Справжнє «порохоботство» дуже небезпечне, так саме, як і справжнє «зрадофільство»
Категория
Блоги
Дата публикации

Справжнє «порохоботство» дуже небезпечне, так саме, як і справжнє «зрадофільство»

Андрій Булґаров
Андрій Булґаров

Уявіть що ви прийшли до лікаря, у приватну лікарню. Звісно, спочатку була каса, де ви отримавши рахунок канєшна здивувалися, але безкоштовного зараз нічого не буває, тим більш у приватній лікарні. Тому ви погодившись із ціною пішли до лікаря.

Лікар виконав свою роботу, призначив лікування, порадив різні варіанти ліків, на ваш гаманець… тож, нормальний лікар за нормальну платню. Ви вийшли собі від нього, купили все що треба, лікуєтеся…. ну звичайна буденність, про що тут розповідати?!

Вам же не прийде у голову почати цьому лікарю співати дифірамби, якщо він, звісно, не світове свєтіло медицини. Хоча, був би він свєтілом, була б зовсім інша пісня. А так, чого співати на прославляти звичайного лікаря? Ви купили його послуги. За свої гроші. От як би він вам діагноз не той поставив, чи не ті ліки прописав, тоді ви його по судах та прокуратурах затаскали. Бо то є його робота лікувати людей. І це ніяк не подвиг! Ще раз наголошую, серед лікарів є ті, хто подвиги здійснюють кожного дня, але це зовсім інша історія. І зараз мова не про те, що один лікар вище за іншого, мова про те що більшість лікарів покликані тримати наш з вами організм у нормальному стані, і саме це є буденність, а от коли трапляються трагедії, то організм треба рятувати, а не лікувати.

До чого я все це веду, а до того як ми ставимося до нашого Президента. Порохоботи і зрадофіли насправді просто два боки однієї медалі – одні будь-яку дію Порошенка звеличують до міжгалактичного подвигу, інші з будь-якої його дії роблять вселенську зраду. Однак, для людини, з критичним мисленням нормально інше. Зробить щось гарного Порошенко - ну добре, це ж його президентська робота, а що, могло би бути інакше? Зробить щось погане – треба розбиратися наскільки, а якщо треба, то й показати це Порошенкові наочно. Тобто говорячи сучасною мовою, одна і та ж сама людина може бути і «порохоботом» і навпаки. Це і є нормально, і саме це показує рівень дорослості суспільства.

Я радію від того що таких людей стає все більше. Чому я це вирішив? А тому що все частіше зустрічаю тексти, де у «порохоботстві» звинувачують людину, яку ще раніше цілували у всі місця за «зрадофільство» і навпаки)))

І ще, справжнє «порохоботство» дуже небезпечне, так саме як і справжнє «зрадофільство». Перше може призвести до виникнення у Порошенка манії величі, а це зовсім не смішно, і до речі передумови до цього вже видно. А друге – в решті решт призведе до втрати віри у власну країну, а це не просто не смішно, а вкрай погано.

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?