Гороскоп на 15 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 15 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 15 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

з Тельцями не складно. Обняв, сказав, що красива, розумна. Якщо нічого в голову не лізе, запитай "хочеш їсти?" І все, ти - ідеальний чоловік. щастя для Тельця - це багато подорожувати, смачно їсти і бути поруч з коханою людиною...

Близнюків можна здивувати лише любов'ю. Справжньою, щирою, без обману і зради. А решта Близнюки вже бачили. Близнюки не люблять нав'язуватися. Коли вони відчувають, що людина ставиться до них не так як раніше, вони починають віддалятися. жінки-Близнюки люблять впевнених чоловіків. Сміливих, наділених мізками. Чоловіків, які вирішують, беруть відповідальність, швидко розуміють, не сумніваються, створюють, не руйнують, думають і ведуть тебе за собою. жінок-Близнюків неможливо перевиховати. Вони, як хвилі, можуть лише розбитися об скелю під назвою "справжній чоловік" і заспокоїтися.

У Риб відмінна пам'ять і вони ніколи не забувають доброго ставлення до себе. Погане можна пробачити і викинути. А гарне буде гріти душу і через роки. Риби ніколи не забудуть того, хто був з ними у важкі хвилини. добре, що думки Риб ніхто не може читати, бо образ сором'язливих і скромних людей полетів би до біса.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 15 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Овнів

Кулінарний гороскоп для Овнів

Вода - не ваша стихія. Стежте, щоб її не виявилося занадто багато в супі або в соусі і не дайте їй потрапити в розпечений жир, інакше вона стане причиною проблем зовсім не кулінарного плану.

Любовний гороскоп для Овнів

Відповідний день, щоб позбутися від мотлоху. Почистити варто не тільки стінні шафи, але і закутки власної душі. Не виключено, що на ній лежить якийсь вантаж, який давно пора з неї зняти.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете перебувати в досить вдале, з точки зору перспектив на майбутнє положенні. Постарайтеся докласти максимум зусиль, щоб не розгубити, а примножити наявний.

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сьогоднішній день чудово підходить для початку розробки нової рекламної кампанії для вашої організації. Ідеї, які ви втілите в життя, знайдуть відгук у ваших потенційних покупців, і принесуть дуже хороші результати. Ви зможете істотно поправити свої справи.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день ваш організм може бути схильний до набряків. Тому, щоб уникнути одутлість і мішків під очима, постарайтеся не пити нічого перед сном і обмежити вживання солі.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Телеців

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день як не можна краще підходить для виконання ролі гостинного господаря гостинного будинку. І гості, як водиться, не змусять себе довго чекати. Навіть якщо ви нікого і не запросите, напевно хто-небудь прийде - будьте готові до нашестя. Їжу можна і замовити (до Речі, не хочете продумати меню заздалегідь? Як щодо рагу з свинячих реберець в перці чилі?), а ось чи є у вас, що випити?.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Нині всі любителі екзотичної кухні можуть зі спокійною душею порадувати себе яким-небудь незвичайним ласощами, не переживаючи при цьому за свій шлунок. Ніяких проблем не передбачається.

Загальный гороскоп для Тельців

Для того, щоб пощастило в грі, не обов'язково бути невдалим у любові. Не варто вважати, що на вашу долю за визначенням повинні діставатися тільки неприємності. Сьогоднішній день має переконати вас у зворотному.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні вам варто звернути увагу на людину, ім'я якого вам дуже подобається. Поганим людям, не гідним вашої уваги, такі імена не дістаються, будьте впевнені! Може бути, варто зробити кілька кроків йому назустріч з метою якнайшвидшого зближення і, можливо, створення міцного тандему?

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні на вас чекають дві новини: одна погана, інша, відповідно, хороша. І якась з них про роботу. Можливо, обидві. Причому дізнаватися ви про них будете саме в такому порядку. Так що, сильно засмутившись, ви потім зможете легко прийти до тями. Не концентруйтеся на невдачі, краще попросіть близьку людину надати моральну підтримку. А іншим знайомим варто розповісти тільки про ваші успіхи.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Почніть свій сьогоднішній вечеря з вибору десерту. І нехай це буде, наприклад, шоколадно-горіховий торт. Або чорничний пиріг - особливо якщо там, де ви вечеряєте, вміють правильно його готувати. І, смакуючи соковитий біфштекс з картоплею фрі, не забувайте, будь ласка, що десерт цілком заслуговує того, щоб про нього не забули. [ sagittarius 0

Загальный гороскоп для Близнюків

Чисельність ваша сьогодні зросте безмежно. Оскільки розлучитися з диваном вас все одно ніщо не зможе змусити, почитайте книжку.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Близнюки будуть схильні виявляти ознаки нездужання там, де їх, начебто, немає. І обов'язково знайдеться людина, яка вам про це скаже. Не слухайте - просто нині ви чутливіші, ніж зазвичай. Можливо, проблема стане помітною пізніше - і немає нічого поганого в тому, щоб виявити її прямо зараз.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні намагайтеся спокійно реагувати на зауваження, від кого б вони не виходили. Немає нічого образливого в тому, щоб прийняти допомогу порадника і виправити зроблені помилки. Ображатися буде нерозумно і неконструктивно.

