Гороскоп на 17 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 17 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 17 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Діва - це не співвідношення ваги і зросту, - це співвідношення інтелекту, смаку і впевненості в собі. Діви швидко втомлюються бути сильними жінками, втомлюються "розуміти", "входити в положення", "пробачати". Діви іноді просто ненавидять себе за те, що все сприймають занадто близько до серця.

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

Кажуть, що Тельці, Козероги і Скорпіони - за знаком Зодіаку найвпертіші люди - це. Ви впевнені в цьому? А ви спробуйте переспорити Овна. дивно, як Овни ще зовсім не вимерли зі своєю зайвою чесністю і безмежною довірою до людей. багато людей весь тиждень чекають п'ятниці, весь місяць свята, весь рік літа, і все життя щастя. А ось люди, що народилися під знаком Зодіаку Овна, вважають, що потрібно радіти кожному дню і насолоджуватися кожною миттю.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 17 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Овнів

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні ви будете настільки легковажні, наскільки вам це дозволить вік і суспільне становище. А можливо і більше. Дурниці, звичайно, робити приємно, однак знайте міру.

Любовний гороскоп для Овнів

Сьогодні у вашого улюбленого людини можуть трапитися проблеми на роботі або в навчанні, причому не тільки в сфері професійної діяльності, але і у відносинах з колегами, однокурсниками або однокласниками. У ваших силах кілька знизити напруженість.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Постарайтеся сьогодні не приймати поспішних висновків, що стосуються вашого самопочуття, помиляються навіть самі висококваліфіковані фахівці, чому б не помилитися вам?

Бізнес-гороскоп для Овнів

Сприятливий день для того, щоб відкрити свою власну справу. Саме сьогодні у вас є всі шанси зробити приголомшливо бадьорий старт, який дозволить вам обігнати на цілий корпус ваших існуючих і потенційних конкурентів. Тому не варто зволікати – сміливо шашки наголо і в бій!

Кулінарний гороскоп для Овнів

Якщо нині перед вами поставлять щось шалено смачне, але дуже шкідливий - не відмовляйте собі в задоволенні це "щось" з'їсти. Один раз, як відомо, не вважається, нічого страшного з вами не станеться. А якщо не поставлять - приготуйте самі і все одно з'їжте. Такий вже сьогодні день - ідеально підходить для поїдання некорисних делікатесів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні тільки швидкість вашої реакції і ваша інтуїція допоможуть вам уникнути проблем з роботою, які можуть виникнути незважаючи на те, що день є вихідним. Головне – довіритися собі, повірити в свої сили і не зупинятися ні перед якими перешкодами.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні Тельців може відвідати нудьга, апатія і втрата інтересу до подій. Не поспішайте хапатися за антидепресанти - можливо, просто і справді нічого цікавого не відбувається, і ви не хворі, а адекватно сприймаєте реальність.

Любовний гороскоп для Тельців

Сьогодні ви будете чекати, що чудо у вашому особистому житті все-таки відбудеться якраз то і таке, як вам потрібно і як вам би хотілося. Однак ваші надії можуть виявитися невиправданими і тому наївними. Може бути, не варто покладатися сліпо на випадок і взяти ініціативу в свої руки?

Кулінарний гороскоп для Тельців

Ніщо так добре не наповнить сьогодні ваш шлунок, як добра порція індички зі стручковою квасолею як не менш доброго ж гарніру. Запити це чарівне творіння варто самим що ні на є простим чаєм. Але тільки гарним, а не який-небудь гидотою з пакетика. Адже ви ж в курсі, що в пакетику може бути тільки гидоту, чи не правда?

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні щось важливе і, можливо, давно очікуване вами повинно статися саме в той момент, коли вас не буде поруч. Постарайтеся не затьмарювати радість іншим погано прихованим розчаруванням.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Близнюків

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Нині у Близнюків можливі набряки ніг, тому якщо ви багато часу проводите сидячи, то не забудьте прийняти необхідні заходи, щоб не допустити цього. Можливо, варто трохи зменшити кількість споживаної рідини.

