Експерти Plamet розповіли про зростання популярності розсувних віконних систем
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Експерти Plamet розповіли про зростання популярності розсувних віконних систем

На правах реклами

Експерти Plamet розповіли про зростання популярності розсувних віконних систем
Джерело:  online.ua

Фахівці компанії Plamet, яка займається виробництвом та встановленням віконних та дверних систем, розповіли про зростаючий попит на розсувні конструкції.

За даними виробника, розсувні пластикові системи все частіше вибирають як найбільш практичне і естетичне рішення для лоджій і «французьких» балконів. Також останніми роками спостерігається попит на розсувні системи серед власників офісних приміщень, котеджів та заміської нерухомості (з верандами, терасами, патіо).

На думку фахівців компанії, одним із найкращих рішень на даний момент є системи з підвищеними теплоізоляційними властивостями та з фурнітурою Масо SKB-S.

Популярність розсувних систем, порівняно з «традиційними», пояснюється перевагами:

  1. Економія корисного простору у приміщенні. Так як для відкриття дверей не потрібен додатковий простір, розсувні системи стають оптимальним рішенням для приміщень невеликої площі, включаючи балкони і лоджії.

  2. Високий рівень шумоізоляції та теплоізоляції (залежить від обраного профілю та склопакета).

  3. Можливість встановлення вікон «в підлогу», у тому числі в габаритних конструкціях (площа до 7,5 квадратних метрів, висота – до 2500 міліметрів).

  4. Розсувні конструкції стають оптимальним рішенням для приміщень з панорамними видами та в умовах, коли необхідне максимальне природне освітлення. Тим не менш, у деяких конструкціях рекомендується встановлювати імпости.

Розсувні системи в даний момент виробляються у «віконному» та «дверному» варіантах, з різними конструкційними особливостями, залежно від механізму відкриття.

Для розрахунку бюджету ви можете використовувати онлайн калькулятори, у тому числі калькулятор ПДВ та інженерний калькулятор, однак для отримання точного кошторису ми рекомендуємо звернутися до замірників віконної компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?