Гороскоп на 18 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 18 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 18 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Скорпіони - це ті люди, яким вкрай необхідно знайти баланс між спокоєм і високим ступенем активності. приблизно 98% проблем Скорпіонів були б вирішені, якби вони заспокоїлися і перестали занадто поглиблено думати про ці проблеми. силою свого характеру Скорпіони зобов'язані тим, хто замість того, щоб протягнути їм руку, коли вони починали падати, ще й ставили підніжку. в кожному Скорпіоні живуть двоє людей: один спокійний і мовчазний, а другий з'являється, коли ображають першого. І ця зустріч для кривдників з дуже неприємних.

Козероги знають, що усьому свій час. Є події, хід яких ніхто не може змінити; є доля, завдяки якій вони рано чи пізно знайдуть своє місце у житті. істинні Козероги ніколи не будуть посміхатися людям, які їм неприємні. Але вони будуть вести себе ввічливо по відношенню до всіх - їх виховання не дозволить дійти до хамства. незнайома або неважлива для нього людина не зможе образити Козерога: Козерогів не можуть всерйоз зачепити люди, яких вони не цінують.

Овни - знак Зодіаку, який не відрізняється егоїзмом. Овни просто вміють жити для себе, що зовсім не означає їх зарозумілість - просто люди, що народилися під цим знаком Зодіаку, не вважають за необхідне посміхатися абсолютно всім і кожному. Крім цього, Овни не зухвалі - просто вони не лізуть за словом в кишеню; і звичайно ж вони зовсім не ревниві - вони звикли бути єдиними.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 18 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Всім відомо, що занадто довгі виступи, наскільки б діловими вони не були, можуть принести тільки шкоду. Особливо, якщо ви распинаетесь перед тими, хто не дуже-то хоче вас слухати. Будьте лаконічні, вам зарахується.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Не шкодуйте коштів на угамування потреб вашого організму в їжі, пиття і естетичності оформлення оних. Сьогодні їсти треба не тільки зі смаком і задоволенням, але навіть з відомою розкішшю. З порцеляни і срібними приладами, із лляними серветками і кришталевими келихами.

Гороскоп здоров'я для Овнів

В цей день вам не варто занадто захоплюватися різними видами спорту. Постарайтеся спробувати всього потроху, але ні з чим не переборщувати: надмірне навантаження на ту чи іншу групу м'язів буде вам на шкоду.

Любовний гороскоп для Овнів

Овни будуть парити в хмарах. Вам все вдається, до чого б ви не прикладали зусилля. Відмінно, але не забудьте докласти трішки зусиль і до домашніх справ, а краще витратити трохи часу на допомогу драгоценнейшей половині в задуманому нею підприємстві. Інакше вона (половина) звинуватить вас у тому, що ви зовсім нею не цікавитесь.

Загальный гороскоп для Овнів

Сьогодні вас можуть здорово засмутити. Якщо від розладу все почне валиться з рук, просто спокійно сядьте і тихенько почекайте доброї новини.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Телеців

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні для вас вельми непростий день в плані спілкування з начальством. Крім цього, вам, можливо, доведеться врегулювати проблеми, що виникли з послугами обслуговуючих вашу компанію організацій.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні Вам належить грати роль боксерської груші. Ви вмудритеся опинитися між двома ссорящимися людьми, і отримаєте, відповідно, від обох.

Кулінарний гороскоп для Тельців

Збірна солянка - це не тільки фразеологізм, що означає мішанину різношерстих елементів, але і великолепнейшее блюдо, якщо хто розуміє, звичайно. Приготувати його в домашніх умовах досить важко і довго, тому, якщо ви маєте намір послідувати рекомендаціям зірок покуштувати саме її - доведеться відвідати ресторан. І будьте прискіпливі до того, що вам принесуть - там повинні бути м'ясо, птиця, дичина, язик, нирки, шинка, ковбаса і так далі, а не тільки солоний огірок і самотня оливка.

Любовний гороскоп для Тельців

Тельці, вас сьогодні можуть з'явитися додаткові незаплановані справи. Чи готові ви до того, що потрібно буде полагодити раптово зламану ліжко або двері на кухню? Зірки радять вам все по можливості робити спільно. Ваша моральна підтримка зіграє для чоловіка колосальну роль.

Гороскоп здоров'я для Тельців

Сьогодні зірки говорять Тельцям, що їм варто їсти якомога менше жирного, солодкого і солоного. Постарайтеся берегти ваш шлунок від усіляких неприємних йому впливів.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Близнюків

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Цей день гарний для того, щоб подумати про майбутнє. Посмотритесь в дзеркало, прикиньте, чи не пора трохи підкоригувати свої смаки в їжі, не чи прибрати зі свого меню борошняне або, скажімо, містить холестерин. Коли набридне думати про те, що чекає вас попереду, повернетеся до милим вам звичкам, а поки вам буде приємно вважати, що ви в змозі обмежити себе заради певної мети.

