Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 10 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Довіра Овна - як нервові клітини: практично не відновлюється. перш, ніж говорити Овна, що він поганий, подумайте, що змусило їх бути хорошим по відношенню до вас... ніколи не обманюйте Овна, завжди кажіть йому правду, якою б гіркою вона не була. Овни дуже рідко прощають брехню... Овни ніколи не були ідеальними, починаючи від зовнішності і закінчуючи характером. Зате вони завжди були собою.

Стрільці не бояться в чомусь зізнатися. Вони бояться, що їх зізнання неправильно зрозуміють, тому що найчастіше так і трапляється.

Близнюків можна здивувати лише любов'ю. Справжньою, щирою, без обману і зради. А решта Близнюки вже бачили. Близнюки не люблять нав'язуватися. Коли вони відчувають, що людина ставиться до них не так як раніше, вони починають віддалятися. жінки-Близнюки люблять впевнених чоловіків. Сміливих, наділених мізками. Чоловіків, які вирішують, беруть відповідальність, швидко розуміють, не сумніваються, створюють, не руйнують, думають і ведуть тебе за собою. жінок-Близнюків неможливо перевиховати. Вони, як хвилі, можуть лише розбитися об скелю під назвою "справжній чоловік" і заспокоїтися.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 10 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Всі розмови у вашій присутності будуть сьогодні йти легко і невимушено, переговори пройдуть успішно і взаємовигідно. Всі навколо будуть з незрозумілої причини прагнути вам сподобатися.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогодні для Овнів не буде ніяких перепон і перешкод, тому варто нарешті звернутися до лікаря, до якого ви давно не могли записатися і зробити нарешті рішучий крок у бік поліпшення вашого здоров'я.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Сьогодні вам нема чого щось радити. Ви й самі прекрасно знаєте, що саме вам потрібно, в яких конкретно кількостях і де це можна знайти. Залишиться дурниця - вам потрібно буде визначатися, з ким розділити головну трапезу цього дня. Бажаєте знати, що пропонують зірки? Тільки, цур, не ображатися. Так от, їжте в гордій самоті. Супутники будуть тільки заважати.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогодні зірки не рекомендують вам лізти в справи інших. Навіть якщо ви абсолютно впевнені, що здатні виконати цю роботу значно краще, ніж той, хто завалює її на ваших очах, поки що утримайтеся від коментарів.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні вашій коханій людині буде здаватися, що ви його розлюбили або стали любити набагато менше, ніж раніше, з чого він зробить безліч неприємних для себе і для вас висновків. Постарайтеся заспокоїти його і переконати в своєму теплому до нього відношенні, навіть якщо це не повною мірою відповідає істині.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні вам чекає нелегка боротьба з самим собою: однієї частини вашої сутності буде хотітися відпочинку, свободи і блаженного байдикування, а інша виявиться свідомої і буде вимагати від вас виконання ваших безпосередніх трудових обов'язків, які вже встигли безмірно вам набриднути.

Любовний гороскоп для Тельців

Якщо сьогодні вам захочеться побалувати себе - не соромтеся. Любов до самого себе робить молодше і привабливіше. До речі, якщо ви заодно полюбите ще когось- від вас не убуде, але не здумайте вибирати нещасну любов..

Гороскоп здоров'я для Тельців

Цей день ідеальний для того, щоб розпланувати ваші оздоровчі заходи на доволі тривалий час вперед. Зараз вам вдасться з користю для власного здоров'я використовувати наявний у вас вільний час.

Загальный гороскоп для Тельців

Постарайтеся не поспішати з прийняттям рішень сьогодні. Ситуація ще не досягла в своєму розвитку тієї точки, коли вам слід виступити зі своєю партією.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день цілком підходить для того, щоб їсти не щойно приготовані страви. Але не треба думати, що ви чимось прогнівили небосхил, і він жадає позбутися від вас, отруївши несвіжою їжею. Зовсім ні. Є навіть спеціальне блюдо, в рецепт якого в обов'язковому порядку входить тимчасова складова - про добові щі чули? Сьогодні можете і спробувати.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Близнюків

Загальный гороскоп для Близнюків

Ті, кого ви любите, сьогодні можуть стати абсолютно нестерпними. Нікому іншому ви, можливо, не пробачили б подібних витівок, але в даному випадку навіть поображатися як слід не дадуть.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Головне - не залишитися голодним самому, а завданням нагодувати інших можна якщо не знехтувати, то, принаймні, не надто перейматися.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні вільного часу у вас майже не буде, кожен раз, коли ви зберетеся відволіктися хоч на кілька хвилин, буде виникати нову справу. Намагайтеся, однак, зробити все можливе для того, щоб цей напружений період не тривав занадто довго.

