Гороскоп на 09 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 09 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 09 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Міцний характер Левів, як правило, будується з цеглин, які в них кидали. Леви хотіли б, щоб Бог дав їм янгола-охоронця не з крилами, а з дубиною. Щоб в потрібний момент - хрясь! - і Лев відразу зрозумів свою помилку і встиг вчинити по-іншому.

Козероги знають, що усьому свій час. Є події, хід яких ніхто не може змінити; є доля, завдяки якій вони рано чи пізно знайдуть своє місце у житті. істинні Козероги ніколи не будуть посміхатися людям, які їм неприємні. Але вони будуть вести себе ввічливо по відношенню до всіх - їх виховання не дозволить дійти до хамства. незнайома або неважлива для нього людина не зможе образити Козерога: Козерогів не можуть всерйоз зачепити люди, яких вони не цінують.

Стрільці не бояться в чомусь зізнатися. Вони бояться, що їх зізнання неправильно зрозуміють, тому що найчастіше так і трапляється.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 09 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Овнів

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вам і вашій половинці варто поспілкуватися з дітьми, причому, бажано, дошкільного або молодшого шкільного віку. Можете навідатися до своїх друзів, яким вже пощастило стати батьками, або заглянути в який-небудь заклад для дітей. Це внесе ясність у ваші відносини.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні сувора життєва необхідність змусить вас спуститися з захмарних висот абстрактних роздумів. Втім, можете особливо не турбуватися, це ненадовго.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Рятуйтеся втечею, так скоріше. Ваш найстрашніший ворог сьогодні — ж ваші благі наміри, які змусять вас накоїти безліч дурниць, якщо ви не встигнете завбачливо сховатися від світу в глухому лісі. Боротися зі своєю діяльною натурою буде важко, але спробувати варто.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Якщо яблуко виявилося не дуже смачним - це ще не привід, щоб його викидати в сміттєпровід. Особливо якщо таких яблук у вас не один і не два. Бо шарлотки не тільки досить прості у виготовленні, але і на рідкість смачні. Як і яблучні пироги, до речі. І не тільки домашнього приготування - якщо набредете на подібний пункт меню в якому-небудь кафе - неодмінно спробуйте. Швидше за все - не помилитеся.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогодні ваша голова може перешкодити вам жити активним життям: цілком може статися, що саме зараз їй захочеться повболівати. Не варто цькувати її різного роду медикаментами, укладіть її просто раніше спати.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

У Тельців в цей день надважливих подій в сімейному житті не передбачається. Вірогідні дрібні розбіжності з дітьми, які при невмілому поводженні можуть перерости у великий і затяжний конфлікт. Зірки радять вам не йти на поводу у своїх емоцій. Розум сьогодні - ваш найкращий помічник. Вірогідні конфлікти з Овнами та Тільцями.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні вам не підійде жоден із стандартного набору дій у конкретній ситуації. Доведеться вигадувати щось нове.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні вам випадає такий рідкісний шанс, коли ви можете спланувати свої плани на майбутнє, і вони, диво, не зустрінуть перешкод до здійснення. Вибираючи тактику подальшого професійного шляху, обміркуйте всі можливі наслідки - так ви уникнете потрясінь.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день Тельцям не варто зображати бурхливу господарську діяльність. Толком нічого не зробите, а ось палець дверима прищемити шкіру теркою здерти, обпектися, порізатися або ще як-небудь порушити цілісність свого організму можна запросто.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Спільний прийом їжі зближує. Сьогодні ви маєте непоганий шанс зав'язати цікаве і корисне знайомство або розвинути стосунки з людиною, вже знайомим, саме за столом. Замовте таку їжу, яку можна їсти акуратно і з витонченістю, бажано також, щоб її якість і кількість не заважало вам іноді вимовляти фразу-іншу. Для цих цілей буде зручний чай або кава в кінці трапези. І не соромтеся підсісти за столик зайнятий.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Близнюків

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні Вам стане сумно. У вашому житті закінчується якийсь дуже важливий і дуже хороший період. Головне, щоб ваша смуток не сублимировалась в роздратування на оточуючих загалом і на вашого улюбленого людини зокрема. Вони ні в чому не винні. Вони поруч з вами залишаються...

