Гороскоп на 20 травня для всіх знаків зодіаку
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на 20 травня для всіх знаків зодіаку

Гороскоп на 20 травня для всіх знаків зодіаку
Джерело:  online.ua

Схоже, що Скорпіони люблять важкі життєві ситуації, тому що в їх натурі прагнути когось рятувати, вибиратися зі складної ситуації і взагалі перетворювати своє життя з сірого у яскраве і барвисте, наповнене емоціями і рухом.

У Раків немає часу, щоб ненавидіти тих, хто ненавидить їх, тому що вони занадто зайняті, люблячи тих, хто любить їх. Раки не беруть близько до серця ту критику, яка прозвучала з вуст людини, яка сама в цьому житті нічого не досягла. іноді в Раків вселяється 90-річна бабця. Вона бубонить і всіх ненавидить.

Якщо ви зустрінете Водолія, який абсолютно позбавлений енергії і сил, у якого немає бажань і який припинив мріяти - це не тому, що він сумний слабак. А тому, що цей Водолій був дуже сильним занадто довго. коли Водолії хочуть піти від реальності, вони йдуть в себе.

Читайте щоденний

гороскоп на кожен день

для всіх знаків зодіаку на нашому сайті. Гороскоп на сьогодні, 20 травня, для всіх знаків зодіаку читайте далі в нашому матеріалі.

Овен (21 березня - 20 квітня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Овнів

Бізнес-гороскоп для Овнів

Відірвіться вже нарешті від своєї роботи! Дайте собі можливість повноцінно відпочити — заодно переведуть дух і ті, хто волею долі опинився поруч з вами. До людям слід бути дещо поблажливіше.

Любовний гороскоп для Овнів

В цей день вашій коханій людині буде здаватися, що ви – не людина його мрії, не той, кого він шукав його все життя, не його доля. Доведеться вам спішно його переконувати в протилежному. Ви ж знаєте його слабкі сторони і те, від чого він особливо мліє і розтікається в блаженстві. Застосуйте сьогодні всі ваші навички на практиці.

Загальный гороскоп для Овнів

Уникайте спокуси виголошення сакраментальної фрази "я ж казав", навіть якщо ви дійсно говорили. Люди мають право робити помилки.

Гороскоп здоров'я для Овнів

Сьогодні Овнам не завадило б зайнятися спортом - але виключно собі в задоволення. В іншому випадку, ваш організм може сприйняти спортивні заходи неправильно, в багнети – і рішуче виступити проти того, що відбувається.

Кулінарний гороскоп для Овнів

Вибираючи собі меню на сьогоднішній день, ні в якому разі не слухайте чужих рекомендацій. Які поради будуть не надто вдалі, або самі ви будете чудово обізнані, що саме варто робити, а чого робити не слід, і сторонні речі будуть вас тільки плутати. А що може бути образливіше, ніж давитися чим-небудь не дуже смачним, і з тугою думати про те, що ви планували зметикувати на обід самі, але відкинули як не самий кращий варіант? До речі, рекомендаціями зірок теж можна знехтувати.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Телеців

Любовний гороскоп для Тельців

Ваше щастя блукає десь зовсім поруч, буквально на сусідній стежці, його тільки треба побачити. Можливо, для цього вам доведеться згорнути з простого шляху і продиратися до нього через зарості кущів. Але в підсумку воно буде того коштувати, ви і самі це зрозумієте.

Бізнес-гороскоп для Тельців

Сьогодні не дуже вдало складуться контакти із зарубіжними партнерами, тому не особливо розраховує на хороший тил. У будь-якому розпочатому справі сьогодні треба розраховувати тільки на себе, а потім вже брати до уваги ту допомогу, яку вам зможуть надати ваші компаньйони.

Гороскоп здоров'я для Тельців

В цю ніч Тельці можуть стати жертвами безсоння. Перспектива прокинутися вранці розбитим і не відпочив навряд чи вас приваблює - бути може, що допомогти собі заснути потрібно застосувати не тільки перерахунок овець?