Бізнес-гороскоп для Близнюків

Сьогодні, що б не трапилося, не втрачайте витримки і холоднокровності. Ваша впевненість у собі і тверезий погляд на саму критичну ситуацію - ось ключ до успіху. Не підвищуйте голос і не виходите з себе навіть в момент сильного емоційного напруження.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

Сьогодні вам варто згадати про те, що таке бадьорість духу, – і всім оточуючим її самим наочним чином продемонструвати. І їм бойовий настрій забезпечите, і самі відчуєте себе куди краще.

Любовний гороскоп для Близнюків

Сьогодні вам буде дуже хотітися скоріше перейти на нову стадію відносин з вашим коханою людиною. Однак зірки поспішати не рекомендують: вашій половинці треба буде час, щоб зосередитися і зважитися на важливий і відповідальний крок. Не квапте її.

Загальный гороскоп для Близнюків

Те, що сьогодні може здатися закінченням, є, швидше за все, лише переходом на черговий етап. У вас повинні з'явитися нові перспективи.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Раків

Кулінарний гороскоп для Раків

Сьогодні найбільше задоволення вам принесе обід, з'їдений на самоті. По-перше, говорити з сотрапезником не доведеться, по-друге - не потрібно буде напружуватися з приводу того, в якій руці у вас хліб, а в якій - вилка, і нарешті, ви зможете з'їсти стільки, скільки захочете, абсолютно не піклуючись про те, що про вас подумають оточуючі. Просто апетит сьогодні буде видатним.

Гороскоп здоров'я для Раків

Ракам давно пора звернути пильну увагу на стан дихальних шляхів. Декілька спеціальних процедур або хоча б консультація фахівця більш ніж до речі.

Бізнес-гороскоп для Раків

Нині Ракам може і не пощастити — ви щось втратите. Добре б, щоб не роботи... Хочеться вірити, що ви зумієте впоратися з ситуацією, але напружитися доведеться неабияк.

Загальный гороскоп для Раків

Сьогодні ваші плани підуть нанівець, але ви цього тільки порадієте. Ви будете дуже щасливі у всьому, що стосується ніжних почуттів і інших приємних дрібниць.

Любовний гороскоп для Раків

У цей день не варто забувати про те, що ви не єдина жива істота на цій планеті. Більше того, десь на неї ж є людина, якій ви дуже дороги і який не зовсім байдужий вам. А значить, ви за нього відповідаєте. Будуйте лінію своєї поведінки виходячи з цієї відповідальності.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вам, можливо, доведеться грати роль телефону при передачі вельми важливої інформації. Прикладіть всі зусилля до того, щоб ваш телефон не виявився зіпсованим.

Гороскоп здоров'я для Левів

Нині особливу увагу слід приділити горла, тут дуже доречна буде профілактика, наприклад різні полоскання. Крім того, утримання від холодних напоїв допоможуть вам уникнути неприємностей.

Бізнес-гороскоп для Левів

На початку дня вас, швидше за все, спіткає розчарування: ви так і не зможете домогтися успіху і хтось більш спритний обійде вас. Це не привід опускати руки, адже тепер ви знаєте свої слабкі сторони і вам потрібно терміново починати працювати над ними, щоб наступного разу виявитися переможцем.

Любовний гороскоп для Левів

Якщо ви маєте намір розлучитися з вашими неабияк набридли вам партнером, кращого дня, ніж сьогодні, не придумаєш. Натякніть йому тонко, але з усією ясністю, що ви не зацікавлені у продовженні зв'язку. Якою б не була його реакція, ви повинні залишатися спокійними і незворушними.

Кулінарний гороскоп для Левів

Основний упор сьогодні слід зробити на овочі. І чим більше їх видів на вашому столі побуває, тим краще. Дуже доречні будуть різні види рагу з овочів і пироги з начинкою з суміші різних дарів городу. Не захоплюйтеся бобовими в чистому вигляді, хіба що - з складі супу (горохового, квасоляного або стального), переважні кабачки цукіні, солодкий перець і помідори, морква, буряк, ріпа і цибулю з часником.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Дів

Гороскоп здоров'я для Дів

В цей день постарайтеся забезпечити собі міцний здоровий сон протягом хоча б восьми годин. В іншому випадку ваш організм не встигне повноцінно відновити сили, а ви можете відчувати роздратування.

Бізнес-гороскоп для Дів

Нарешті Фортуна згадала про ваше існування! Сьогодні вона, безперечно, вам благоволить, тому не відкладайте вирішення складних проблем на завтра. Все, що ви зробите сьогодні, буде сприяти вашому просуванню по кар'єрних сходах, а значить найсприятливішим чином відіб'ється на вашому гаманці!