Любовний гороскоп для Близнюків

Ваша проблема вирішиться лише в тому випадку, якщо ви поставите перед собою конкретну мету: до чого ви хочете прийти, - і зможете пояснити її дохідливо вашій коханій людині, щоб і він її побачив. Тільки ця мета повинна бути дуже конкретною, без яких би то ні було словесних размытостей і метафор.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ви відчуєте чудовий смак поспішності, коли все вирішується в останню хвилину, і не залишається ні хвилини на роздуми. Комусь це може сподобатися, тим же, хто подібних вправ не любить, варто бути готовим до всього.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні дуже уважно ставитеся до пропозиції представника компанії, яка хоче встановити з вами ділове співробітництво. Не робіть швидких висновків в гонитві за прибутком. Краще не придбати чогось, ніж втратити навіть те, що зараз у вас є, а таке може статися, якщо будете поспішати.

Кулінарний гороскоп для Раків

Нині вам, можливо, доведеться їсти в компанії людини, якій потрібна ваша увага й участь. Оскільки відкрутитися від його виливів, не образивши, не вдасться, замовте яку-небудь їжу, яка могла б на довго зайняти вас. У самому справі, не сидіти ж вам над порожніми тарілками, якщо трапеза закінчиться раніше розмови. Ось, скажімо, смажені баранячі реберця - прекрасне блюдо для довгого обіду.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні варто говорити вашій коханій людині про все, що вас турбує чи радує, чесно і без приховування. Тому що будь-яку фальш і нещирість він почує за версту і не дуже зрадіє тому, що вона є. Тому, незважаючи на всі труднощі, постарайтеся бути щирими.

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині можуть виникнути неприємні відчуття в м'язах спини. Швидше за все, це наслідки вашого сидячого способу життя, а також недостатньої рухової активності.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Левів

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні намагайтеся не перекладати свої службові обов'язки на чужі плечі, при несприятливому розвитку ситуації, ви можете опинитися в центрі конфлікту і зіпсувати стосунки з колегами. Не бійтеся брати на себе відповідальність, ви зможете чудово з усім розібратися і самі.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні вас буде особливо підводити техніка. Якщо вам знадобиться терміново зв'язатися з вашим коханою людиною, дуже велика ймовірність того, що ви просто не зможете цього зробити, бо мобільний телефон, електронна пошта та інші засоби зв'язку будуть грати не на вашій стороні.

Гороскоп здоров'я для Левів

Намагайтеся сьогодні снідати хоча б через півгодини після пробудження: так ваш організм хоч трохи прокинеться до цього часу, та буде готовий до прийняття їжі. І не треба перевантажувати шлунок прямо з ранку, нехай краще потім у вас буде другий сніданок.

Загальный гороскоп для Левів

Ви, безумовно, - вінець творіння, унікальний в усіх відношеннях. Цим варто пишатися, однак не треба забувати, що майже кожен з решти представників людства схильний думати так само. І вони теж мають на це право. Сьогодні вам доведеться шукати компроміс між своїми амбіціями і повсякденними обов'язками.

Кулінарний гороскоп для Левів

Якщо ваша душа прагне піци, не варто відмовляти їй у цьому маленькому невинному задоволенні. Можете ризикнути приготувати це блюдо самостійно, можете замовити готову піцу з доставкою додому або в офіс. На худий кінець, можете купити що-небудь готове в найближчому супермаркеті і розігріти в мікрохвильовій печі. Правда, в цьому випадку велика ймовірність того, що ви будете злегка розчаровані результатом.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Дів

Гороскоп здоров'я для Дів

Біодобавки врятують сучасне людство. В той час, як всі інші гроблять себе фізичними навантаженнями і хімічними ліками, ви почнете свій день з пігулок з плавника акули, продовжите рідкісними водоростями з дна тропічних річок і не пропустіть нагоди намазатися з ніг до голови смолою рідкісних порід тайгових дерев. І будете здорові, як бик. Хіба що оточуючі будуть дивитися на вас трохи дивно, але не звертайте уваги на заздрісників.