Кулінарний гороскоп для Тельців

Сьогоднішній день найкраще присвятити традиційній для наших широт кухні - щам, печені, запечене в горщику, пирогів з капустою або м'ясом. Непогані також млинці і оладки зі сметаною. Любителям більш легкої їжі і тим, хто бореться із власною фігурою, доводячи їй правоту власних поглядів на її форму, щі порекомендуємо пісні, а на друге - тушковані овочі з м'ясом або без оного.

Загальный гороскоп для Тельців

Сьогодні вашим кращим другом будете ви самі. Постарайтеся не дратувати себе, не дратувати без особливої на те потреби і не давайте себе в образу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Близнюків

Бізнес-гороскоп для Близнюків

В цей день на Близнюків нападе надзвичайна жага діяльності. Ви можете стати справжнім покаранням для оточуючих, намагайтеся поменше їх зачіпати.

Гороскоп здоров'я для Близнюків

В цей день зірки рекомендують Близнюкам берегти себе і більшою мірою знаходитися в теплі. Будь протяг буде для вашого організму не тільки шкідливий - практично згубний. Будьте до себе ніжні й уважні.

Загальный гороскоп для Близнюків

Якщо у вас є якесь незавершене справу, то її краще доробити сьогодні, відкладати це на потім не варто. Хіба що це заняття вам до такої міри вам подобається, що ви хотіли б розтягнути задоволення.

Любовний гороскоп для Близнюків

Єдине, чого сьогодні варто вірити – це ваша інтуїція. І якщо вона говорить про те, що з вашим коханою людиною сьогодні не треба зустрічатися, хоч розум і кричить про протилежне – не зустрічайтеся. Зворотна ситуація теж можлива. Загалом, навіть якщо ви не особливо довіряєте своєму внутрішньому голосу, сьогодні варто йому довіритися.

Кулінарний гороскоп для Близнюків

Не зловживайте сьогодні спиртними напоями. Тобто взагалі не беріть у рот ні краплі. Зрештою, навіть серед безалкогольного пива зустрічаються помірно огидні екземпляри. І не вірте злим пліткарям, які стверджують, що даний напій шкідливий для здоров'я. Аж ніяк. Хоча, звичайно, трохи погладшати від нього можна. Але, зрештою, для цього і пиво-то не потрібно - було б бажання.

Рак (22 червня - 22 липня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Раків

Гороскоп здоров'я для Раків

Нині ваше самопочуття, швидше за все, не викличе у вас ніяких побоювань, зате самі ви цілком можете виступити в якості радника з питань здоров'я, грунтуючись на своєму життєвому досвіді.

Кулінарний гороскоп для Раків

Якщо ви хочете отримати дійсно значне задоволення від їжі, вам доведеться неабияк запастися терпінням. Їсти треба те, що готується довго і ретельно, бажано - не вдома. Нехай навіть це буде тривіальний шашлик - але зробити його повинні безпосередньо у вас на очах. Те ж стосується будь-якої іншої страви, копченої риби, наприклад. Ваше очікування, яким би тривалим воно не було, буде винагороджено сторицею.

Любовний гороскоп для Раків

Сьогодні у вас велика ймовірність зустріти любов всього вашого життя в самому несподіваному для вас місці: наприклад, на сходовій клітці або по дорозі на роботу або навчання. Постарайтеся бути готовими до зустрічі з мрією і дізнатися цю саму мрію серед сотень і тисяч інших осіб.

Загальный гороскоп для Раків

Хто сказав, що крізь стіни погано видно? Ваші внутрішні сили, примножені сильними почуттями, в змозі подолати і більш серйозні перешкоди.

Бізнес-гороскоп для Раків

Якщо ви сьогодні не активізуєтеся, то в ваших фінансових і професійних справах може наступити серйозний застій. Хіба до цього ви прагнули? Проявивши сьогодні всю свою ініціативу і зацікавленість до роботи, ви зможете добре поправити свої справи. Особливо це стосується працівників творчої сфери.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Левів

Загальный гороскоп для Левів

Сьогодні вам може знадобитися рада. Не варто особливо замислюватись над тим, у кого його попросити, запитайте всіх, хто потрапить під руку. Адже Вас ніхто не зобов'язує скористатися кожним з отриманих відповідей.

