Де взяти кадри для реформи поліції? Відповідь є
Категория
Блоги
Дата публикации

Де взяти кадри для реформи поліції? Відповідь є

Володимир Цибулько
Володимир Цибулько

Про масштабну реформу поліції, необхідність якої знов стали обговорювати після подій 9 травня - у блозі Володимира Цибулька на ONLINE.UA

На тлі масового патріотизму дніпровців проросійська шушера все ж досить міцно пустила корені. Найсумніше, що пустила їх в державних органах. Скільки не реформуємо поліцію, а ріжки міліції з неї вилазять. Отже, сутички 9 травня, коли по суті поліція стала на бік однієї з політсил, виявили не лише хиби в реформі поліції, але й загальну закономірність, яка властива будь-яким реформам: якщо в діжку із солонии огірками вкинути свіжі, вони всі знову стануть солоними.

Отже, сподівання на те, що, лишивши високопрофесійних людей з міліції в новій поліції ми отримаємо абсолютно нову інституцію виявилися марними. Ми отримали міліцію, лише в новій уніформі. В деяких містах, а особливо в провінції, в містечках, реформа звелась до перефарбування автомобілів і зміни форми, але не зміни відносин…

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?