Любовний гороскоп для Близнюків

Близнюкам - істотам обережним - сьогодні не рекомендується виходити на вулицю з 13 до 16 годин - є чималий ризик зустріти того, кому заборгували напередодні, а повернути поки соромитеся. Так що краще не випробовуйте долю і, слідуючи розташуванню небесних світил, побудьте під захистом рідних стін.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день Близнюки можуть зіткнутися з такими серйозними проблемами, як головні і м'язові болі, а також швидка стомлюваність. Щоб не погіршити ситуацію ще більше, намагайтеся правильно розпланувати сьогоднішню активність.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Раків

Кулінарний гороскоп для Раків

Нині вас буде тягнути на страви похідної кухні. Вершиною кулінарного мистецтва можуть здатися картопля з тушонкою, суп з пакетика і оладки зі згущеним молоком. Що ж, можна харчуватися і так, тільки не весь день. Все-таки треба зробити над собою зусилля і з'їсти хоч маленький шматочок телятини під вершками зі свіжими грибами і ложечку салату з авокадо.

Любовний гороскоп для Раків

В цей день вам дуже захочеться стати ким завгодно, але тільки не собою. Ви будете старанно уподібнюватися герою вашого улюбленого фільму або романа. Що ж, це похвальне рішення, в щось корисне для розвитку власної особистості, але не варто забувати про те, що ваш улюблений чоловік любить саме вас, а не той образ, який ви чомусь вирішили на себе приміряти.

Загальный гороскоп для Раків

Залиште мови тим, чий голос сильніше вашого. Нехай надривають зв'язки. Хто вас хоче почути, той розбере і шепіт.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні вам належить з'ясувати, що саме думає про вас ваш колега, причому ви дізнаєтеся про це самим несподіваним для вас чином, в обстановці, дуже далекою від робочої. Постарайтеся зробити з отриманих відомостей важливі висновки, щоб вони не перешкодили вашій роботі надалі.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині не варто себе перевантажувати, так як захисні сили вашого організму вельми послаблені. Крім того, зараз швидкий прогрес у лікуванні практично неможливий, так що варто запастися терпінням.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Левів

Кулінарний гороскоп для Левів

Менше базікайте і побільше їжте. Сьогодні застільні бесіди не те, щоб зовсім протипоказані, але не вітаються, оскільки можуть перешкодити травленню своєю надмірною емоційністю. А враховуючи, що згідно з рекомендаціями небосхилу, нині ваше меню повинне включати щось дуже серйозне - то баранячу ногу, запечену з часником і гострим перцем, то осетра на вертелі - точніше звідси видно погано.

Любовний гороскоп для Левів

Залиште справи і серйозність осторонь і повеселитесь на славу. Сьогодні день ігор: можна відправитися з дітьми в зоопарк або пограти в боулінг з друзями - рішення за вами. Головне - забудьте, що ви вже давно не дитина, і насолодитеся днем, як святом.

Гороскоп здоров'я для Левів

Сьогодні Леви можуть виявитися забудькуваті, в результаті чого може порушитися схема прийому тих чи інших препаратів. Напишіть собі записку, поставте будильник - загалом, постарайтеся цього не допустити.

Загальный гороскоп для Левів

Вас чекає дуже захоплюючий вечір. Підготуйтеся до нього.

Бізнес-гороскоп для Левів

Втома, що накопичилася за тиждень, що дасть про себе знати: сьогодні ви явно не зможете вирушити кудись далі власного дивана. Що ж, і такий пасивний відпочинок теж буває дуже потрібен, але тільки коли їм не зловживають. Відпочиньте в тиші і спокої, а потім ваша активна натура знову попросить свіжих вражень.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні перед вами в повний зріст постане проблема вибору між хорошим і кращим. Іншими словами, якщо вас любить кілька представників протилежної статі або ж ви любите кількох, вам доведеться саме в цей день відмовитись від одного на користь іншого. Вибір непростий, але необхідний.

