Наймодніші аксесуари на зиму 2022 — що зараз в тренді
Категорія
Стильний Гід Онлайн
Дата публікації

Наймодніші аксесуари на зиму 2022 — що зараз в тренді

Наймодніші аксесуари на зиму 2022 — що зараз в тренді
Джерело:  online.ua

Уявити стильний образ просто неможливо без аксесуарів. Модна хустина, прикраси і рукавички додають зимовому луку особливий шарм. Але модні тенденції змінюються дуже швидко, тому потрібно оперативно їх підмічати і інтегрувати у нові образи. Гід Онлайн дізнався, що буде в тренді зимою 2022 року - ловіть список модних аксесуарів для крутих зимових луків.

Аксесуари — це важлива складова будь-якого образу. Адже вони здатні доповнити загальний лук, зробити його цікавішим, додати родзинку. Але щоб виглядати стильно, потрібно бути в курсі всіх сучасних трендів. Диктують їх дизайнери модних будинків. Пропонуємо дізнатися, що вони підготували для нас на новий сезон.

Трендові аксесуари на зиму 2022

Масивні ланцюги

 Фото - колаж

Ностальгуючи за 80-ми і 90-ми роками, дизайнери тримають у тренді ланцюги. Зима 2022 — не виключення. Ланцюги можуть використовуватися як самостійна прикраса, а можуть доповнювати інші елементи одягу: сумки, окуляри, пояси, кофти та джинси.

Головне правило підбору ланцюжків — щоб вони гармонійно доповнювали образ і не забирали всю увагу на себе. Колір і розмір, загалом, може бути будь-яким, але дизайнери віддають перевагу великим золотим ланцюгам.

Хутряні та шкіряні хустки

 Фото - колаж

Справжній тренд нового сезону — стильні хустки, які не тільки доповнять образ, а й зігріють у морозну погоду. Трендові моделі виробляють зі шкіри, еко-шкіри, натурального та штучного хутра. Побачити такі моделі можна на полицях модних брендів Max Mara, Christian Dior, Versace.

Зав’язувати хустки можна на різний манер: під шиєю, на потилиці. Колір та принт обирайте під інші елементи гардеробу, адже у тренді зараз як однотонні моделі, так і з різними яскравими принтами.

Великі сережки

Фото - колаж

Щоб виглядати стильно цією зимою, потрібно мати у запасі масивні сережки. Вони можуть бути будь-якого розміру, кольору, форми. Але на піці тренду геометричні форми, абстракція, каміння і блискучі кристали.

При виборі аксесуару можете себе не стримувати і погодитися навіть на найшаленіші варіанти. Довжелезні сережки з камінням або іншими елементами внизу, довгі з бахромою, масивні кільця — ці варіанти можна зустріти на показах модних будинків.

Сонцезахисні окуляри

 Фото - колаж

Окуляри, що захищають від сонця, також у тренді цієї зими. Головна фішка у розмірі. Найактуальнішими будуть великі масивні окуляри. Ними можна доповнити як casual, так і офіційні луки.

Знайти ідеальні масивні окуляри можна в колекціях Balenciaga, Cavalli, Saint Laurent. З цим трендом можна не тільки захистити очі від сонячних променів, а й відчути себе справжньою голлівудською зіркою, що переховується від папараці.

Стильні рукавички

 Фото - колаж

Важко уявити зимовий гардероб без стильних і теплих рукавичок. Тренди цього року дуже різноманітні, тому тут кожен знайде варіант для себе. Наприклад, ви можете віддати перевагу стандартним в’язаним моделям з орнаментом, як у дитинстві.

А от світові дизайнери проявляють весь свій креатив та створюють незвичайні рукавички: хутряні, шкіряні, з овчиною, довгі до ліктя або навпаки ультракороткі. Пошукати ідеальні рукавички на зиму можна в колекціях Givenchy, Miu Miu, Sacai, або у мас-маркеті Zara, Stradivarius, Reserved.

Бейсболки

 Фото - колаж

Ми звикли, що різні кепки — це, скоріше, елемент весняного та літнього гардероба. А от дизайнери вирішили змінити нашу думку і представили в своїх колекціях на зимовий сезон різні кепки. Шукайте їх у модних лінійках Etro, Marine Serre, Celine.

Кепку можна одягати просто, як звикли, а можна трохи урізноманітнити образи і надягти її під капюшон або зверху на шовкову хустку. Колір та дизайн може бути будь-яким, обирайте на власний смак.

Балаклава

Фото - колаж

Спірний і вражаючий тренд цієї зими — балаклави. Це стильний аксесуар, що нагадує гібрид шапки та шарфа, закриває відразу голову і половину обличчя. Незамінний елемент для тих, хто мерзне в зимову погоду.

В тренді цього року абсолютно різні балаклави: з крупною і дрібною в’язкою, з додатковим декором, пастельних і яскравих кольорів. Побачити їх можна в колекціях Calvin Klein, Miu Miu, Raf Simons. Але не обов’язково купувати трендову балаклаву, адже її можна зв’язати самостійно. Якщо маєте хист до в’язання, то не втрачайте таку можливість.

Трендові аксесуари зима 2022 — відео

Ось такі аксесуари будуть у тренді цієї зими. Але не забувайте, що вони — лише інструмент самовираження. Тому одягайте ті речі, які вам до душі, навіть якщо модні дизайнери цього року не звернули на них увагу. Індивідуальність завжди цінується найбільше!

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?