Як зробити здоровий вибір підсолоджувачів: на що звертати увагу
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

Як зробити здоровий вибір підсолоджувачів: на що звертати увагу

На правах реклами

Як зробити здоровий вибір підсолоджувачів: на що звертати увагу

Якщо ви не бажаєте відмовлятися від солодощів у своєму житті, проте хочете зменшити шкідливий вплив цукру на свій організм, натуральні цукрозамінники стануть вам у пригоді. На що звернути увагу під час вибору підсолоджувача – далі в матеріалі.

Головні тези:

  • Кращі натуральні цукрозамінники, такі як Стевія, Ерітрітол та Монк Фрут від Green Leaf, мають нульову калорійність та глікемічний індекс, ідеально підходять для тих, хто прагне зменшити споживання цукру в раціоні.
  • Натуральний підсолоджувач стевія в 200-300 разів солодший за цукор і не має шкідливого впливу на рівень цукру в крові, що робить його популярним використанням випічки та щоденного харчування.
  • Ерітрітол, який отримується з кукурудзи, стійкий до високих температур і ідеально підходить для випічки корисних десертів, не має шкідливого впливу на зубну емаль.
  • Монк Фрут, виготовлений із фрукта архат, має солодкий фруктовий смак і карамельний аромат, ставлючи якісний підсолоджувач для різноманітних страв та напоїв.
  • Green Leaf пропонує натуральні підсолоджувачі виготовлені за унікальною технологією Harmonix, які мають приємний смак та ідеальне співвідношення солодкості до цукру. Замовити продукцію можна на офіційному сайті виробника.

Натуральні підсолоджувачі: на що звертати увагу під час вибору

Плануєте замінити шкідливий цукор у своєму раціоні на цукрозамінники, але не знаєте, як вибрати найкращий варіант? Ось декілька критеріїв, на які варто звернути увагу, а саме калорійність підсолоджувача, глікемічний індекс та смакові властивості.

Наприклад, натуральні підсолоджувачі, як-от цукрозамінник Солодка Стевія, Ерітрітол і Монк Фрут від українського виробника Green Leaf, мають нульову калорійність і нульовий глікемічний індекс. Вони не впливають на рівень цукру в крові та дозволені людям із діабетом. 

Замінник цукру стевія виготовляється з екстракту листя однойменної рослини. Її основні компоненти – стевіозид і ребаудіозид – роблять підсолоджувач стевію у 200-300 разів солодшою за цукор. Популярність цього підсолоджувача зростає й багато людей використовують стевію замість цукру для випічки і як доповнення до щоденного раціону. 

Підсолоджувач Green Leaf Солодка Стевія має такі переваги: 

  • якісно очищена сировина;

  • унікальна технологія виробництва;

  • не гірчить та не має посмаку;

  • зручно вживати (звичне смакове співвідношення солодкості 1:1, тобто 1 ложка Солодкої стевії = солодкості 1 ложки цукру).

Натуральний підсолоджувач ерітрітол отримується з кукурудзи. Він менш солодкий, ніж цукор, але стійкий до високих температур, що робить його ідеальним варіантом для приготування корисних десертів і випічки. До слова, підсолоджувач також не має шкідливого впливу на зубну емаль.

Підсолоджувач Монк Фрут виготовляють із фрукта архат. Він має солодкий фруктовий смак і карамельний аромат. 

Де купити натуральні підсолоджувачі

В Україні є багато виробників підсолоджувачів, однак, якщо ви шукаєте оптимальне співвідношення ціни та якості, Green Leaf стане чудовим вибором. Продукція виробника виготовляється за унікальною технологією Harmonix. Завдяки цьому Green Leaf Солодка Стевія не гірчить, має приємний смак і співвідношення солодкості 1:1 до цукру. Виробник пропонує не тільки широкий вибір підсолоджувачів, а й іншу продукцію, як-от топінги, суміші для випічки тощо. Замовити Солодку Стевію Green Leaf та інші вироби компанії можна на офіційному сайті.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?