Гороскоп здоров'я для Левів

Левам сьогодні краще відмовитися від спиртного. Піде алкоголь, може, й добре, але руйнівну силу матиме нестандартно велику. Від безалкогольного поїла сумнівного змісту, до речі, теж краще відмовитися - на всякий випадок.

Бізнес-гороскоп для Левів

У вас є шанс відчути себе мудрою людиною: ви будете легко знаходити спільну мову з вашими колегами, підлеглими і начальниками. Тихий голос, розмірений темп бесіди і структурована система аргументів дуже допоможуть вам.

Кулінарний гороскоп для Левів

Сьогоднішній день варто провести в компанії добрих друзів і n-ного кількості пляшок пива (де n залежить від розміру компанії). Діяльність творчого характеру нині успішною не буде. Хіба що, ви візьметеся сир на закуску нарізати, або чіпси в вазочку насипати.

Любовний гороскоп для Левів

Сьогодні головне для вас – бачити мету, вірити в себе і не помічати перешкод. Починайте вивчати цю науку прямо сьогодні, як тільки навчитеся, у вас відразу все піде на лад. А те, що навчання займе сьогоднішній вечір — не біда. Все одно для прогулянок під місяцем він непридатний.

Діва (23 липня - 23 серпня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Дів

Любовний гороскоп для Дів

Не бійтеся ваших оригінальних думок та ідей, навіть якщо вони вам здаються абсолютно божевільними. У будь-якому випадку, ваша половинка їх підтримає і зробить все можливе і неможливе для того, щоб вони втілилися в життя. Якщо це, звичайно, не ідеї про швидке розставання навічно.

Кулінарний гороскоп для Дів

Незважаючи на величезне бажання, не варто сьогодні намагатися з'їсти більше, ніж вміщує в себе ваш багатостраждальний шлунок. Безумовно, всі навколо - таке смачне і спокусливе, особливо ось той тортик - він, здається, Наполеоном зветься. Але хто-то, між іншим, зовсім недавно погрожував сісти на дієту і схуднути на кілька кілограмів. Хоча... В кінці кінців, маленький шматочок адже нічого не вирішує, чи не правда?

Бізнес-гороскоп для Дів

Сьогодні ситуація на роботі повернеться в кращу сторону, а якщо у вас отже все було чудово, то стабільна ситуація збережеться. Схоже, вам вдасться зробити щось таке, що значно підвищить ваш вагу в очах колег.

Загальный гороскоп для Дів

Здатність до співчуття дозволяє вам краще розуміти інших. Ви здатні розібратися в їх почуттях і бажаннях, кваліфіковано утерти соплі і т. д. і т. п.

Гороскоп здоров'я для Дів

У цей день ви, швидше за все, зможете відчути себе краще, якщо нещодавно ваш стан було затьмарене деяким нездужанням. Багато в чому цьому будуть сприяти знайдена душевна гармонія і ваш оптимізм.

Терези (24 серпня - 23 вересня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Терезів

Кулінарний гороскоп для Терезів

Сьогодні вам потрібно знайти місце, де подають страви іспанської кухні. Цей день як ніякий інший підходить для того, щоб покуштувати паелью з овочами, приправлену паприкою і кмином. Або з курятиною. Можна, в принципі, і заправлену креветками і мідіями - але це вже для гурманів. І не забудьте про вини.

Любовний гороскоп для Терезів

Якщо ви ще не одружені, сьогодні положення Венери й Урана може сприятливо позначитися на вашій майбутньої сімейного життя. Якщо у вас є близький друг, у цей день він, ймовірно, зробить вам далекосяжну пропозицію. Зважте всі плюси і мінуси і прийміть правильне рішення, щоб потім не шкодувати.

Загальный гороскоп для Терезів

Час піджимає, так що слід зібратися з духом і почати швидко працювати. Прикладіть всі зусилля до того, щоб швидкість не дуже сильно вплинула на якість.

Гороскоп здоров'я для Терезів

У цей день ви можете зіткнутися з деякими проблемами з травленням, тому, швидше за все, з вашої сторони буде небессмысленно пам'ятати про якісній обробці придбаних овочів і фруктів.