Любовний гороскоп для Дів

Сьогодні ви будете робити один необдуманий вчинок за іншим, ніж нескінченно здивуйте вашу кохану людину, що звикла до вашого відносного розсудливості. Апогею його здивування досягне в той момент, коли ви почнете вирішувати ваші з ним стосунки. Може бути, варто бути акуратніше?

Кулінарний гороскоп для Дів

Заваріть чаю. Гарного. Дуже хорошого. І влаштуйте собі майже справжню чайну церемонію. Зовсім справжню навряд чи вийде - виховання з освітою не дозволять, але хоч щось. Подумайте як слід, про вічне подумаєте. Тільки закусками до чаю, будь ласка, не треба захоплюватися. По-перше, від цього товстіють, а, по-друге, вони будуть заважати вам думати.

Загальный гороскоп для Дів

Навіщо задавати питання, якщо відповідь і так відомий? Сьогодні вам не потрібні чужі поради і стороння допомога. Постарайтеся тільки, відмовитися від них більш-менш чемно.

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні вам доведеться досить довго спілкуватись з людьми, які вам не дуже приємні. Що ж, у цей час ви цілком можете поміркувати про те, як оптимізувати ваш робочий час і ваші робочі сили. А людині ввічливо посміхатися і кивати в такт. Не забудьте намалювати на обличчі розуміючу посмішку!

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Терезів

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні егоїстичні настрої користі вам не принесуть. Для себе ви навряд чи зможете щось зробити, однак, допомагаючи комусь іншому автоматично заручитися його підтримкою в майбутньому, що, погодьтеся, не зайве.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Вам нині, можливо, доведеться займатися кадровими проблемами. Довіряйте своїй інтуїції, але не відмовляйтеся і від інших джерел інформації. Чим більше ви дізнаєтеся, тим менше ймовірність дорогої помилки.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Не бійтеся сьогодні ризикувати. Зрештою, ризик - це саме те, що надає життя її неповторний смак. Так що набивайте щільніше гаманець і спрямовуйтеся на пошуки гастрономічних розваг. На жаль, не можна гарантувати, що ви і ваш шлунок будете задоволені результатами сьогоднішнього вечері, але те, що непередавані відчуття ви з ним отримаєте, сумніву не підлягає.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Сьогодні зірки рекомендують провести в колі сім'ї. Це сприятливо позначиться на вашому психічному здоров'ї, ви відчуєте себе морально краще, а значить, і фізично теж.

Любовний гороскоп для Терезів

В цей день не растрачивайтесь на дрібниці, інакше вас не вистачить на великі справи. Присвятіть себе виконання своїх Глобальних Планів, а всілякі дрібні перешкоди усунуто самі собою. Особливо якщо Глобальний План – це щасливе особисте життя, а дрібна неприємність – відсутність вільного часу або ниючий зуб.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Скорпіонів

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Чи готові ви до цього чи ні, але сьогодні неодмінно щось зміниться. Будемо сподіватися, що це буде погода.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні зірки не рекомендують вам в чим-небудь себе серйозно обмежувати. Постарайтеся доставити максимум задоволення – проте з мінімальною шкодою для здоров'я, наскільки це буде можливо.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вашій коханій людині дуже захочеться зрозуміти, що ви відчуваєте і що діється у вашій душі. Однак зробити це буде не так просто, тому він буде старанно додумувати за вас. Вам доведеться переконатися в тому, що фантазія у нього дійсно багата.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні у вашому меню неодмінно повинно знайтися місце горіхам. Можна відбутися яким-небудь арахісовим маслом на бутерброд з ранку раніше, дещо краще буде мигдальне тістечко, з'їдене на десерт в обід, але при всьому цьому дуже бажана жменю фундука або мигдалю в кишені, щоб можна було уявити себе білочкою в будь-який момент протягом дня.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Ваше матеріальне становище може значно покращитись завдяки допомозі інших. Але не забувайте про подяки! І не варто зловживати дрібними витратами, виходячи з тих міркувань, що це дрібниці. Їх кількість може виявитися настільки великим, що ваше фінансове становище постраждає.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Той факт, що червона ікра є абсолютно російським продуктом і приголомшливо гарна з млинцями, зовсім не перешкоджає її використанню в стравах інших національних кухонь. Ось взяти, хоча б, італійську. Вам ніколи не приходило в голову, що з її допомогою можна надати витонченість і вишуканість здавалося б назавжди вже приїлася піці? Так нехай саме сьогодні і прийде.