Любовний гороскоп для Дів

В цей день вас буде турбувати проблема збереження і примноження сімейного бюджету. Проблеми вдасться вирішити не відразу, оскільки сьогодні у вас дещо різні погляди на дебет і кредит вашої сімейної бухгалтерії. Спір, ймовірно, не вирішиться на вашу користь, але - це тільки сьогодні!

Загальный гороскоп для Дів

Нині ви будете дуже комунікабельні. Так що якщо ви збираєтеся влаштовуватися на роботу, де це якість важливо - поспішайте потрапити на співбесіду сьогодні. Візьмуть.

Кулінарний гороскоп для Дів

Сьогодні у вас напевно знайдеться привід трохи поплакати. Зірки стверджують, що причина буде в ріпчастій цибулі.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Терезів

Бізнес-гороскоп для Терезів

У вас виникне бажання повністю змінити свій світ навколо і ваш спосіб життя. Тільки не переборщіть! Сьогодні на роботі ви можете отримати перспективні пропозиції, які, на перший погляд, здадуться вам нецікавими, але з відмовою поспішати не слід, обміркуйте все ще раз.

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні ви не можете дозволити собі відступити на шляху до того блюда, яке обрали для вас зірки. А пророкують вам баранячу ногу, та не просту, а запечену з імбиром і горгонзола, приправлену червоним вином і подану з фаршированими печерицями. Втім, навіть якщо ви опинитеся не згодні з вибором астрологів, шлях до того, чим ви вирішите замінити його, також повинен бути пройдений по прямій.

Загальный гороскоп для Терезів

Ви збираєтеся казку зробити бувальщиною? Так дійте, у вас вийде. Тільки виберіть гарну казку, нестрашную.

Гороскоп здоров'я для Терезів

В цей день вам слід особливо приділити профілактиці хвороб серця, адже ця примхлива м'яз зараз може стати самим уразливим місцем в організмі Ваг. Також вам не слід забувати про дієту.

Любовний гороскоп для Терезів

Ймовірність того, що ваш коханий чоловік скаже вам сьогодні щось принципово нове, досить мала. Тому немає резону прислухатися до кожного сказаного ним слова, хіба що ви дійсно хочете почути все те ж саме в десятий раз. Зрештою, можете просто насолоджуватися неповторним тембром голосу...

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Скорпіонів

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні можуть виникнути серйозні проблеми з апетитом. Не виключено, що для її повернення будуть потрібні кошти сильніше, ніж смачний запах і цікаве меню. Спробуйте аперитив, теоретично, він саме для того і створений. Тільки не захоплюйтеся, інакше замість бажаного апетиту ви викличете головний біль - напій міцний.

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Ретельно обмірковуйте кожне слово, яке ви сьогодні скажете вашій коханій людині. Будь-яке необережне поєднання букв може поранити його, образити, змусити сховатися в раковину, з якою вам потім нелегко буде його видряпати. Краще будьте мовчазні і просто посміхайтеся.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні зірки не рекомендують вам ризикувати вашою кар'єрою і репутацією. Якщо будь-яке ваше дію, на вашу думку, становить загрозу і для того, і для іншого, то краще його взагалі не вживати. Будьте трохи перестраховиком – і все у вас буде не так погано, як могло б.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні вам доведеться забути про гордість і попросити про допомогу або, хоча б, про продовження строку, інакше вам не впоратися. Краще поступити так, ніж продемонструвати повну нездатність впоратися із завданням.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Сьогодні організм Скорпіонів може влаштувати страйк, навідріз відмовившись займатися тим, що ви від нього схильні вимагати. Вимагайте від нього чогось позамежного - можливо, тоді на щось середньостатистичне він і погодиться.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Стрільців

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам згадається якийсь незначний епізод з вашого минулого. Можливо, таким епізодом виявиться легкий флірт або ні до чого не зобов'язує роман, що тривав трохи менше тижня. Тільки не зациклюйтеся на ньому: згадайте, посміхніться і живіть далі.