Бізнес-гороскоп для Терезів

Ви повинні навчитися бути більш незалежним від думки оточуючих, цінуйте себе таким, яким ви є, адже вам є чим пишатися, ви вже встигли багато досягти. А якщо зараз ви підете на поводу у свого песимізму, то ризикуєте пропустити прекрасну можливість поліпшити своє фінансове становище.

Скорпіон (24 вересня - 23 жовтня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Скорпіонів

Любовний гороскоп для Скорпіонів

Проведіть цей вечір у товаристві вашого улюбленого людини за переглядом який-небудь комедії. Вам дуже важливо хоча б протягом години дивитися в одному напрямку і відчувати при цьому позитивні емоції. А вже де відбуватиметься це дійство – вирішувати вам.

Гороскоп здоров'я для Скорпіонів

Нині Скорпіонам було б краще поберегти свої сили, тому намагайтеся стежити, щоб ваш організм отримав належної кількості: і енергії з їжею, і відпочинку. Уникайте негативних емоцій.

Загальный гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні варто зайнятися грошовими питаннями, такими як нагадування начальству, що непогано б підвищити вам зарплату, і боржникам - що непогано б віддати борги. Можливо, хтось і визнає вашу правоту.

Кулінарний гороскоп для Скорпіонів

Збираючись йти в ресторан з романтичними цілями, будьте заздалегідь готові до компромісу з питання вибору того, що ви будете їсти, а головне - пити. Якщо вам зірки рекомендують рибу, а вашому супутнику більше по душі виявиться бараняча нога, яка, мало того, що її аж ніяк не з'їсти одному, ще й вимагає червоного вина, в той час як вам більше підійде біле, а ви пити і зовсім мають намір були шампанське, оскільки привід для вечері до нього зобов'язує - можуть виникнути проблеми.

Бізнес-гороскоп для Скорпіонів

Сьогодні весь день буде складатися з ваших суперечок з товаришами по службі і з обопільних претензій, як до вас, так і з вашого боку до колег. Таке положення справ не може радувати, крім того, постійні перипетії всередині колективу не будуть сприяти продуктивній роботі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Стрільців

Кулінарний гороскоп для Стрільців

Ви можете зіткнутися з необхідністю врегулювати якусь конфліктну ситуацію. Не варто намагатися робити це на голодний шлунок - марно, тільки погіршить становище. Ідеальним вирішенням проблеми було б перенесення переговорів безпосередньо за обідній стіл, тоді і ви були б гарантовано ситі, і ваш співрозмовник - в дещо кращому настрої, ніж міг би бути..

Любовний гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам варто забути про всі справи і умовностях і в якийсь момент запросити вашого улюбленого людини на танець. Нехай це не буде бал або яскрава вечірка, а всього лише кухня або вітальня, і музика буде грати з маленького приймача – головне не антураж. Головне – сам танець, який ще більше зблизить вас.

Бізнес-гороскоп для Стрільців

Сьогодні вам не доведеться довго вмовляти себе попрацювати: бажання працювати з'явиться у вас абсолютно несподівано, спонтанно і несподівано як для вас, так і для оточуючих. Можливо, воно стане наслідком якоїсь події,-і не факт, що воно вас порадує.

Загальный гороскоп для Стрільців

Сьогодні ви можете опинитися під серйозним тиском. Тим більшу гордість ви будете відчувати, продовжуючи йти своїм шляхом.

Гороскоп здоров'я для Стрільців

В цей день вам слід було б звернути особливу увагу на стан вашого серця, а також нервової системи. Тому постарайтеся не втрачати часу дарма, навіть якщо поки ви не відчуваєте ніяких проблем.

Козеріг (22 грудня - 20 січня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Козерогів

Гороскоп здоров'я для Козерогів

Нині сонливість та неуважність будуть переслідувати вас як мінімум півдня, і можуть неабияк зашкодити вам у ваших повсякденних справах. Можливо, вам варто переглянути кількість годин, що відводяться вами для сну.

Кулінарний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вам доведеться не стільки їсти самому, скільки годувати інших. Варто потурбуватися про себе хоча б для того, щоб цей альтруїстичний процес не відняв у вас занадто багато часу. На столі нині обов'язково повинні бути які-небудь коренеплоди.