Любовний гороскоп для Стрільців

Навіть якщо ваш коханий чоловік сьогодні не буде вимагати від вас уваги, все ж йому приділити увагу варто, причому навіть дещо більше, ніж зазвичай. Він буде щиро зворушений такою вашою турботою і, будьте впевнені, двісті разів подумає перед тим, як зважитися від вас піти.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам по плечу будуть блискучі афери та інші, не зовсім високоморальні, але що викликають мимовільну повагу своєю сміливістю і витонченістю діяння.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Цей день добре підходить для оцінки ситуації. Швидше за все, вам в голову прийде якась дуже вдала ідея - по оптимізації режиму дня або ще про щось корисне. Можливо, нею навіть варто скористатися.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Не поспішайте сьогодні з прийняттям будь-яких рішень. Навіть при виборі необхідного олівця з двох запропонованих задумайтеся про тактовності, політичної та передбачливості ваших дій. Неправильні висновки можуть бути зроблені з усього.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Козерогів

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині до плити не можна підпускати не тільки закоханих, але й інших представників цього знака. Їжа в їх виконанні буде мати один добре знайомий смак. Якщо ж вибору немає - сховайте куди-небудь сільничку.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Якщо сьогодні у вас почнеться розлад в особистому житті, це вірна ознака того, що з кар'єрою у вас все гаразд і ви досить продуктивно вибудовуєте свою лінію професійної поведінки. Проте варта гра свічок, а карколомна кар'єра – запаморочливого роману?

Гороскоп здоров'я для Козерогів

В цей день є ймовірність, що можуть загостритися проблеми з суглобами, тому поки забудьте про холодний душ, якщо ви любите такою, а також про підвищених і тривалих фізичних навантаженнях.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам доведеться досить довго переконувати вашого улюбленого людини у правильності того чи іншого діяння, яке ви б хотіли, щоб він зробив. Невідомо, чи вийде у вас це чи ні, але, швидше за все, робити задумане вам доведеться самостійно. Налаштуйтеся на це заздалегідь.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні якраз той день, про який ви потім скажете "Не було б щастя, та нещастя допомогло". Що б нині не сталося - хеппі енд вам забезпечений.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Слідкуйте за дрібницями. Сьогодні зірки говорять про можливість втрати дрібної, але дуже важливою для вас речі. У такій ситуації краще недоглядеть за своїм парасолькою, ніж за гаманцем. Хоча, хто знає, зірки не брешуть, може бути, мова йде про ще більш важливе?

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні може значно змінитися стиль відносин з вашим коханою людиною. Точніше, змінюватися він почав давно, просто сьогодні ви усвідомлюєте це особливо виразно. Швидше за все, з цими змінами просто доведеться змиритися. Бо повернути все на круги своя, на жаль, не у ваших силах. Але не турбуйтеся заздалегідь: все що не робиться, все на краще!

Загальный гороскоп для Водоліїв

Сьогодні навіть самі спонтанні з ваших дій будуть здаватися давно і добре обдуманими частинами хитромудрого плану. Вас можуть запідозрити в інтриганстві.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

У цей день слід бути особливо уважними тим Водоліям, у яких є які-небудь проблеми з травленням. Зараз будь-яке відхилення від звичного раціону може погано позначитися на вашому самопочутті.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Найкраще, що можна сьогодні зробити з кетчупом - вилити його на чиюсь голову. Ну, або залишити мерзнути в холодильнику. А ось вживати його всередину небажано, бо це може призвести до невеликого розладу травлення. Ну а так як окремі страви без кетчупу не зовсім їстівні, доведеться внести невеликі корективи і в вашу сьогоднішню дієту.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 15 мая 2020 року для Риб

Гороскоп здоров'я для Риб

Нині ви явно не зможете всидіти на місці, тяга до екстремальних видів спорту дасть про себе знати. І хоча цей день обіцяє бути сприятливим, все-таки не забувайте про правила безпеки.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні ваш улюблений чоловік зробить честь вас якийсь подвиг. Можливо, він не врятує кошеня з палаючого будинку і навіть не переведе бабусю через дорогу. Однак цілком може вдатися нелюбу заняття – наприклад, миття посуду або подметанию коридору. І все заради кохання!

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні вам не варто їсти рибу. Інші морепродукти - будь ласка, а ось кістлявих мешканців водної стихії краще залишите на інший, менш алкоголизированный день. Будете уважніше - тоді і їжте. Хіба що вам гарантують, що нічого схожого на кістки в рибі не залишено, і то краще перестрахуватися і є повільно і обережно.

Загальный гороскоп для Риб

Найстрашнішим ворогом для вас сьогодні буде нудьга. Впоратися з нею буде непросто, але необхідно, бо в іншому випадку вона стане причиною маси неприємностей.

Бізнес-гороскоп для Риб

Вимагайте від начальства більше конкретики у його відповідях на ваші запитання: можливо, що ваш шеф не випадково вам чогось не договорює. Ось тільки дати певне пояснення його діям зараз буде практично неможливо, так що доведеться трохи почекати, поки ситуація не проясниться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?