Кулінарний гороскоп для Дів

Нині ви будете надзвичайно невибагливі. Якщо доля видасть вам окраєць хліба і склянку несолодкого чаю, ви цілком можете задовольнитися цим простеньким набором. Що, однак, зовсім не є керівництвом до дії. Нехай цей день і не призначений для того, щоб замовляти страви на обід з трьох-чотирьох малими назвами на малозрозумілих мовах, але поїсти в своє задоволення чогось простого і поживного, начебто щів і гуляшу з картоплею, вам ніхто не заборонить.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ви будете високо, і, що важливо, по гідності оцінені оточуючими. Причому будуть розглядатися як зовнішні ознаки, екстер'єр, так би мовити, так і багатство і різноманітність вашого внутрішнього світу.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день зверніть увагу на лікарські препарати, що зберігаються у вашій аптечці, можливо, що вам пора провести ревізію, щоб прийнятий препарат не виявився з простроченим терміном придатності і не погіршив ваше самопочуття.

Бізнес-гороскоп для Дів

Якщо на сьогодні ви намітили підписання важливого договору або контракту, то можуть виникнути непередбачені ситуації, з причини яких вам знову доведеться відкласти. Природно, час - це гроші, але постарайтеся поставитися до цього спокійніше, ніж зазвичай.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні ви зможете встояти під будь-яким тиском і при цьому зберегти чудовий настрій протягом усього дня. Ось тільки у вашій кишені може намітитися зрадницька діра пристойних розмірів, так що, судячи з усього, найближчим часом доведеться сильно економити.

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні ви будете надзвичайно переконливі і зможете підняти оточуючих на будь-які справи. Залишається сподіватися, що ця обставина ніяк не вплине на чистоту ваших помислів.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Сьогодні може кілька погіршитися стан здоров'я тих Терезів, хто страждає різними респіраторними захворюваннями. Постарайтеся бути особливо уважними до свого самопочуття.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогоднішній день може прийти в компанії з якоюсь несподіванкою. На щастя - приємною, ви будете тільки раді зміні. Доведеться подбати про гідну зустріч, як і годиться, хлібом-сіллю, а також парою відер салату олів'є, гіркою червоної ікри, заливною рибою або холодцем та іншими атрибутами класичного застілля. Поїсти тільки не забудьте, за клопотами-то.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні ви цілком можете зробити неприємне відкриття відносно вашої половинки. А ви і не знали, що вона насправді така. Втім, це на краще: однією ілюзією у вас буде менше, а дорогого вам людини ви зможете оцінювати досить адекватно.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Скорпіонів

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Порадьтеся сьогодні з людиною, яка є для вас авторитетом, щодо тих трудових питань, які вас давно хвилювали. Швидше за все, вам дадуть необхідну пораду, який значно полегшить вашу долю і спростить життя в колективі в майбутньому.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині захочеться у вашому суспільстві згадати минуле - можливо, не загальне, але тим не менш цікавий обом сторонам вспоминательного процесу. Що ж, поставтеся до цього як до перегляду захоплюючого документального фільму.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

На вашому столі сьогодні повинна бути якась таємниця. Подбайте хоча б про те, щоб з першого погляду не було зрозуміло, що, власне, на нього подано.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Ви настільки заглибились у пошуки досконалості, що можете залишитися на самоті. Ніхто не ідеальний до такої міри, щоб відповідати вашим запитам. Може, варто їх трохи переглянути?

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині у вас буде таке враження, що все валиться з рук, а справа може бути в недостатній кількості споживаних вами вуглеводів. Без них, знаєте, мізки працюють погано. З'їжте чого-небудь солоденького.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Стрільців

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам не доведеться довго розбиратися з тим, що вам належить зробити за роботу наступного тижня. Всі завдання і так будуть зрозумілі: у них не виявиться нічого принципово нового. Тому день можете сміливо вважати вихідним і відпочивати так, як вам заманеться.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви будете володарем вельми високого творчого потенціалу, яким було б нерозумно не скористатися за призначенням. Однак слід пам'ятати, що це заняття буде коштувати вам величезного напруження.

Любовний гороскоп для Стрільців

Стрільці, будьте особливо обережні з водою і всім, що з нею пов'язано. Перед відходом на роботу не забудьте переконатися, що крани на кухні та у ванній надійно закриті. Якщо допустите помилку, праведного гніву сусідів вам уникнути не вдасться. У вас же житло може перетворитися в Ноїв ковчег в сучасному виконанні.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Від того, чим ви сьогодні плануєте харчуватися, самим безпосереднім чином буде залежати ваше самопочуття на найближчі кілька днів. Вибирайте максимально дієтичну їжу, ту, що найбільш доброзичливо ставиться до шлунку, не змушуючи його після їжі вимагати води, соди або інших, більш сильно діючих засобів. На перше кращі бульйони, не їжте капусти і бекону.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Не дайте важким думкам поглинути вас. Вони віднімають вашу енергію, не дають вам зосередитися на світлому і радісному і просто отримати задоволення від цієї чудової життя. Вашому здоров'ю це на користь не піде.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Сьогоднішній день дуже сприятливий для вашого самопочуття, тому зараз зірки радять вам збільшити фізичні навантаження і бути більш активним. А ввечері не забудьте прийняти розслаблюючу ванну.