Любовний гороскоп для Козерогів

Сьогодні вашій коханій людині виявиться важко тримати себе в руках, бо запальність у нього буде підвищена. Зірки не рекомендують вам довго перебувати поруч з вибухонебезпечним елементом і тим більше не користуватися поруч з ним займистими речовинами начебто сірників, гострих слів і ризикованих жартів.

Бізнес-гороскоп для Козерогів

Накопичилося багато справ, тому в першу половину дня вам треба бути зібраним, щоб встигнути все зробити і навіть залишити себе на вечір часом просто вальяжно полежати на дивані і розслабитися. Інакше завтра зібратися з силами буде важкувато.

Загальный гороскоп для Козерогів

Сьогодні балом буде правити оптимізм. (Якщо ви раптом забули, оптиміст - це людина, яка вважає, що все може бути й гірше, коли будь-який інший вважає, що гірше вже нікуди.) Отже, вам, щоб не виділятися кислою міною, має сенс посміхнутися, і вирішити про себе, що не так вже все і погано, а місцями - навіть добре.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Водоліїв

Гороскоп здоров'я для Водоліїв

Сьогодні постарайтеся дати вашому організму виспатися як слід. Вісім годин – це той мінімум, без якого вам буде ну зовсім ніяк, а краще – дев'ять або десять. В іншому випадку, ваш організм може викинути якийсь фортель.

Кулінарний гороскоп для Водоліїв

Красиві кулінарні мрії сьогодні навряд чи мають хоч який-небудь шанс здійснитися. Тому відкладіть їх на майбутнє. Хто знає, бути може щасливі часи настануть вже завтра, на худий кінець - післязавтра. А нині обмежте свій раціон простими, зрозумілими і не занадто жирними стравами, типу томатного супу-пюре і всіляких фруктово-овочевих салатів.

Бізнес-гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вам доведеться досить багато і одноманітно працювати, що не може не позначитися на вашому настрої і бажання приходити на роботу знову і знову. Проте цей день просто треба пережити: вже завтра все виявиться куди простіше і радісніше. Вам буде досить важко зрозуміти, чого ви напередодні так боялися.

Любовний гороскоп для Водоліїв

Сьогодні вашій коханій людині буде досить важко зорієнтуватися в швидко мінливій ситуації, і він буде відчувати себе на надувному плоту посеред бурхливого океану. Не в ваших силах приборкати стихію, але допомогти в управлінні плотом ви цілком в силах.

Загальный гороскоп для Водоліїв

Якщо ви не знаєте як витратити гроші, завжди знайдуться охочі підказати. Якщо вже слухати найближчих друзів, толку не буде, але розважить.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гороскоп на 20 мая 2020 року для Риб

Бізнес-гороскоп для Риб

Сьогодні вас явно потягне зробити щось глобальне і страшно важливе для всіх оточуючих. Змінити світ, позбутися від парникового ефекту - непогані плани для початківця супергероя. Ось тільки краще почніть з малого і використовуйте ті можливості, що самі пливуть вам в руки. Наприклад, у тому, що стосується кар'єри.

Загальный гороскоп для Риб

Сьогоднішні події слід сприймати серйозно, навіть якщо вони викликають у вас напади нестримного реготу. Тим більше, що наслідки їх ви дуже скоро на собі відчуєте.

Любовний гороскоп для Риб

Сьогодні вашій коханій людині буде досить складно впоратися з тим завданням, яке ви йому доручили, тому він приверне до його вирішення світлі голови зі сторони. Якщо ви принципово не хочете, щоб чужі люди були присвячені у ваші проблеми, це варто обговорити прямо зараз.

Кулінарний гороскоп для Риб

Якщо ви чогось хочете - скажіть про це, та голосніше. Сьогодні ваші слова можуть не розчути, неправильно зрозуміти або того гірше - проігнорувати. В результаті ви отримаєте зовсім не те, що замовляли, та ще і відчувати себе будете преглупо. Ви ж не хочете їсти печінку, тушкований в сметані, в той час як просили парне м'ясо теляти з грибами? Те ж..

Гороскоп здоров'я для Риб

Перевірте, чи є у вас в аптечці все необхідне. Якщо чогось немає — поповніть запас. Воно вам не знадобиться, але нині такий день, коли слід все привести в порядок. Чому б не почати з цього?

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?