Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 14 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

У всіх Терезів є два життя: одне бачать всі ті, хто їх оточує, іншим живуть вони самі. Терезам дуже хотілося хоча б іноді натискати кнопку "НЕ ДУМАТИ" і просто насолоджуватися життям. Те, що Терези кажуть, і те, що вони відчувають - часто різні речі.

У Риб відмінна пам'ять і вони ніколи не забувають доброго ставлення до себе. Погане можна пробачити і викинути. А гарне буде гріти душу і через роки. Риби ніколи не забудуть того, хто був з ними у важкі хвилини. добре, що думки Риб ніхто не може читати, бо образ сором'язливих і скромних людей полетів би до біса.

Якщо ви зустрінете Водолія, який абсолютно позбавлений енергії і сил, у якого немає бажань і який припинив мріяти - це не тому, що він сумний слабак. А тому, що цей Водолій був дуже сильним занадто довго. коли Водолії хочуть піти від реальності, вони йдуть в себе.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 14 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Стан вашого організму залежить виключно від вас самого, і, отже, якщо воно вам не зовсім байдуже, пора приділити йому найпильнішу увагу. Не мучте свій шлунок важкою, высокалорийной і труднопрожевываемой їжею. Пообідайте чим-небудь легким і містить більше вітамінів. Ось, наприклад, листовий салат з бринзою і лимонним соком і варена риба будуть дуже гарні.

Загальный гороскоп для Овнів

Ваші численні таланти пропадають даремно. Необхідно пошукати застосування хоч частини з них. Сьогодні якраз підходящий день для такого заняття.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогодні вам варто бути кілька прискіпливим у виборі ліків, особливо якщо ви купуєте засіб без рекомендації лікаря. Пам'ятайте, що не всім обіцянкам можна довіряти і не на всі переконання піддаватися.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Зірки обіцяють невдачі і дрібні неприємності. Можливі якісь незначні збитки, дивні сварки. Не розмінюйтеся на дрібниці! А головне, не падайте духом! За дрібними невдачами вас чекають великі успіхи. Головне – не пропустити їх, перебуваючи в зневірі.

Любовний гороскоп для Овнів

Не обов'язково про всіх своїх проблемах розповідати коханій людині. У нього і своїх вистачає. Краще заведіть собі щоденник, в який ви будете записувати все, що вас хвилює. Або розкажіть все, що у вас наболіло, кошеняті або улюбленій іграшці. У них точно вистачить терпіння вислухати вас і зрозуміти.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Телеців

Загальный гороскоп для Тельців

Потреби родини вийдуть сьогодні на перший план. Однак, як не дивно, це анітрохи не завадить вам працювати, а швидше підштовхне ваш трудовий ентузіазм.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Н готуйте сьогодні нічого такого, що не буде з'їдено протягом від сили двох діб. Творіння ваші будуть хороші, але вельми недовговічні.

Любовний гороскоп для Тельців

У цей день ви з вашим коханою людиною будете з працею розуміти один одного в основному, тому що у вас буде дуже відрізнятися почуття гумору. Ваші жарти не будуть смішними для нього, а його – для вас. Може бути, просто не варто тоді бути несерйозними хоча б сьогодні?..

Бізнес-гороскоп для Тельців

Вам сьогодні буде дуже важко зважитися на відверту розмову з вашим начальством, хоча необхідність у цьому давно назріла. Так чи інакше, зробити це все ж доведеться, тому випийте заспокійливого, вдихніть глибоко – і стукайте в заповітний кабінет.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цей день ваше самопочуття має бути в нормі, однак за умови, що ви зможете забезпечити повноцінний сон. Не забудьте перед сном провітрити кімнату, це допоможе вам вранці відчувати себе ще бадьоріше.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Цей день повинен принести вам пару-трійку відкриттів. Вдалий час для вибору фаршированих страв - будь то солодкі перці з м'ясом, помідори з сиром і часником, печериці з овочами або класична і трудомістка фарширована грибами ріпчастою цибулею і селерою щука. Головне - щоб з першого погляду не було зрозуміло, який саме смак вас чекає.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні у вас буде велика спокуса зробити що-небудь, про що вам згодом соромно буде розповісти вашій коханій людині. Часу на те, щоб подумати і оцінити всі «за» і «проти» у вас, звичайно, майже не буде, проте ви все ж таки постарайтеся. Довіра або задоволення?