Любовний гороскоп для Близнюків

У будь-якій ситуації можна знайти щось хороше, потрібно тільки захотіти. Тому сьогодні зірки рекомендують вам з вашим коханою людиною разом подумати, яка позитивна сторона є у ваших проблем, яку користь можна отримати з їх наявності та чи так вже необхідно терміново вирішувати.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні зірки рекомендують вам провести якомога більше часу наодинці з собою. Поговоріть з вашим альтер его про що-небудь приємне, згадайте ваше спільне минуле і помрійте про спільне майбутнє. Єдина умова – ні слова про роботу.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Сьогоднішній день може бути ознаменований помилками за недогляд, нерозуміння та іншим видам непорозумінь. Тому варто максимально відповідально поставитися до замовлення їжі - якщо вас не приваблює перспектива їсти вегетаріанський плов замість заливної риби, варто перепитати, чи добре вас почули і все зрозуміли. Та й самому краще уважніше меню читати.

Загальный гороскоп для Близнюків

Сьогодні ви самі без жодних прогнозів зможете передбачити найближче майбутнє, причому не тільки собі, але й оточуючим.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Раків

Загальный гороскоп для Раків

Наведіть відносний порядок в мізках - вони вам знадобляться. Ваша допомога буде потрібна при вирішенні якоїсь неординарного характеру завдання.

Бізнес-гороскоп для Раків

Сьогодні кожен пункт нового договору обговоріть з юристом, не пошкодуйте на це важлива справа ні сил, ні часу. Не залишайте жодної неточності: краще ви зараз приділіть цьому кілька годин, ніж потім понесете збитки і будете намагатися знову залагодити всі помилки.

Гороскоп здоров'я для Раків

Сьогодні особливу турботу про своє здоров'я слід проявляти тим Ракам, які страждають захворюваннями опорно-рухового апарату. Зараз непередбачливість в питаннях вашого самопочуття може створити серйозні проблеми.

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні їжа краще всього виглядатиме на розписний посуд - хохломе, гжели і тому подібних виробах. Якщо ж з такого роду ємностями спостерігається напруга, вам доведеться піклуватися про художньому оформленні безпосередньо самого продукту.

Любовний гороскоп для Раків

Яка б не була погода у цей день, зірки радять хоча б півгодини присвятити спільній прогулянці. Одягніться тепліше, візьміть парасольку – і вперед: крокували вулицями рідного міста, милуватися на будинки і говорити один з одним про всяку нісенітницю. Таке просте щастя...

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні просто будьте собою. Зрештою, ви ж абсолютно дивовижна людина, таких просто немає. Відсутність необхідності підтримувати будь-який імідж лише додасть вам привабливості.

Бізнес-гороскоп для Левів

Сьогодні ви будете налаштовані на дуже важливий і серйозна розмова, яке ви ось вже деякий час, як відкладаєте. Ви зумієте просто чудово представити свої аргументи з такого питання, і опозиції нічого не залишиться, як погодитися з вашим баченням проблеми.

Любовний гороскоп для Левів

Час збирати каміння. Хоча б тому, що все, що у вас були, ви вже розкидали. День навряд чи принесе якісь відчутні результати, але буде важливий для досягнення проміжних.

Гороскоп здоров'я для Левів

В цей день зірки рекомендують вам є як можна менше хлібобулочної продукції, а також інших виробів з борошна: постарайтеся обмежити споживання макаронів, млинців і оладок.

Кулінарний гороскоп для Левів

Направте на вирішення наявних гастрономічних проблем всю міць власного могутнього розуму. Нехай він, після довгих і важких роздумів, повідає вам про те, чи варто нині є на обід юшку або краще обмежитися тривіальним курячим бульйоном. А також зробить нелегкий вибір між эклером зі збитими вершками і невеликий гілочкою винограду.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Подбайте сьогодні про тих, хто слабкіший за вас! Серед ваших рідних і улюблених таких напевно чимало: самі-то ви особистість сильна і самостійна. Вони будуть мати потребу в вас як ніколи. Попросіть вашу половинку допомогти вам у вашій добрій справі. Якщо, звичайно, і про неї піклуватися не треба.

Гороскоп здоров'я для Дів

Якщо ви відчуваєте, що вам від ваших занять спортом стає не краще, а тільки гірше, настала пора задуматися, а чи правильно ви підібрали для себе комплекс вправ. Можливо, вам треба переглянути його разом з інструктором.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні ви будете на увазі, а ваші вчинки - у всіх на вустах. Якщо ви не горите бажанням, щоб питання, що ви їли на обід, став предметом загального обговорення, постарайтеся усамітнитися для прийняття їжі. Їсти на робочому місці точно не варто - до вас постійно будуть вриватися різноманітні особистості, йти на звичне місце - теж не слід, там великі шанси зіткнутися з колегами або знайомими. Вирушайте куди-небудь подалі.