Гороскоп здоров'я для Близнюків

У цей день ви можете зіткнутися з дисбактеріозом. У ваших силах постаратися захистити себе від цієї проблеми хоча б у подальшому. Навчіться не нервувати через дрібниці і дотримуєтеся збалансованої дієти.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

На шляху цього дня зірки пророкують вам наявність перешкоди. Воно буде один, але досить значний, і на його подолання доведеться витратити масу часу і сил. Підкріпіться курчам, смаженим по-італійськи (тобто - обсмаженим у фритюрі, потім кип'яченим в білому вині, а після - поданими під спеціальним соусом з томатом, цибулею смаженою шинкою та печерицями).

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам, можливо, доведеться діяти напоказ, старанно аффектируя кожен крок. Це стане в нагоді надалі, коли вас спробують звинуватити в бездіяльності.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Нині багато з того, над чим ви так довго сиділи, може бути перекреслено легким рухом чиєїсь руки. Добре б відкласти здачу матеріалів — краще втратити, ніж з-за чийогось впертості відправити у кошик результати напружених праць.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Раків

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні вас будуть відвідувати кілька нестримані бажання. Під їх впливом ви можете легко захопитися і з'їсти багато більше, ніж ваш організм в змозі переварити без допомоги медикаментів. Намагайтеся вибирати страви легкозасвоювані і не дуже калорійні, раз така справа, доведеться брати об'ємом.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні вам варто провести чітку межу між дружбою і коханням і ні в якому разі її не переступати. Навіть якщо дуже захочеться. Все ж друг - це друг, а коханий - це улюблений, і ці статуси і поняття змішувати не варто: нічого доброго з такої суміші не вийде.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні вам належить розширити поле своєї компетенції, причому не на словах, а серйозно зайнявшись справою самоосвіти. Інакше нинішніх проблем вам не вирішити.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині будьте акуратні в роботі по дому, особливо, якщо ви плануєте ремонт або деякі дрібні лагодження: сьогодні дуже травмонебезпечний день для вас. Намагайтеся не поспішати і пам'ятайте про техніку безпеки.

Загальный гороскоп для Раків

Ви, можливо, замахнулися на щось, надто сильно перевищують ваші можливості. В цілях збереження часу і сил варто переглянути необхідність досягнення мети саме в тому вигляді, в якому ви її перед собою поставили.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Левів

Бізнес-гороскоп для Левів

Якщо ви ще не зарахували себе до людей, що ведуть нічний спосіб життя, то сьогодні ви зможете відчути в повній мірі всі принади відпочинку опівнічників. Денна марнота та робочі проблеми з'їдять всі світлий час доби, але відкрилося друге дихання допоможе вам вночі просто чудово провести час.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині вам рекомендується берегти суглоби, особливо суглоби рук, тому що зламати чи вивихнути щось для вас, на жаль, буде легше легкого. Постарайтеся себе від цього вберегти, не ризикуйте.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні ваш улюблений чоловік відкриє вам на щось очі, і ви з подивом для себе виявите, що все, що відбувалося з вами до того, вами було зрозуміле не зовсім правильно або зовсім не правильно. Постарайтеся швидко переоцінити ситуацію і прийти до правильних висновків.

Загальный гороскоп для Левів

Не витрачайте сьогодні свій і чужий час на всілякі словесні шедеври. Інформація повинна виходити від вас в чіткій і зрозумілій формі, в іншому випадку можливі малоприємні накладки.

Кулінарний гороскоп для Левів

Нинішній день призначений для поїдання різноманітних свинопродуктов. Починаючи з копчених реберець - як у складі рагу, бігосу або призначених для окремого обгризання, так і в гороховому або квасоляному супі, аж до покритого золотистою скоринкою і щедро приправленого червоним вином і аджикою шашлику. Та й не забудьте про сало - сріблясто-біле, шпиговане часником або обвалене в червоному перці, з чорним хлібом... Казка.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Дів

Загальный гороскоп для Дів

Скоротіть коло спілкування на сьогоднішній день. Ви будете дуже вразливі емоційно і присутність поруч з вами великої кількості людей перенесете з працею.

Гороскоп здоров'я для Дів

Нині можливе виникнення болю в спині і в шийному відділі. Тому постарайтеся якомога менше їх напружувати і навантажувати, по можливості відмовтеся від спорту і танців. Наверстаете в інший день.

Любовний гороскоп для Дів

В цей день вам буде досить важко виконати обіцянку, яку ви не так давно дали вашій коханій людині. Зірки радять детально пояснити йому причини настільки прикрою затримки. Це буде набагато чесніше і ефективніше, ніж придумувати щось на ходу.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні вам вдасться досягти на професійному терені явно непоганих результатів. Те, що ви давно планували, може реалізуватися, якщо ви прикладете невеликі зусилля. Тільки не здумайте пасувати перед тимчасовими труднощами, адже чим більше їх, тим солодше буде успіх.

