Що подарувати дівчині на 8 березня: 12 оригінальних і незвичайних ідей
Категорія
Ідеї подарунків
Дата публікації

Що подарувати дівчині на 8 березня: 12 оригінальних і незвичайних ідей

Що подарувати дівчині на 8 березня: 12 оригінальних і незвичайних ідей
Джерело:  online.ua

Обрати подарунок на 8 березня для дівчини - справа непроста, адже помилка може обернутися не тільки зіпсованим святом, а й відносинами. Що ж подарувати на 8 березня, щоб кохана половинка дійсно залишилася задоволена? Універсальної відповіді на це питання немає: одні дівчата хотіли б отримати в подарунок на 8 березня квіти, інші - духи, треті - турботу і увагу. Однак всі представниці прекрасної статі неодмінно люблять сюрпризи! ONLINE.UA зробив добірку незвичайних, креативних і оригінальних подарунків на 8 березня - в ній є подарунки на будь-який смак і гаманець.

Що подарувати на 8 березня дівчині - незвичайні ідеї

Дівчата люблять подарунки та готові отримувати їх не тільки на 8 березня, але і без приводу. Чим зацікавити, здивувати і порадувати кохану?

Скретч-постер

Мотиваційний постер - це подарунок, що надихає на гарний настрій і божевільні вчинки. У ньому кожне завдання пов'язане з самовдосконаленням і веселощами. Такий постер буде відволікати вашу кохану від рутини і побуту кожен день. Надихнить другу половинку на подвиги і веселі тріумфи!

Портативний фотопринтер

Ваша кохана не уявляє свого життя без селфі? Подаруйте їй шанс зберегти свої найприємніші спогади. З цим розумним пристроєм ваша дівчина зможе роздрукувати будь-яке фото де завгодно - будь то сімейний пікнік на природі або збори з колегами в офісі.

Веселі шкарпетки

Популярні сьогодні у модниць прикольні шкарпетки з оригінальними написами. Настав час, коли їх більше не ховають, а гордо демонструють всім оточуючим. Так чому б з нагоди 8 березня не забезпечити свою дівчину стильними аксесуарами на кожен день. Підберіть набір шкарпеток з яскравими і смішними написами - відмінний варіант недорогого подарунка для коханої, якій не чуже почуття гумору.

Карта бажань

Вважається, що візуалізація допомагає нашим мріям втілитися в реальність. Хочете подарувати своїй дівчині можливість наблизитися до заповітної мети хоч на крок? Зверніть увагу на карту бажань - це джерело натхнення і побажань, скарбниця ідей та фантазій. А ще і дуже крута прикраса для будинку.

Незвичайне плаття

Оригінальний органайзер для зберігання прикрас у вигляді сукні - дуже зручний спосіб зберігати прикраси. Тепер усі сережки, браслети, кольє, намиста, кільця та інші дрібниці вашої другої половинки будуть завжди на своєму місці. Порадуйте кохану незвичайним подарунком в стилі традиційної сукні Коко Шанель - від такого цікавого прочитання "класичної чорної сукні" вона точно залишиться в захваті.

Подарунок дівчині на 8 березня - практичні ідеї

Щоб напевно вгадати з подарунком на 8 березня для дівчини, придивіться до практичних речей, які знадобляться їй у побуті. І не обов'язково це повинні бути дорогі гаджети або кухонна техніка.

Подушка-обнімашка

Щодня на роботі чи навчанні ми стикаємося з напругою, а по поверненню додому мріємо про розслаблення. Подушка-підкова, яка з усіх боків охоплює в обійми під час відпочинку - ідеальний практичний подарунок на 8 березня для дівчини. Хочете, щоб ваша кохана навіть вночі відчувала вашу присутність? Зробіть на подушці друк з вашими спільними фото та обіймайте обраницю цілодобово.

Еко-годинник

Сьогодні в моді "еко" - прикраси та аксесуари з природних матеріалів. Зачаруйте свою улюблену дівчену оригінальними наручними годинниками, які ефектно доповнять її будь-який образ. Прекрасний жіночий подарунок, здатний порадувати справжню леді!

Затишний плед

Багато хто знайом із проблемою, як в холодний вечір затишно загорнутися в плед і при цьому тримати в руках книгу або смартфон так, щоб нічого не сповзало і не падало? Ось вам просте і ефективне рішення - плюшевий плед з рукавами!

Рюкзак

Якщо ваша дівчина за темпераментом нагадує безсмертних амазонок і володіє суперздібностю охоплювати масу справ одночасно, підберіть їй в подарунок на 8 березня стильний рюкзак. Вона зможе носити в ньому потрібні речі як під час активного відпочинку в горах, так і під час романтичного побачення в міському парку.

Подарунки на 8 березня для дівчат - оригінальні ідеї

Ідеальний подарунок на 8 березня для дівчини - той, що викличе у неї бурю позитивних емоцій! Це може бути мімімішний іменний блокнот, романтичний політ в повітряній кулі або ж загадкова коробка з сюрпризом всередині.

Баночка для коханої

Ви тільки недавно познайомилися з дівчиною і хочете дізнатися її з усіх боків? Подаруйте їй на 8 березня баночку для закоханих. У ній є маса цікавих завдань для двох, виконуючи які ви зможете подарувати своїй коханій масу романтичних миттєвостей і поспілкуватися з дівчиною на цікаві теми.

Набір для створення любовного живопису

Подаруйте своїй дівчині можливість стати самим ексцентричним художником - в цьому допоможе набір для створення любовного живопису. У ньому є все, що потрібно для легкого і безпечного створення шедевра мистецтва, використовуючи тіла замість кистей. Що може бути прекрасніше для дівчини, ніж зберегти в пам'яті самі яскравих моментів відносин з коханою людиною? Тільки можливість відобразити любов на полотні, яке буде нагадувати про пристрасті в соковитих фарбах!

Тур вихідного дня

А як щодо влаштування на 8 березня незабутніх вихідних - поїздки по цікавим містам України або екстремального катання на лижах у горах. Під час такого відпочинку ваша дівчина точно забуде про все на світі, розквітне і зарядиться позитивними емоціями не на один тиждень.

І не забувайте, кращий подарунок дівчині на 8 березня - це ваша турбота і увага. Підбирайте презенти з душею і щасливий блиск в очах коханої половинки буде забезпечений!

Раніше ONLINE.UA робив добірку подарунків на 8 березня для колег - у ній є оригінальні сувеніри та цікаві сценарії для організації свята в колективі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?