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні зірки не рекомендують вам нагадувати вашому начальникові про даному їм колись обіцянку. Все одно навряд чи це подіє на нього і стимулює його до усунення наслідків забудькуватості. А ось недоброзичливця ви можете знайти досить-таки легко.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день постарайтеся не втрачати ні хвилини свого вільного часу, щоб не принести користі своєму здоров'ю, адже зараз всі прийняті вами кроки щодо його поліпшення дадуть просто неймовірний результат!

Загальный гороскоп для Близнюків

Перед тим як відповідати на запитання, уважно проаналізуйте їх на предмет наявності таємного сенсу. В іншому випадку ви ризикуєте опинитися в дурному становищі.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Раків

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні зірки не рекомендують вам довго роздумувати над однією і тією ж проблемою. Постарайтеся урізноманітнити ваші трудові заняття: нехай робота з документацією перемежовується спілкуванням з клієнтами і партнерами. І робити перерви на чай і кава теж не забувайте.

Загальный гороскоп для Раків

Зараз не час розгойдувати човен. Будьте врівноважені і зовні холодні, яким би сильним не був пожежа пристрастей, що вирують у вашій душі.

Любовний гороскоп для Раків

Згадайте про вашої першої любові або про друга дитинства. Якщо у вас збереглися координати цих людей – зателефонуйте їм або напишіть. Вони ж внесли такий внесок у розвиток вашої особистості, зробили так багато для того, щоб ви стали таким, яким ви зараз є! Станьте їх приємним сюрпризом, звісточкою з минулого, їх посмішкою цього дня.

Кулінарний гороскоп для Раків

Хліб - усьому голова. Особливо сьогодні. Абсолютно неважливо що, де і як ви будете їсти, але вкрай бажано, щоб їжа закусывалась пристойною кількістю відмінного за якістю хліба. Найкраще - звичайного чорного. Але на худий кінець зійде і бородинський. У цьому випадку різко покращиться засвоюваність їжі, будуть вигідно відтінені її смакові якості, і що теж корисно - швидше настане ситість.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині Ракам особливо підуть на користь вправи розвивають гнучкість, але робити їх слід тільки після хорошої розминки, інакше великий ризик пошкодити спину або отримати розтягнення.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Левів

Бізнес-гороскоп для Левів

Чим би ви не займалися, сьогодні цього буде багато. Повозитися доведеться неабияк, розраховувати на вільний час безглуздо. Якщо раптом виявиться, що вам, незважаючи на це передбачення, категорично нічого робити, значить, ви займаєтеся чимось не тим.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні зірки не рекомендують вам багато експериментувати над вашим особистим життям та відносинами з вашим коханою людиною. Мабуть, подібне експериментаторство лише погіршить і без того несприятливу обстановку на особистому фронті. Будьте консервативні.

Загальный гороскоп для Левів

Не варто використовувати розчарування в чим-небудь у якості виправдання своїх безглуздих вчинків, або, того гірше, відсутність найменших ознак діяльності. Зробіть сьогодні що-небудь осмислене.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині постарайтеся не приймати відповідальних рішень, не обміркувавши все як слід. Перш ніж зважитися на рішучий крок, обговоріть все не тільки з вашим лікуючим лікарем, але і з іншими фахівцями.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогодні вам неодмінно слід приготувати щось м'ясне. Бажано побільше.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

В цей день головне, щоб все робилося легко і, як кажуть, без напрягу. В тому числі і щодо справ любовних. Все, що в задоволення, все правильно, а якщо задоволення всупереч, то варто задуматися про доцільність цього дії. Може бути, без нього можна буде як-небудь обійтися?..

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні вам доведеться витратити багато сил і часу на турботу про ближнього. Напоїть близького чаєм, нагодуйте печивом - заодно і самі підкріпіться. А якщо вдасться выволочь його в бік найближчої їдальні - вважайте, вам обом пощастило - і ви вгамуєте голод, і йому легше стане. З повним шлунком погляд на життя змінюється в кращу сторону, перевірено поколіннями.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні сприятливий день для того, щоб удосконалити ваші робочі навички: наприклад, записатися на який-небудь тренінг, сходити на тематичну конференцію, яка має безпосереднє відношення до вашої трудової діяльності, або хоча б серйозні книги прочитати.