Кулінарний гороскоп для Дів

Ви будете схильні надто активно користуватися зубами, в той час як саме сьогодні вони вимагають дуже обережного поводження. Пам'ятайте про це, обгризаючи апетитну кісточку. Один невірний рух, і ваш дантист стане трохи багатшими. І вже чого точно не варто робити - це гризти горіхи, намагатися розкрити пляшки зубами або перекусити щось, перекушування не підлягає.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Терезів

Гороскоп здоров'я для Терезів

Нині не виключайте зі свого раціону жирів. Сьогодні вони не принесуть шкоди, навпаки, будуть вельми корисні і навіть необхідні. Це, втім, не означає, що слід поснідати, пообідати і повечеряти одним тільки салом.

Загальный гороскоп для Терезів

Чим даремно витрачати енергію на емоції, тим самим підвищуючи ентропію всесвіту, що, як відомо, ні до чого хорошого привести не може, бо наближає її до стану теплової смерті, займіться домашніми справами.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Від того, що саме ви і ваші знайомі вирішите з'їсти сьогодні на обід, в пряму залежатиме те, як пройде частина дня. Тому не забудьте, будь ласка, замовити бульйон з профітролями і м'ясні зрази з цибулею. Можливо, хтось буде сперечатися і чинити опір, але не вірте йому. Зірки вважають, що саме цей вибір буде нині єдино правильним.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Не дозволяйте сідати вам на шию - нині на то знайдеться дуже багато бажаючих. Швидше вам слід просити допомоги - не факт, що ви зумієте впоратися зі своєю безпосередньою роботою.

Любовний гороскоп для Терезів

В цей день ваша допомога може знадобитися вашій коханій людині у будь-який час доби, тому будьте постійно напоготові: не вимикайте мобільний телефон або комп'ютер, готуйтеся до того, що вам доведеться досить швидко і оперативно реагувати на події, що відбуваються.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Здається, що всі ваші слова, сльози і прохання марні. Істерики і сварки теж не допомагають. Вас не чують, не розуміють – навіть і не намагаються! Знаєте, шепіт завжди чути краще, ніж крик. Якщо вчитель переходить на шепіт – клас замовкає. А вам треба домовитися не з класом – всього з однією людиною. Спробуйте сказати про свої бажання тихо.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви, нарешті, можете дозволити собі гарненько розслабитися. Дуже ймовірно, то після тижня, настільки насиченою всілякими подіями, вам зовсім не захочеться виходити з дому. Що ж, ви маєте повне право трохи плениться і забути про всі робочі проблеми.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогоднішній день може бути досить проблемним у плані здоров'я, але ви, напевно, знайдете правильний з будь-якої ситуації, якщо будете вірні свого оптимізму і не вішати ніс ні за яких обставин.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

День (особливо в його другій половині) цілком можна вважати рибним. І навряд чи сьогодні ви зможете знайти для себе їжу кращу, ніж смажена зубатка. Якщо у вас є достатня кількість вільного часу, можете приготувати її самостійно. Але краще, все ж, зайти в ресторанчик. Бажано в такій, де ви вже неодноразово (або хоча б одноразово) бували.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні ви можете бути залучені в якесь велике подія. Якщо можливо, цього краще спробувати уникнути, бо, хоча нові переживання і розвіють нудьгу, їх може виявитися занадто багато.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні ваш улюблений людина заговорить з вами на якусь досить серйозну тему, причому настільки серйозний, що ви і самі здивуєтеся: ви від нього таких слів не очікували. Доведеться вам разом розбиратися з проблемою, обговорювати і вирішувати. Швидше за все, все скінчиться більш ніж успішно.

Загальный гороскоп для Стрільців

Будьте готові до великих змін. Ви швидше взмоете в небеса, ніж пустити коріння. Остерігайтеся сварок з оточуючими.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині спробуйте дотримуватися овочевої та рибної дієти. На крупи налягати не варто: наслідки можуть виявитися неприємними. Про м'ясо і, тим більше, його напівфабрикатах, варто забути на час зовсім.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Не поспішайте в той день приймати важливі й відповідальні рішення. Вони, швидше за все, виявляться помилковими і приїдуть до неприємних наслідків для вас, ваших колег і співробітників. Може бути, варто розслабитися, відпочити і в подібному стані зважити всі за і проти?