Загальный гороскоп для Дів

Сьогодні ви будете як би вимкнені з ланцюга подій. Відбувається не буде вас зачіпати, вам відведена лише споглядальна роль.

Бізнес-гороскоп для Дів

Не поспішайте сьогодні закінчувати роботу над чим, навіть якщо все вказує на те, що ви близькі до завершення. Завтра вас відвідає чудова думка — якщо поспішайте зараз, вона виявиться запізнілою.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Терезів

Загальный гороскоп для Терезів

Сьогодні до вас будуть звертатися як до дельфійського оракула. Доведеться підтримувати реноме, хоча вам, можливо, далеко не завжди зрозуміло, чому люди так прагнуть саме вашого ради.

Любовний гороскоп для Терезів

Сьогодні що б ви не робили, вам дуже потрібно буде схвалення вашого улюбленого людини. Навіть якщо він в даному питанні взагалі нічого не розуміє. зіркам складно пояснити причину такої незрозумілої залежності, однак те, що вона буде - це факт. Вашій половинці доведеться з цим змиритися.

Кулінарний гороскоп для Терезів

На думку небосхилу, в сьогоднішньому меню повинні поєднуватися продукти, не те, щоб зовсім непоєднувані, але не йдуть пліч-о-пліч традиційно. Такі як м'ясо та фрукти, наприклад. Тому сміливо замовляйте свинину, запечену з курагою і чорносливом, або смажену телятину з маринованими персиками. Вам сподобається. Головне - солоні огірки з молоком не поєднувати - несмачно.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Сьогодні не найкращий день для того, щоб живити нездійсненні надії і плекати ті чи інші мрії, які ви плануєте в найближчому майбутньому втілити в життя. Ті завдання, які ви виконуєте у вашій фірмі, що у цей день не будуть припускати наявності у вас який б то ні було творчої жилки.

Гороскоп здоров'я для Терезів

Сьогодні зірки радять піддавати всі продукти особливої термічній обробці. Не пошкодуйте зайвих п'яти хвилин, щоб переконатися в тому, що все остаточно і безповоротно проварилося і просмажене. Здоров'я дорожче.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Куряча грудка додасть вам сил і зарядить енергією на багато годин. Якщо лінь йти в ресторан і є трохи вільного часу, можете ризикнути приготувати її самостійно. Зрештою, якщо особливо не готувати, це досить просто. Але ресторанне приготування все ж нині буде трохи краще.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день обіцяє вам безліч розваг: на кожному кроці вам доведеться зіткнутися з несподіванками. Зате не нудьгуватимете — це нелегко, зате саме в такі моменти ваша робота вам подобається найбільше.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

У цей день ви відчуєте, що втомилися і вам давно набридла вся ця тяганина у вашому житті. Найбільшим вашим бажанням стане мир і спокій. А значить, ваш улюблений чоловік виявиться воістину скарбом, якщо докладе всіх зусиль для створення атмосфери цілковитої красу.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

В цей день зірки рекомендують вам обережніше ставитися до споживання кислих продуктів. Можливо, кислотність вашого організму буде дещо підвищена, що не дуже сприятливо позначиться на стані вашого здоров'я.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогоднішній день буде відзначений незвичайним піднесенням вашого творчого потенціалу. На жаль, з цього не випливає, що ви будете дуже щасливі в справах. Рішень, пов'язаних з фінансовими питаннями, краще не приймати.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Стрільців

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Сьогодні зірки рекомендують Стрільцям прийняти розслаблюючу ванну і постаратися зняти в ній всі напругу, що накопичилася за тиждень. Тільки в цьому випадку ваше одужання буде куди більш стрімким.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Не зловживайте алкоголем сьогодні. Одна-єдина, з вигляду зовсім невинна, пляшка пива або чогось іншого градусосодержащего може перерости в нестримну п'янку. Краще налягайте на фруктові і овочеві соки. Набагато корисніше. На худий кінець - чай або кава. Хоч і шкідливі, зате смачно. Особливо, якщо з бісквітним тортом. Адже ви любите бісквітні торти?

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні, перш ніж заритися з головою в невідкладні справи, радіймо тим, що в цей день старанність буде винагороджено. Добре попрацювавши, ви зумієте піти далеко вперед і залишити позаду всіх своїх конкурентів. Головне на цей день - не ставати причиною суперечок і нікого не провокувати.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогоднішній день найкраще провести в компанії добрих друзів. Про такий відпочинок буде приємно згадати.