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день Діви можуть зіткнутися з такими проблемами, як підвищена дратівливість, швидка стомлюваність і навіть порушення сну. Якщо самостійно вам не вдається впоратися з усім цим, пора йти на прийом до лікаря.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні вам доведеться бути сполучною ланкою двох конфліктуючих сторін. Це вкрай невдячне заняття, запасіться терпінням.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Терезів

Любовний гороскоп для Терезів

В цей день вам буде тепло, світло і радісно хоча б тому, що у вашому житті є один дуже хороший чоловік. В принципі, вам досить буде знати про те, що він живе десь, а більшого й не треба. Але якщо більше все ж таки буде, ви станете воістину найщасливішою людиною на планеті Земля!

Кулінарний гороскоп для Терезів

Нині вам буде досить непросто впоратися з собою - ваш мозок, душу, а також і шлунок будуть роздирати найрізноманітніші бажання, зібрати які воєдино не під силу нікому, і вам в тому числі. Чимось доведеться пожертвувати. У питаннях гастрономічних цим щось треба вибрати закуски. Краще обійтися зовсім без них, ніж провести пів дня у важких і безглуздих роздуми на тему "що ж замовити?". Замовляйте відразу м'ясо, і побільше.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні вам рекомендується як можна більше часу приділити водним процедурам і прогулянок на свіжому повітрі. Або пробіжок. Чим більше ви разомнете в цей день ваші м'язи, тим краще і оригінальніше назавтра заробить ваш мозок. Чого вам, власне, і треба.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Не пийте що попало. З рідиною малозрозумілого походження нині в організм може потрапити щось зовсім зайве. Чи Не простіше купити пляшечку води, ніж уподібнюватися братикові Іванушке, так невдало тому, що скуштував з копитця.

Загальный гороскоп для Терезів

При вирішенні того чи іншого питання сьогодні заглядайте в гаманець. Можливо, він зможе підказати вам відповідь.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Скорпіонів

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам не доведеться довго переконувати колег у тому, що на світ треба дивитися позитивніше, відкритіша і з більшим ентузіазмом, ніж вони це роблять зараз. Досить буде надихнути його своїм прикладом, а це у вас вийде як не можна краще.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Подивившись вранці на себе в дзеркало, ви, очевидно, вирішите змінити імідж. Зірки радять сьогодні не робити кардинальних змін. Обмежтеся зачіскою. Виберіть сьогодні вдень час і сходіть в салон. Можете пофарбувати волосся, тільки не в яскраво-кислотний колір, інакше ризикуєте опинитися невпізнаними.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Краще інших сьогодні для вас будуть готувати там, де говорять по-іспанськи. Або, принаймні, рецепти страв колись переводили з цього благородного мови. А вже паелью вам їсти або буріто - це самі обирайте. До речі, крім іспанській і мексиканській є ще кілька відповідних кухонь. Кубинська, наприклад. Або чилійська. Знайдете відповідний ресторан?

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам доведеться терміново шукати вихід для скупчилася всередині вас енергії. Постарайтеся використовувати її на благо людства. На всіх, звісно, не вистачить, але навколишнім полегшити життя можна неабияк.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині вам, швидше за все, доведеться розраховувати на свої власні сили, тому, перш ніж прийняти рішення, зважте всі «за» і «проти», інакше ваші дії можуть не принести бажаних результатів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Нині намагайтеся не дати хвороб зломити себе, зберіть всю волю в кулак, зараз вам просто не можна хворіти. Якщо ви знаєте свої вразливі позиції, то прийміть необхідні заходи.

Загальный гороскоп для Стрільців

Стримайте вашу щедрість, бо вас використовують самим безсоромним чином. Як би вам не зобов'язали те, що ви робите виключно з доброї волі.

Любовний гороскоп для Стрільців

В сім'ї у Стрільців сьогодні обстановка цілком нормальна. Однак поза сім'ї не виключено, що у вас можуть зав'язуватися відносини певного типу, які, запевняємо вас, не дуже порадують вашого чоловіка (або дружину). Краще не пускайте справу на самоплив, інакше в найближчому майбутньому вам удачі не бачити!

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам буде досить важко зосередитися на роботі. Начебто і перевтомитися не повинні були. Мабуть, вам просто не вистачає драйву — якби ситуація більш напруженою, вам було б легше втягнутися. В принципі, проблеми неважко довести до стану крайньої терміновості...

