Гороскоп на січень 2022 — чого чекати Козорогам на початку року
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Гороскоп на січень 2022 — чого чекати Козорогам на початку року

Гороскоп на січень 2022 — чого чекати Козорогам на початку року
Джерело:  online.ua

Весь січень 2022 року Козорогів супроводжуватимуть позитивний настрій, великодушність та щедрість. Вони легко знаходитимуть мову з оточуючими та будуть успішними у всіх справах. Та будуть і складнощі та неприємності, адже січень – перший місяць року Тигра, доволі примхливого звіра, який принесе чимало сюрпризів усім знакам зодіаку. Гід Онлайн підготував гороскоп на січень 2022 для Козорога – чого представникам цього знаку зодіаку варто очікувати на початку року.

Гороскоп для Козорога на січень 2022

Фото: pexels.com

Початок січня 2022 року буде успішним для Козорогів у всіх планах, адже у цей період Сонце займе сприятливе положення для цього знаку зодіаку. Також успіху посприяє характерний для Козорогів педантизм, який проявиться в цьому місяці в повній мірі. Щоб досягнути певної мети, їм буде достатньо лише зосередити зусилля. Проте братися за декілька справ одночасно все ж таки не варто.

Також астрологи не радять Козорогам переоцінювати свою можливості, адже приплив енергії та ентузіазму у січні можуть зіграти з представниками цього знаку злий жарт. Козорогам потрібно розуміти, що всіх справ не переробиш, особливо якщо ці справи залишаються незавершеними вже тривалий час. Набагато краще, якщо ви будете поміркованим та послідовним.

А ще Козорогам потрібно дещо втихомирити свої амбіції у прагненні до незалежності. Це може призвести до конфліктів з колегами на роботі, адже командна робота – це не сама сильна сторона Козорогів. Вони часто бувають занадто самовпевненими та рідко рахуються з думкою оточуючих, особливо якщо це стосується справи, в якій Козороги добре тямлять.

Якщо на початку року виникне ситуація, в якій ви потребуватимете поради від більш досвідченішої людини, скористайтесь такою можливістю. В інакшому випадку ви отримаєте значні проблеми на роботі чи у бізнесі, а також натрапите на конфліктну ситуацію. Якщо ж ви скористаєтесь цією порадою, то матимете всі шанси зміцнити матеріальне становище або обійняти більш перспективну посаду.

Гороскоп для Козорога на січень 2022: любов та сім’я

Фото: pexels.com

Щоб користуватися популярністю у протилежної статі, астрологи рекомендують Козорогам приділяти більше уваги своїй зовнішності. Певні зміни в образі допоможуть представникам цього знаку зодіаку стати більше впевненими у собі та більш розкутими. Ці зміни не обов'язково повинні мати радикальний характер.

Так, наприклад, почати можна зі зміни стрижки, покупки нового плаття чи штанів, або якихось аксесуарів для одягу. Деяким Козорогам, щоб стати більш привабливими, потрібно покращити свою фізичну форму та привести у порядок своє тіло. Для цього їм слід записатися до спортзалу або на фітнес.

Варто відмітити, що на Козорогів в січні 2022 року сильно впливатиме ретроградний Меркурій, тому цей період буде найбільш сприятливим для того, щоб зміцнити вже існуючі стосунки. Якщо у вас є конфлікт з партнером, саме час, щоб його вирішити. Для цього слід сісти за стіл перемовин та згадати усі приємні моменти, які вам довелося пережити разом.

Також існує велика ймовірність, що у житті Козорога у січні 2022 року з’явиться людина, з якою вже давно завершилися стосунки, та натякатиме на їх відновлення. Вирішувати в даному випадку тільки вам. Та давати шанс розпочати все спочатку потрібно далеко не завжди. Тим більше, що січень буде сприятливим і для початку нових стосунків.

Гороскоп здоров’я для Козорога на січень 2022

Фото: pexels.com

У січні Козороги також відчують на собі сильний вплив Марсу, що рухатиметься по дванадцятому дому. Це сфера усамітнення, яка примушує людину почувати себе невпевненою у собі та пробуджує в підсвідомості різні страхи. Цей період не надто сприятливим, щоб вести активний спосіб життя.

Також у січні Козерогам краще не вдаватися до радикальних змін. Якщо ви плануєте скинути зайві кілограми, не варто зразу сідати на жорстку дієту. Краще поступово відмовтеся від шкідливих продуктів. З фізичними навантаженнями теж слід бути обережним – ви не станете бодібілдером за один день, а от надірвати м’язи цілком можете.

Щоб уникнути проблем зі здоров’ям у січні, Козорогам потрібно більше відпочивати. В першу чергу їм слід добре висипатися, адже деяких представників цього знаку кінець року втомив настільки, що зайва година, проведена в ліжку, ні в якому разі не повинна ставати причиною для самокритики.

Передноворічна метушня відобразиться не тільки на фізичному стані Козорогів, а й на їх нервовій системі, тому її потрібно буде відновити у січні. Найкращим варіантом стануть тривалі прогулянки на свіжому повітрі. А от займатися активними зимовими видами спорту потрібно вкрай обережно – є високий ризик отримати травму.

Поради для Козорога на січень 2022

  • Не варто бути занадто самокритичним – проявляйте більше поблажливості до власних слабостей та лінощів. Після важкого 2021 року ви цілком маєте право на те, щоб розслабитися.

  • Якщо у вас є якісь плани або бажання розпочати новий проєкт – розкажіть про це колегам та начальству. Скоріш за все вони схвалять ваші наміри. Принаймні, зірки у цьому вам сприятимуть.

  • Ретельно перевіряйте інформацію, яку ви отримуєте, а також стежте за власними словами, адже ваші недоброзичливці не втратять можливості скористатись вашою похибкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?