Неформальний стиль цієї весни: з чим носити чоловічі джинси
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Неформальний стиль цієї весни: з чим носити чоловічі джинси

На правах реклами

Неформальний стиль цієї весни: з чим носити чоловічі джинси
Джерело:  online.ua

Зізнайтеся — нерідко замість джинсів рука тягнеться до трикотажних джоггерів, що полюбилися з часів локдауну. Sport style не втрачає актуальності, джоггери ідеальні для ранкової пробіжки, тривалої подорожі автомобілем. Але по-справжньому агресивний вигляд чоловікові продають стильні джинси.

Джинси + світшот або худий

Самі модельєри часто вважають обидві моделі синонімами. Згідно з модною термінологією, худі чи світшот — це трикотажна кофта без застібки чи блискавки. Головна відмінність від лонгсліву - у світшота є каптур. Цього сезону в тренді світшоти з високим коміром і худи з великою кишенею-анораком.

Крій реглан або широкі плечі з втачними рукавами у комбінації з вузькими джинсами скінни створюють чоловічу атлетичну фігуру-трикутник. Худі успішно приховує невеликий животик. Гігієнічна основа комплекту - футболка із стовідсоткової бавовни або мембранних гігроскопічних матеріалів.

Весняна погода непередбачувана. Автовласникам варто підібрати до джинсів жилет із тонким синтетичним утеплювачем. Чим більше кишень на жилеті — тим зручніше власнику.

Джинси + світшот на блискавці

Тсс… Світшотів на блискавці не буває, але хто з чоловіків погодиться вдягнути на себе кофту? Поєднання трикотажної куртки з капюшоном та джинсів максимально комфортно підходить для роботи в будь-якій обстановці. Оптимальна довжина кофти на блискавці прикриває стегна.

Модель джинсів у поєднанні з кофтою на блискавці не має значення:

  • висока та низька посадка;

  • прямі або кльош;

  • скінні або бойфренди;

  • з накладними кишенями карго чи стильна класика.

Футболка або лонгслів як додаток комплекту обов'язкові. Стильний образ підкреслять брендові кросівки.

Джинси + піджак або блейзер

Мачо-стиль не втрачає популярності серед успішних бізнесменів. Піджак - іронічний реверанс ділового дрес-коду. Джинси - безпомилковий маркер внутрішньої свободи та незалежності індивідуума.

Як гармонійно поєднувати піджак та джинси в casual look

  • відмовтеся від однакового відтінку штанів та блейзера;

  • шкіряні лофери або мокасини крутіше за кросівки;

  • повні ноги приховайте широкими темними джинсами зі світлим верхом;

  • повноту в ділянці грудей та живота ховає темний піджак у поєднанні зі скінном.

Власники атлетичної фігури можуть дозволити собі тонкий светр та ремінь із хромованою пряжкою. Іншим варто підібрати простору футболку або лонгслів поверх джинсів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?