Інтернет без світла від Мережі Ланет
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Інтернет без світла від Мережі Ланет

На правах реклами

Інтернет без світла від Мережі Ланет
Джерело:  online.ua

Через регулярні обстріли енергетичної інфраструктури українці змушені переживати постійні перебої зі світлом. Але ворогу не вдасться так просто зламати українців, адже ми знайшли рішення, як підключити інтернет та залишатися на зв’язку навіть у випадку регулярних відключень електроенергії.

Стабільний інтернет без світла: швидке рішення від Мережі Ланет

Український провайдер Мережа Ланет робить усе можливе, аби забезпечити абонентів інтернетом в нестабільні часи. Наразі мешканці будинків, де є акумуляторні батареї, можуть продовжувати користуватись інтернетом без світла. Для цього варто лише підключити інтернет-кабель напряму до ноутбука чи забезпечити роутер резервним живленням.

Якщо в будинку наразі немає потрібної батареї, але є технічна можливість підключити її, то ви можете взяти участь в акції, стати Прометеєм і допомогти не лише собі, а й усьому під’їзду. Для цього необхідно надати одну чи декілька акумуляторних батарей (АКБ), які майстри Мережі Ланет підключать і відповідно забезпечать резервним живленням комутатори.

Для цієї мети найкраще підійдуть літій-залізо-фосфатні батареї або свинцеві. Окрім цього, вони повинні відповідати таким мінімальним характеристикам:

  • напруга — 12 В;

  • ємність — не менше 7 Аг та не перевищувати 18 Аг;

  • довжина однієї зі сторін не повинна перевищувати 100 мм.

Щоправда, зауважте, що тривалість стабільного підключення інтернету в Києві за відсутності електропостачання багато в чому залежить від технічних властивостей акумуляторної батареї.

Щоб перевірити, чи доступне подібне рішення за вашою адресою, перевірте особистий кабінет. Якщо там присутнє сповіщення про передачу акумуляторної батареї у тимчасове користування, зв’яжіться з оператором, і він проконсультує вас щодо подальшого плану дій.

Альтернативні рішення, аби завжди залишатись на зв’язку

Наразі Мережа Ланет активно модернізує мережу, аби якомога більше абонентів лишались з інтернетом. Тому паралельно провайдер розширює мережу підключень за технологією PON (оптичний інтернет). Наразі ця послуга доступна для приватного сектору та багатоквартирних будинків, що мають закладену оптичну комунікацію.

Водночас постачальник зв’язку активно займається закупкою літій-залізо-фосфатних акумуляторів. Першочергово за допомогою таких батарей модернізуються вузли. Це забезпечить мінімізацію прогалин в ланцюгах живлення, а відповідно вірогідність наявності інтернету за умов забезпечення живлення на кінцевих клієнтських комутаторах буде вища.

Тож об’єднаймо зусилля та допоможемо один одному, щоб повернути комфорт та перемогти темряву.

м. Київ, проспект Перемоги, 95
[email protected]
(044) 500-03-03

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?