Символ 2022 року — Блакитний водяний тигр
Категорія
Гороскопи
Дата публікації

Символ 2022 року — Блакитний водяний тигр

Символ 2022 року — Блакитний водяний тигр
Джерело:  online.ua

Кожний рік має свої особливості, прикмети та символи. У 2022 році — це Блакитний Водяний Тигр. На нас чекає рік творчості, пригод та авантюр. Що варто знати про символ наступного року?

Джерело:  ONLINE.UA

Тигр — це граціозна та благородна тварина. Він добре відрізняє правду від брехні та має тонку інтуїцію. Тигр чудово сходиться з людьми. Народжені під цим символом люди обдаровані гарною уявою і можуть проявити себе у мистецтві.

Через непередбачуваність Тигра, від нього можна чекати чого завгодно. Тому будьте готові до змін у 2022 році. Але агресії тигра боятися не варто - стихія води пом'якшує його норовистість і буде оберігати від неприємностей.

Водяний Тигр у китайському гороскопі

Фото: pixabay.com

Найщасливіший сезон водяних тигрів — зима. Вони обожнюють холод, люблять солону їжу. Люди, народжені в рік Тигра, знаходяться в постійному русі та намагаються уникати сидячу роботи.

Головна стихія блакитного тигра — вода. Колір — синій, блакитний, помаранчевий, зелений та відтінки пісочного.

Талісман 2022 року

Фото: .envato.com

Щоб завоювати прихільність Тигра, гарною ідеєю буде завести собі талісман. Наприклад, фігурку тигра зі звичайного чи напівдорогоцінного металу. Такий талісман можна носити з собою у вигляді кулону чи броші.

Також матеріал талісману може візуально нагадувати воду. Підійдуть прозорі матеріали, наприклад, скло чи кришталь.

Сумісність та стосунки з Тигром

Фото: .envato.com

  • Тигри народжені у 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 та 2022 роках краще сумісні з Драконами, Конями та Свинями, а от з Биком, Змією і Мавпою відсоток сумісності занадто малий.

  • Для того щоб побудувати стосунки із Тигром варто набратися терпіння. Не дивлячись на те, що тигри мають доволі широке коло знайомств, вони не будуть спішити відкривати вам своє серце та душу. Вони доволі непередбачувані та очікуватимуть від партнера підтримки в бажанні пригод.

  • Чоловіки водяні тигри - доволі яскраві та харизматичні особистості. Вони вміють прикувати до себе увагу, а при необхідності постояти за себе. Зазвичай тигри щасливі у шлюбі, з ніжністю відносяться до дітей. Рідше у них виникають проблеми у стосунках через власну невпевненість.

  • Жінки водяні тигри — це творчі, зазвичай, крихкі особистості. Вони охоче приймають турботу, навіть якщо не збираються будувати відносини. Іноді можуть провокувати на шалені вчинки та пригоди. У сімейних стосунках будуть гарною підтримкою, велику частину часу присвячують сім’ї.

Як зустрічати 2022 рік

Фото: .envato.com

Зустрічати новий рік варто з притаманним символу духом. Блакитний Тигр, хоч і окутує атмосферою спокою та грації, але не варто забувати про його авантюризм.

Зустріньте 2022 рік у веселій компанії, поруч із близькими. Тигр — це король, тому вимагає відповідного ставлення. Дотримуйтесь витонченості. Предмети з натуральних матеріалів та відповідним блиском подобаються Блакитному Тигрові.

В чому зустрічати 2022 рік

Фото: .envato.com

У новорічну ніч відчуйте себе на вершині та проявіть креатив в образі, але пам’ятайте про гармонію кольорів та стилів. Спробуйте використати більше чорного, сірого, синього чи блакитного.

Додайте до образу металевих та золотих аксесуарів - тигр любить шик, розкіш і блиск.

Що принесе рік Блакитного Тигра

Фото: .envato.com

Завдяки природі та характеру тигра у 2022 році варто очікувати змін. В китайській міфології тигра порівнюють з натягнутою тятивою. Висока вірогідність того, що стріла, влучить у поставлену ціль. Головне, проявляти цілеспрямованість, наполегливість, і своєчасно спіймати момент.

Не забувайте, тигр - хижак, він постійно активно шукає здобич. Тому під його прихильність потраплять ті, хто прагне до всього нового. Енергічно пірнайте у нові проєкти та самовдосконалюйтеся, а тигр допоможе зробити відповідальний ривок і досягти успіху на шляху до поставленої мети.

Цікаві факти про Блакитного тигра

  • З цим символом тісно пов’язаний астрологічний знак — Водолій.

  • Щасливі цифри водяного Тигра 1, 3 і 4 і числа, що містять їх.

  • Діти, народжені під цим знаком, володіють особливою чарівністю та легко знаходять спільну мову з оточуючими. Такі обдарування стають справжнім щастям сім'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?