У Gizchina назвали найкращі смартфони першого кварталу 2023 року
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

У Gizchina назвали найкращі смартфони першого кварталу 2023 року

На правах реклами

У Gizchina назвали найкращі смартфони першого кварталу 2023 року
Джерело:  online.ua

Фахівці порталу публікували рейтинг смартфонів, які можуть стати флагманами купівельного попиту у першому кварталі 2023 року. Отже, який смартфон купити собі цієї весни?

Рейтинг поділений на чотири цінові категорії:

  • смартфони до $300

  • смартфони до $400

  • смартфони до $500

  • смартфони до $800

У кожній з цих категорій визначено моделі, що виділяються на тлі інших технічними та експлуатаційними характеристиками.

Показово, що «яблучні» пристрої до цього списку не увійшли. Одна з причин – обмеження цінника для смартфонів, які брали участь у тестуванні.

У найбільш "бюджетній" категорії перспективними були названі Redmi Note 10 Pro (відмінний екран та камера на 108 мегапікселів), а також Galaxy A33, смартфон, оснащений корпусом із захистом за стандартом IP67. Для своєї цінової категорії це чудовий покатаєш.

Ще один Galaxy, але вже A53 став "переможцем" у наступній ціновій категорії. Крім «преміального» захисту від води та пилу модель укомплектована передовою «начинкою», яка справлятиметься з користувальницькими завданнями та просунутими додатками ще мінімум кілька років «без гальм».

У категорії до $500 найкращим смартфоном експерти вважають Google Pixel 6, який відрізняється від конкурентів більш просунутою камерою. Крім того, експерти відзначили, що смартфон від Google, підлога всієї видимості буде підтримуватися виробником довше за своїх конкурентів.

У найдорожчому сегменті перше місце розділили дві моделі – Samsung Galaxy S21 FE та Xiaomi 11T Pro. Корейський та китайський смартфони отримали найкращий чіп 2021 року та екрани за технологією Amoled частотою 120 Гц. Крім цього, Samsung захищений за стандартом IP68, а модель з Китаю підтримує зарядку потужністю 120 Вт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?