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам доведеться дуже постаратися, щоб знайти час для того, щоб насититися. Не те, щоб часу було мало, але вас постійно будуть відривати від цього захоплюючого процесу. Вибирайте: залишитися чи вам голодним або уславитися не надто ввічливим, жуючи в той час, як з вами будуть спілкуватися по справі. Їсти краще щось дрібне, щоб не доводилося хоча б відкушувати.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Зараз ваш організм особливо чутливий до різких запахів, тому віддайте перевагу косметичним засобам без сильних ароматів, а бажано взагалі без запаху. Можна в кінці, кінців, і без косметики обійтися, якщо що.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам буде дуже важко повірити всьому тому, що вам будуть говорити. Скористайтесь цією здатністю і проігноруйте погані новини.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Зірки кажуть, що вам сьогодні непогано б звернути увагу на все їстівне, що буде зеленого кольору. І особливо на всякі травички типу петрушки, кропу, кінзи і селери. Можете сміливо прикрашати ними будь-які страви. Ну, за винятком, хіба що, манної каші. Її, до речі, можете з'їсти на сніданок (за умови, що ваш організм не буде проти).

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні зірки не рекомендують вам згадувати про те, ким працює, коли, з ким і де. Це може значною мірою зіпсувати вам задоволення від неждано що настала вихідного. Будьте просто людиною, а не гвинтиком якої б то ні було офісної машини.

Любовний гороскоп для Козерогів

У цей день ви зможете домогтися від вашого улюбленого всього, що ваша душенька забажає, якщо будете ласкаві, ніжні і усміхнені. Роль м'якого, білого і пухнастого кота, який зрідка випускає кігтики, буде вашим ідеальним амплуа переможця на цей день.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Водоліїв

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що ви хочете сказати своїми натяками або поведінкою. Тому постарайтеся максимально чітко, просто і ясно висловлювати ваші думки і бажання, щоб йому не довелося розгадувати ребуси і причинно-наслідкові зв'язки.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Скрізь, де ви не були і чим би не займалися, намагайтеся викладатися на сто відсотків, тільки так ви зможете досягти того, до чого прагнули. Будьте впевнені в собі і не дозволяйте страху застеляти вам очі, ви занадто довго йшли до своєї мети, щоб відступитися.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Хоча зміст, зазвичай, і вважається моментом більш важливим, ніж форма, сьогодні вам варто подбати саме про зовнішню красу. Та й самому приємно подивитися буде.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Нині вам не варто їсти занадто багато. Та й просто багато - теж не варто. Відверто кажучи, сьогодні краще їсти зовсім мало. Щоправда, зірки абсолютно не обмежують склад дієти. Так що якщо ви слопаете за день всього півкіло, зате чорної ікри, вони на вас в образі не будуть. Інша справа - знайдете ви в собі сили і в гаманці - засоби для такої трапези. Та й чи варто воно того?

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Відповідний день, щоб подбати про захист шкіри від негативного впливу навколишнього середовища. Тим більше, що такого роду процедури захоплюючі і приємні - що ж ними нехтувати?

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 09 мая 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні можливі нові знайомства з досить незвичайними і креативними людьми. Не виключено, що їх ентузіазм настільки захопить вас, що ви станете палким прихильником нового напрямку праці. Також постежите сьогодні за своїм здоров'ям, бо якщо не зробите це зараз, ваш організм підведе вас в самий невідповідний момент.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні ви можете опинитися трохи занадто нервовим. Якщо вам належить бесіда на серйозну тему, в процесі якої вам не хотілося б виявляти свої почуття, краще відкладіть її.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні ваш будинок може продемонструвати гнітюче схожість зі здорово перенаселеним мурашником. Не інакше як до вас завітають численні гості, та ще й з наміром радувати вас своєю присутністю кілька днів поспіль. Прикиньте, чи не простіше буде поступитися рідні (так зазвичай надходить саме рідня) житлоплощу і пошукати собі більш спокійний куточок?

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день відмовтеся від походу в солярій: сьогодні варто почекати з цією процедурою. А поки що для поліпшення кольору шкіри можете зробити пілінг, щоб видалити омертвілий шар клітин, який надає їй сіруватий відтінок.

Кулінарний гороскоп для Риб

Якщо сьогодні вам в голову прийде думка піти поїсти пельменів, вирушайте в китайський ресторан. І якщо там вам не подадуть кращі пельмені, які ви коли-небудь пробували, значить, це просто поганий китайський ресторан і вам варто пошукати краще місце. Приділіть більше уваги пельменів з овочевими начинками, навіть самий отъявленый м'ясоїд погодиться, що вони варті того.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?