Відновлення після інсульту: чому варто пройти реабілітацію у закордонній клініці
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Відновлення після інсульту: чому варто пройти реабілітацію у закордонній клініці

На правах реклами

Відновлення після інсульту: чому варто пройти реабілітацію у закордонній клініці
Джерело:  online.ua

Багато людей, які проходять якісну реабілітацію, можуть повернутися до роботи та активного соціального життя. Головне, вчасно розпочати реабілітаційні заходи та обрати хорошу клініку відновлення після інсульту. Для реабілітації ви можете поїхати за кордон. Використовуйте сайт Booking Health, щоб вибрати відповідну клініку та медичну програму.

Коли краще починати відновлення після інсульту

Чим раніше починається реабілітація після інсульту, тим кращі її результати. У перші місяці реабілітаційний потенціал найвищий, згодом він знижується.

Оптимально проводити реабілітаційні заходи у перші 3 місяці. У розвинених країнах реабілітація починається буквально наступного дня після інсульту, на тлі медикаментозної терапії, що триває, навіть якщо людина не може підніматися з ліжка і з ним немає повноцінного контакту.

Дещо гірші результати, якщо реабілітація починається протягом 3-6 місяців після інсульту. Якщо ж реабілітаційні заходи розпочали лише через півроку і більше, то результати будуть скромними. Основного прогресу буде досягнуто не завдяки відновленню мозку, а за рахунок адаптації до наявного неврологічного дефіциту.

Як відбувається відновлення за кордоном

У закордонних клініках є все необхідне для відновлення пацієнтів:

  • Роботизовані комплекси

  • Тренажери для пензля

  • Екзоскелети

  • Біологічний зворотний зв'язок

  • Віртуальна реальність

  • Апарати для фізіотерапії

Найкращі у світі фахівці: неврологи, реабілітологи, інструктори з лікувальної фізкультури, логопеди-афазіологи тощо.

Програма реабілітації складається індивідуально та постійно коригується, виходячи з отриманих результатів. Вона продовжується доти, доки пацієнт зберігає реабілітаційний потенціал. Більшість людей, які проходять відновлення у закордонних центрах, одержують видатні результати. У більшості випадків після завершення програми вони відновлюють основні функції і не залежать від допомоги осіб, що доглядають.

Щоб обрати клініку для відновлення після інсульту, завітайте на сайт bookinghealth.ru. Тут представлені найкращі реабілітаційні центри світу. Ви зможете позбавитися більшості неврологічних порушень, що виникли після інсульту, або значно знизити тяжкість функціональних розладів.

При виборі програми реабілітації через сайт Booking Health ціни для вас будуть нижчими, ніж при прямому зверненні до клініки за рахунок відсутності підвищених податків для іноземних пацієнтів. Тут ви зможете отримати послуги з організації подорожі за кордон. Ми зв'яжемося з адміністрацією лікарні, запишемо вас на зручні дати, допоможемо оформити документи, купимо авіаквитки та забронюємо готель. Вас зустрінуть в аеропорту за кордоном і доправлять до лікарні автомобілем, а після реабілітації організують зворотний трансфер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?