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам, швидше за все, особливо багато часу витратити на прийом їжі не вдасться, а їсти на бігу, всухом'ятку, давлячись і не отримуючи від процесу ніякого задоволення - це не наш метод. Краще заощадити на роботі або сні, ну, а якщо це неможливо - влаштувати собі розвантажувальний день. Лише б фрукти які-небудь під рукою були, зовсім нічого не жувати - щелепам шкідливо.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

Стрільцям не варто перенапружувати очі. Постарайтеся якомога часу проводити біля монітора, не захоплюйтеся книжками з дрібним шрифтом, відмовтеся від в'язання і шиття. Благо подібного роду жертви доведеться принести ненадовго.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Спробуйте сьогодні подивитися на вашу трудову діяльність свіжим, незамутненим поглядом. Можливо, для цього вам буде потрібно залучити до цього заняття інших, сторонніх фахівців. Проте так чи інакше, така діяльність буде виключно корисна для того, щоб внесли в ваш трудовий процес необхідні корективи.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам може виявитися важко довіряти деяким людям навколо вас. Якщо інстинкт настільки настійно вимагає уваги, то до неї варто прислухатися. Відхід на оборонні позиції в даному випадку - краще, що ви можете зробити.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Козерогів

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам може дуже стати в нагоді знання, ніякого відношення до вашої спеціальності не має. Втім, терміново починати роботи по розширенню своєї ерудиції марне — покладіться на удачу.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

До обіду зірки рекомендують вам сьогодні пляшку хорошого вина. І радять докласти хоча б мінімальні зусилля до того, щоб обід пройшов у дружній, тихій і спокійній обстановці. Головне - ніякого поспіху, ніяких нервів і ніяких ділових розмов. Травленню заважати категорично не можна.

Любовний гороскоп для Козерогів

Козерогам нині не слід занадто довго вагатися, намагаючись оцінити всі нюанси ситуації і прийняти правильне рішення. Краще прислухайтеся до думки чоловіка. Можливо, він не настільки логічний у міркуваннях, і його викладки не дуже обгрунтовані, але щось у його точки зору, безумовно, є.

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Якщо ви звикли регулярно працювати над собою, то в цей день ви зможете по-справжньому відчути результати своїх старань. З'явиться привід пофорсіть відмінною формою.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні для вас важливо розуміння мети вашого сімейства. Розуміння зближує, а це якраз те, що вам зараз потрібно.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Нині не найкращий час для початку процедур по загартовуванню, так само як і будь-якого іншого впливу холодом. Швидше за все, зараз вашому організму, навпаки, більше піде на користь тепло.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні удача на вашій стороні! Тому не здумайте упускати свій шанс домогтися на професійному терені того, про що ви мріяли ось вже стільки часу. Ситуація складається таким чином, що у вас є всі можливості для збільшення свого заробітку, причому значного збільшення!

Загальный гороскоп для Водоліїв

Обговоріть свої проблеми з тим, кому довіряєте. Може бути, вони мають дуже просте рішення, не помічається вами в силу своєї очевидності.

Любовний гороскоп для Водоліїв

У цей день ви відчуєте якусь смуток, від якої вас зможе врятувати лише ваш улюблений чоловік або хоча б його наявність у вашому житті. Якщо такого наявності не виявиться, то на роль половинки зійде будь-близький друг протилежної статі. Головне – його щире бажання вам допомогти.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Сьогоднішній день може принести з собою помітні видатки, причому нічого капітального для цього буде купувати не обов'язково. І так впораєтеся. Вирішуйте самі, чи варто включати в ці витрати і розкішний обід, раз вже їм все одно доведеться статися, або на ньому-то і ви хочете заощадити. У будь-якому випадку краща річкова риба і фрукти сімейства цитрусових.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 18 мая 2020 року для Риб

Кулінарний гороскоп для Риб

Сьогодні ви на рідкість точно будете визначити чого скільки і куди треба покласти, щоб результат був найкращим. Це дуже допоможе в тому випадку, якщо вам доведеться щось готувати, не маючи під рукою точного рецепту і вимірювальних приладів, і може здорово перешкодити в тому разі, якщо ваше зіткнення з кулінарної життям передбачається лише як їдця. Ви будете надто уважні до відтінків смаку і, відповідно, до його недоліків.

Бізнес-гороскоп для Риб

Вам сьогодні не вдасться провести кілька зустрічей і поспілкуватися з величезною кількістю важливих осіб, якщо ви не зумієте зібратися і не дасте нудьзі заволодіти вами. Будьте ласкаві, усміхнені і товариські, пам'ятайте тільки про самих гарних рисах характеру і намагайтеся жити тільки ними.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогодні вам, можливо, доведеться бути дуже уважним до відтінкам інтонацій голосів оточуючих, так і свого власного. Вони будуть означати дуже багато, щоб їх ігнорувати.

Гороскоп здоров'я для Риб

В цей день ваша інтуїція може виявитися вам дуже цінним порадником, особливо якщо врахувати той факт, що голос розуму не завжди зможе відповісти на запитання стосовно вашого здоров'я. Він просто буде не в курсі.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні ви дасте вашій коханій людині приголомшливий рада, за який він ще дуже довго буде вам вдячний. Головне, щоб рада цей не був на шкоду вам, а слідування йому – вашим відносинам. Будьте все ж хоч трохи егоїстичні: вам же теж хочеться бути щасливим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?