Любовний гороскоп для Стрільців

Здається, ваша половинка стала від вас занадто залежною, ніж значно обмежує вашу свободу. Якщо вас це влаштовує - продовжуйте в тому ж дусі, якщо ж ні, натякніть їй на те, що у вас теж є права на своє життя. Психіатри у таких випадках кажуть: "Ріжте пуповину".

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні у вас явно не найкращий настрій, яке може бути. Таке враження, що ви знову чимось незадоволені. Вам здасться, що удача обходить вас стороною, але варто придивитися уважніше, адже відсутність поганих новин – це вже успіх!

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Нині ви можете зустрітися лицем до лиця з наслідками колишньої гастрономічної нестриманості. Або, навпаки, надмірної стриманості. Тому їжа на цей день краща дієтична - краще їсти варене, ніж смажене, у власному соку, ніж в гострому або пряному соусі. Ідеальне блюдо - приготовані на пару телячі котлети зі стручковою квасолею і коренем селери.

Загальный гороскоп для Козерогів

Витає в повітрі вітер змін погрожує зачепити вас своїм ніжним крилом. Постарайтеся не дати йому відірвати вас від землі. А то понесе ще в тридев'яте царство.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині Козероги будуть схильні переживати про своє здоров'я більше звичайного. Навряд чи ситуація того заслуговує. Не читайте медичних публікацій - спокійніше будете.

Любовний гороскоп для Козерогів

Ви абсолютно вільна людина! Ніхто не має права змусити вас робити те, чого робити не хочеться або не подобається. Навіть йти на побачення і фліртувати з перехожими ви маєте повне право. Тільки за межу не заходьте: зради сучасним суспільством все ж не заохочуються.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Водоліїв

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Можливо, ви обрали неправильну тактику. Сьогодні самий вдалий день, щоб її поміняти. Залишилося придумати, на що саме.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день як не можна краще підходить для прийому їжі у великій дружній компанії. Відповідно, і їжа повинна бути компанійською. Плов, наприклад, щоб їсти його з великого загального блюда, можна руками. Або рагу. Коротше, великий казан чого-небудь смачного, щоб на всіх вистачило. І на десерт - обов'язково пиво з воблою. Або навіть раками.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Всякий експеримент по-своєму ризикований, але - не спробуєш, не дізнаєшся. Прийміть заходи пожежної безпеки, і - можете приступати, у вас вийде.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні сприятливий день для того, щоб познайомити вашого улюбленого людини з батьками або друзями - загалом, з тими, хто вам близький і дорогий. Саме в цей день велика вірогідність того, що вони один одному сподобаються і тому дуже захочуть продовжити спілкування.

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Треба більше пити! Ні, не того, про що ви подумали, а води. Сьогодні краще не з'їсти зайвий бутерброд, замінивши його ще однією чашкою чаю. Ну, звичайно, якщо вам не належить тривала подорож в позбавленому туалетів транспорті.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 17 мая 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогоднішній день може стати одним з найяскравіших за останні місяці. Ви відчуваєте впевненість у собі, тому вам буде особливо приємно провести цей день у галасливому товаристві ваших знайомих або просто приємних людей, з якими ви незабаром познайомитеся.

Любовний гороскоп для Риб

Фортуна - пані непостійна! Проте сьогодні вона, ймовірно, буде вам супроводжувати. Особливо, якщо ви виберете шляху найменшого опору. Не здумайте перечити старшим, не вступайте в суперечки з свекрухою (тещею) і не грубите бабусь біля під'їзду. І вони не затьмарять ваш день уїдливими зауваженнями.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогоднішній день принесе вам відпочинок від турбот і неприємностей, в які ви мали необережність потрапляти в останній час. Правда, ненадовго, адже без них теж нудно.

Кулінарний гороскоп для Риб

Відмінний день для того, щоб як слід посидіти за столом, супроводжуючи неспішне поглинання їжі з приємною бесідою, бажано - творчого характеру. Підійдуть для обговорення також проблеми глобального характеру, однак, лише в тому випадку, якщо співрозмовники в цілому дотримуються однієї і тієї ж позиції. Серйозні словесні баталії будуть зайві. А заїдати все це найкраще традиційними закусками - оселедцем під шубою, салатом олів'є... Чим запивати, і так зрозуміло.

Гороскоп здоров'я для Риб

Сьогодні вам доведеться перенести легку фізичну навантаження на певні групи м'язів, які вам, можливо, напружувати і не хотілося б. Постарайтеся, однак, не перевантажити їх незвичній для них роботою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?