П'ять причин довірити ремонт ТНВС майстрам компанії «Турбо Дизель Сервіс»
Категорія
Прес-релізи
Дата публікації

П'ять причин довірити ремонт ТНВС майстрам компанії «Турбо Дизель Сервіс»

На правах реклами

П'ять причин довірити ремонт ТНВС майстрам компанії «Турбо Дизель Сервіс»

ПНВТ, або паливний насос високого тиску — один з ключових елементів автомобіля. Його завдання полягає у подачі паливно-повітряної суміші в певні періоди часу та у потрібній дозуванні безпосередньо в камеру згоряння двигуна.

Як і будь-який технічно складний пристрій, ПНВТ піддається поломкам з різних причин — від природного зносу комплектуючих до механічних пошкоджень через попадання всередину сторонніх частинок (окалина або нагар з поршнів, пил ззовні). 

Майстри компанії «Турбо Дизель Сервіс» надають повний спектр послуг з профілактики, ремонту та відновлення ПНВТ на легкових та комерційних автомобілях незалежно від типу поломки, марки та моделі транспортного засобу. 

Щоб замовити професійний ремонт ПНВТ у Києві, скористайтеся онлайн-формою заявки на сайті. Також ви можете забронювати візит на наш сервіс у зручний час за вказаними номерами телефонів.

Як дізнатися, що ПНВТ потребує ремонту?

Існує кілька ознак того, що ТНВД потребує ремонту:

  • Витрата пального збільшилась, хоча транспортний засіб експлуатується у тому ж режимі, що й раніше.

  • Двигун запускається довше, для старту потрібні кілька спроб.

  • Збільшилася кількість вихлопних газів, з’явився сильний дим, при цьому марка пального і навіть місце заправки залишилися незмінними.

  • Двигун почав сильно перегріватися, про що свідчить відповідне повідомлення на приладовій панелі.

  • Під час роботи мотор починає видавати нетипові звуки, яких раніше не було.

  • Поява течі в паливній системі, на що вказують характерні маслянисті розводи на корпусі насоса або приєднаних патрубках.

Якщо у вашого авто з’явився хоча б один з зазначених ознак, рекомендуємо звернутися до сервісного центру TDS для проведення діагностики та ремонту паливного насоса. Ігнорування проблеми призведе до так званої каскадної поломки (поступовий відказ роботи кількох систем автомобіля), усунення наслідків якої обійдеться значно дорожче. 

Також не варто довіряти ремонт ПНВТ «гаражним» майстрам, оскільки некваліфіковане втручання у роботу паливного обладнання призведе до додаткових поломок, а також може довести пристрій до стану повної непридатності для ремонту. Заміна пошкодженого ПНВТ обійдеться в кілька разів дорожче, ніж відновлення працездатності старого агрегату. 

Наша майстерня оснащена всім необхідним обладнанням для проведення професійної діагностики та ремонту. Залежно від типу поломки ми відновлюємо геометрію механізмів, реставруємо форсунки, міняємо плунжерну пару, здійснюємо заміну паливного фільтра, ущільнювачів та проводимо інші роботи.

П'ять причин довірити ремонт ПНВТ майстрам компанії «Турбо Дизель Сервіс»

Компанія «Турбо Дизель Сервіс» пропонує своїм новим і постійним клієнтам:

  • Ремонт ПНВТ будь-якої складності на всіх легкових і комерційних автомобілях.

  • Команда профільних майстрів із сумарним досвідом роботи понад 100 років.

  • Сучасне обладнання для професійної діагностики та ремонту.

  • Чесні ціни, прозорі умови та відсутність прихованих платежів. Ви заплатите за ремонт рівно стільки, скільки скаже майстер після проведення діагностики.

  • Власний великий склад із запчастинами та оптимізовані технічні процеси, що дозволяє максимально скоротити час виконання робіт. У більшості випадків відремонтовану деталь можна забрати в день звернення до сервісу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?