Кулінарний гороскоп для Стрільців

З ранку багато не їжте. Обмежтеся чим-небудь типу йогурту або пляшки кефіру. А от на обід побалуйте себе чим-небудь з італійської кухні. Наприклад, кульками з крабового м'яса і цукіні з соусом Тартар. Спиртне сьогодні краще, зовсім не пити, особливо це стосується міцних напоїв і пива. Якщо вже зовсім не під силу - дозвольте собі стаканчик червоного вина.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині у представників вашого знаку можливе виникнення болю в суглобах, які здатні посилитися при підвищенні артеріального тиску. Ймовірно, вам варто звернутися до лікаря.

Любовний гороскоп для Козерогів

Проведіть цей день разом з коханою людиною за переглядом якого-небудь фільму або мультфільму. Зміст картини не так важливо – головне, ви будете сидіти разом, обнявшись, і дивитися в одну сторону, а це вже немало для того, щоб відчути себе єдиним цілим.

Загальный гороскоп для Козерогів

Якщо сьогодні хтось стане вішати на вуха локшину відносно надлишкового/недостатньої ваги, неуваги до власного зовнішнього вигляду і інша і інша - не слухайте цього людини. І вже у жодному випадку не засмучуйтеся.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні особливо доведеться багато попрацювати присвятили себе юриспруденції. Для того щоб утримати вже зайняті вами позиції і не зробити жодного кроку назад, вам треба буде продемонструвати воістину верх завзятості і працьовитості.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Ваші почуття сьогодні можуть йти врозріз з вашими ж бажаннями. Тому не варто надто довіряти голові у справі вибору страв для сьогоднішнього обіду, якщо, звичайно, не збираєтеся їсти їх з кислим виразом обличчя, повільно і без жодного задоволення. Право ж, хороший апетит варто того, щоб уважно прислухатися до своєї інтуїції.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день виявиться для вас доволі непростим, бо вам доведеться вирішувати дуже багато проблем одночасно. Однак якщо вам вдасться впоратися із завданням, важким навіть для Шиви Багаторукого, то можете пишатися собою ще дуже довго і по праву.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні що-то давно вже усталене і звичне раптом повернеться до вас абсолютно несподіваним боком, і вам доведеться витратити чимало часу на розгортання цієї штуки назад.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні на вашу частку може випасти на долю господаря на заході, що передбачає серйозне застілля. Навіть якщо воно буде відбуватися не на вашій території, повозитися з меню, сервірування, напоями та, що найжахливіше, розвагами для гостей, доведеться саме вам. Не захоплюйтеся рибними закусками, їм краще віддати перевагу гриби, овочі і копченості.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні вас чекає активний день, оскільки ваш організм, швидше за все, порадує вас приливом сил. Не втрачайте такої можливості і використовуйте її для того, щоб трохи розім'яти свої м'язи на тренування в спортзалі.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні зірки рекомендують вам з вашим коханою людиною сходити в магазин і купити там що-небудь абсолютно непотрібне в побуті або господарстві, але нескінченно приємне для душі і тіла. Наприклад, красиву картину або милий килимок на стіну. Вони додадуть тепло та затишок вашій оселі.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 14 мая 2020 року для Риб

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вам буде сумно і самотньо, незважаючи навіть на присутність вашого улюбленого людини в безпосередній близькості від вас. Однак це саме присутність допоможе вам впоратися з самими сильними нападами душевного болю і навіть зустріти їх з посмішкою.

Загальный гороскоп для Риб

Щоб не творилося сьогодні у вашій душі, особа повинна залишатися настільки ж безпристрасним, як у гравця в покер. Оточуючим зовсім не обов'язково знати подробиці вашого особистого життя.

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні в процесі вашої трудової діяльності ви зіткнетеся з рядом труднощів, які можуть вас збентежити і похитнути вашу впевненість у собі. Однак не варто приймати їх всерйоз. Зрештою, вся наша життя не більш ніж гра, а вже до роботи це стосується чи не в першу чергу.

Гороскоп здоров'я для Риб

Рибам варто звернути увагу на заходи по підтримці свого зору, оскільки зараз з-за підвищеної стомлюваності ви можете зіткнутися з низкою дуже серйозних погіршень у вашому здоров'ї.

Кулінарний гороскоп для Риб

Цей день повинен пройти весело. Можливо, поки вам так не здається, однак, якщо докласти хоч мінімум зусиль, зробити кілька кроків у цьому напрямку, добре і з задоволенням поїсти, нарешті, все неодмінно організовується саме. Найбільш підходящою на цей день їжею та, яку можна гризти між справою, не надто при цьому піклуючись про зовнішню естетичність процесу. Гострі курячі крильця, наприклад. Або ніжки - якщо ви дуже голодні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?