ТОП-5 телевізорів із функцією Smart TV
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

ТОП-5 телевізорів із функцією Smart TV

На правах реклами

ТОП-5 телевізорів із функцією Smart TV
Джерело:  online.ua

З розвитком технологій зростає затребуваність гібридних ТВ із вбудованим доступом до інтернету. Окрім традиційного використання для перегляду каналів ефірного, кабельного чи супутникового телебачення вони є своєрідними комп'ютерами. Такі телевізори https://comfy.ua/flat-tvs/ представлено великою різноманітністю як доступних екранів з базовими опціями, так і багатофункціональних апаратів.

Популярні моделі з технологією смарт-ТВ

Це варіанти з розширеними можливостями та операційною системою: доступне встановлення додаткових програм, підключення сервісів послуг. Такі ТБ вибирають для перегляду телеканалів, шоу, кіно та серіалів, YouTube-трансляцій, користування програмами, комп'ютерних ігор.

Серед техніки, що підтримує Smart TV, є багато актуальних моделей. Популярні пристрої відрізняються поєднанням помірної вартості, широкої функціональності, гарної якості зображення та звуку. Підтримують відтворення різних форматів медіа. Розглянемо найпопулярніші моделі.

Samsung UE43BU8000UXUA

Роздільна здатність екрана 4K Ultra HD 3840 на 2160 пікселів забезпечує точну передачу зображення. Широкий динамічний діапазон інтенсивності та насиченості кольорів. Технологія Motion Xcelerator підвищує яскравість та реалістичність картинки. Ще кілька характеристик телевізора:

  • підтримує бездротовий зв'язок Bluetooth, Wi-Fi;

  • процесор Crystal Processor 4K;

  • тюнери європейського ефірного, кабельного та супутникового мовлення;

  • операційна система Tizen;

  • доступне керування голосом та мобільними пристроями.

  • Blaupunkt 32HBC5000

Реалістичне, об'ємне зображення. Екран зі стандартною роздільною здатністю HD - 1366 на 768 пікселів. Частота оновлення дисплея – 60 Гц. Чіп Mali G31 MP2. Android TV надає доступ до Google Play для завантаження програм та сервісів потокового мультимедіа. Сумарна потужність аудіо із 2 динаміків пристрою складає 16 Вт, технологія звуку Dolby/Dolby+. Підтримує відтворення понад 10 форматів медіафайлів.

Доступні екрани зі Smart TV

Серед недорогих моделей також є гібридні телевізори з доступом до інтернету. Пристрої оснащені дисплеями з роздільною здатністю HD, частотою розгортки 60 Гц. Працюють на операційній системі Android TV для підключення сервісів та завантаження програм. Такі ТБ підходять як для стандартного перегляду телеканалів, так і для користування Інтернетом:

  • SATELIT 24H9100ST;

  • SETUP 24HSF21 та інші.

Флагмани, оснащені Смарт ТБ

Телевізори преміум-класу мають передові нові можливості. Пристрої обов'язково оснащуються технологією Smart TV, відрізняються високою якістю зображення та звуку. Вражаючий приклад техніки в цій категорії - LG OLED88ZX9LA:

  • екран на 88 дюймів з підсвічуванням OLED та роздільною здатністю 8K;

  • операційна система WebOS, керування Google Home;

  • сумарна потужність звуку 80 Вт - якісна акустика із вбудованих динаміків;

  • ігровий режим — функції телевізора пристосовуються до використання приставок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?