Любовний гороскоп для Козерогів

В цей день ваші бажання категорично не будуть збігатися з вашими можливостями. Якщо ви заплануєте на вечір прогулянку по парку з вашим коханою людиною – то обов'язково на роботі затримають або вас або вашу половинку. Або парк закриють. Або з'явиться ще безліч невідкладних справ.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні не слухайте порад, особливо від малознайомих людей, особливо якщо вам їх нахвалював людей, яким ви не довіряєте. Слухайте тільки голос власного розуму, він підкаже вам найкращий вихід із ситуації, ось тільки рішення, можливо, прийде не відразу.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Цей день може принести вам якусь втрату. Втім, не надто серйозне. Швидше за все, вона буде чисто емоційного плану, однак бажання залити викликати досаду може запросто. Нині не рекомендується використовувати для цієї мети пиво, з міцних напоїв краще віддати перевагу джин, текілу і перцівку - рому. В якості закуски (а куди ж без неї) повинна виступати м'ясо. Добре б - свинина.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні ви можете знадобитися допомога інших людей, причому навіть у більшому обсязі, ніж ви думаєте. Не соромтеся попросити про неї, ставки можуть виявитися занадто високі, щоб нерішучість і збентеження можна було виправдати.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Водоліїв

Загальный гороскоп для Водоліїв

Події розгортаються кілька швидше, ніж вам хотілося б. Сьогодні у вас може з'явитися бажання впертися - не піддавайтеся йому, це тільки піділлє масла в і без того чудово чадящее полум'я.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Наведіть порядок у ваших думках. Чого саме ви хочете від ваших відносин взагалі і вашої половинки зокрема? Ви і самі на це питання відповідаєте з працею, а хочете, щоб на нього за вас відповів ваш улюблений чоловік. На жаль, це неможливо. Єдине, що в його силах, щоб допомогти вам з пошуком вірної відповіді.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні зірки не радять грати з емоціями людей. Особливо невдалої думкою буде спроба обдурити начальство, маніпулюючи слабкими сторонами характеру вашого шефа. У вас нічого не вийде, а за ваш погано відрепетируваною вистава ви можете поплатитися.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день ідеально підходить для овочевої дієти. Спробуйте закусити фаршировані баклажани салатом зі свіжої капусти і хризантемами з помідорів, заправлених тертим сиром з часником. Також недурні будуть нескладні страви на зразок буряків з волоським горіхом або моркви з часником. Вінегрет також буде сприйнятий вашим організмом на ура. А ось спроба як слід наїстися м'яса йому навряд чи доведеться за смаком.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

В цей день у Водоліїв можливе виникнення болю в шлунку, тому постежите за харчуванням особливо ретельно. Ймовірно, що поки ваше самопочуття не прийде в норму, вам варто дотримуватися спеціальної дієти.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 10 мая 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Нинішній вечір ідеально підходить для того, щоб зазирнути в найближчий ресторан. За умови, що він вам за коштами, зрозуміло. Заглядати туди всяку ціну все ж не варто. Принаймні, сьогодні. Так, і не забувайте, будь ласка, що Макдональдси і їм подібні Ростиксы ресторанами можна не вважати.

Бізнес-гороскоп для Риб

Постарайтеся сьогодні не нервувати, бережіть нерви. Вони вам дуже знадобляться на наступному тижні, бо вона видасться досить напруженою в області співробітництва з вашими колегами і партнерами. Не варто губити дорогоцінні нервові клітини у спорах з домашніми.

Загальный гороскоп для Риб

Якщо вам пощастить, то одне з ваших знайомств перетвориться у справжню дружбу. Так що ловіть удачу за хвіст і навіть не думайте про те, щоб відкласти полювання на завтра.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вам буде гірко усвідомлювати, що у вашому особистому житті щось не вийшло і не збулося, а могло б стати набагато краще. Але історія не знає умовного способу, і жити вам доведеться з тим, що вам тепер залишилося. А залишилося, повірте, не так мало і це зовсім не так сумно.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні ви знайдете рішення тієї задачі, яку давно вже не могли вирішити. І якщо ця задача стосувалася поліпшення вашого здоров'я – що ж, вас можна тільки привітати з тим, що тепер у вас все піде на лад.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?