами, сьомгу, наприклад лосося або авокадо. Це позитивно позначиться на роботі вашого серця, та й взагалі смачно.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Постарайтеся якомога менше говорити і більше уваги приділяти тому, що стоїть перед вами на столі. Заболтавшись, ви цілком можете дочекатися, поки все варте буде благополучно з'їдено вашими співтрапезниками, або охолоне, якщо крім вас на їжу ніхто не претендує. А враховуючи, що сьогодні найбільш бажаним стравою буде суп з яких-небудь бобових (квасолі, гороху або сочевиці), температура їжі буде важливий як ніколи. Є його холодним абсолютно неможливо.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні ваш начальник чому-те забуде про те, що вам належить право на відпочинок, і тому докладе всі можливі зусилля для того, щоб ви на нього хоча б трохи попрацювали. Якщо ви не згодні з такою стратегією його поведінки. Не забудьте йому про це прямо і чесно сказати.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні у вас дуже відповідальний день. Випробування, які вам мають, винесе не тільки чоловік серйозний і самостійний, але і той, у кого є надійний тил. Нехай ваш улюблений людина стане саме їм, інакше вам поодинці впоратися буде складно, якщо взагалі можливо.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 08 мая 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

В цей день виявиться, що ваш коханий чоловік на ділі набагато практичніше і приземленіше, ніж вам здавалося. А значить, з ним не так цікаво буде сидіти під місяцем на березі затоки, зате спокійно можна буде піти в розвідку. Зрештою, що вам важливіше?

Загальный гороскоп для Риб

Сконцентруйтеся на чомусь одному і женіть інші думки геть. В іншому випадку ви проведете день, болісно гадаючи, з чого розпочати активну діяльність, якою буде вимагати отоспавшийся організм.

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні вам слід відмовитися від спроб заощадити, так само як і від прагнення когось порадувати, підготувавши для нього стіл, незалежно від того, саморобний або замовлений в ресторані. Самі благі наміри будуть обертатися повним неподобством. Нині в ціні здоровий егоїзм - ось і радуйте себе. Добре для цієї мети підійдуть курячі кнелі з сиром.

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день Риби можуть зіткнутися з деякими проблемами з кишечником. Можливо, що почуття дискомфорту буде присутній протягом цілого дня, тому має сенс тримати під рукою відповідний засіб.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні не варто хапатися за всі справи відразу, толку від цього, поза всяких сумнівів, буде небагато. Краще контролюйте себе і змусьте не відволікатися по дрібницях, адже саме через них ви можете втратити багато часу і не встигнути щось зробити. Будьте суворіше до себе і пам'ятайте про дисципліну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?