Слід придивлятися не тільки до Добронравова, а й до змісту "Сватів"
Категория
Блоги
Дата публикации

Слід придивлятися не тільки до Добронравова, а й до змісту "Сватів"

Андрій Булґаров
Андрій Булґаров

Зеленський обурений тим, що "Сватам" можуть зробити бан. А я от обурений тим, що він і досі не відповів, чому в його серіалі є епізоди на кшталт такого: Свати приходять до Масандрівських підвалів, і там їм кримський винороб показуючи пляшку каже, що це найкраще вино серед російських вин. Я дуже добре пам’ятаю цей епізод, і це було десь рік 2012-ий.

Ні, зрозуміло що Володю дуже тоді цікавив російський ринок, як і майже кожного українського телевізійника та кіношника що хотіли гарно пити і їсти. Але, Кримське вино найкраще серед російських?! Чи так російському глядачеві «панятней»? Втім, Володю тоді ніяк не засмучувало що в своїх Сватах він Крим віддав Росії, причому значно раніше, ніж його анексував його тезка.

А взагалі-то СБУ треба не тільки до актора Добронравова придивлятися, а і к змісту серіалу. Бо там таких прикладів як мій безліч.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?