За які функції пилососа можна доплатити
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

За які функції пилососа можна доплатити

На правах реклами

За які функції пилососа можна доплатити
Джерело:  online.ua

Пилосос - саме такий побутовий прилад, який є практично в кожному будинку, і яким ми користуємося відносно часто. Пилосос відповідає за чистоту підлогових покриттів та меблів. Крім того, від вибору даної техніки залежить те, з яким настроєм ви робитимете прибирання.

Незважаючи на виконання ідентичних завдань, різні моделі пилососів відрізняються і технічними характеристиками та наявністю якихось додаткових функцій. За які можна спокійно заплатити трохи більше, користуючись перевагами технологій?

Хороші фільтри

Наявність фільтрів тонкого очищення – це вимога до всіх сучасних моделей пилососів. Якщо таких фільтрів немає, то пил, який пилосос піднімає з підлоги та інших поверхонь, опиниться у повітрі, яким ми дихаємо.
Бажано, щоб крім фільтрів у пилососа були герметичні контейнери, мішки або резервуари з водою, в яких осідає те, що пилосос підняв з підлоги. Щоб менше контактувати з пилом, рекомендуємо вибрати моделі з одноразовими мішками або водяним резервуаром.

Зручні щітки та насадки

Кожна додаткова щітка в наборі із пилососом розширює сферу застосування техніки. Бажано, щоб у наборі була насадка для роботи пилососа на килимових покриттях (а також на м'яких меблях), щітка для важкодоступних місць (під диваном, за меблями). Деякі пилососи комплектуються спеціальними турбощітками.

Висока потужність

Сила всмоктування безпосередньо залежить від потужності техніки, але це не означає, що потужний за паспортом пилосос апріорі добре всмоктуватиме пил. Сила всмоктування залежить від комплексу факторів, включаючи тип двигуна та функціональність насадки. Крім того, занадто потужні моделі можуть бути ще й надто галасливими.

Автономність

Бездротові пилососи підходять для щоденного прибирання, вони менш потужні і швидко розряджаються. З іншого боку, бездротовий пилосос набагато зручніший, він може бути легшим. Якщо ви часто прибираєтеся, не стикаючись із серйозними забрудненнями, пилосос без шнурів може стати оптимальним рішенням. Однак якщо ви хочете купити потужний пилосос, бездротові варіанти вам швидше за все не підійдуть.

Функція миття підлог

Ще одна функція, за яку варто заплатити, – це функція миття підлог. Миючі пилососи відмінно справляються з легким і середнім рівнем забруднення підлоги, а моделі з функцією відпарювання підходять для прибирання інших поверхонь, включаючи меблі або домашній текстиль.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?