Протистояння світу і Путіна: настали переломні дні
Категория
Блоги
Дата публикации

Протистояння світу і Путіна: настали переломні дні

Володимир Цибулько
Володимир Цибулько

Про візит глави МЗС Росії Сергія Лаврова до президента США Дональда Трампа та про те, як Захід налаштований на боротьбу з Володимиром Путіним - у блозі Володимира Цибулька на ONLINE.UA

Отже, Трамп прийняв Лаврова. Скільки не билося російське МЗС зі спробами організувати зустріч Путіна з Трампом, все закінчилося візитом Лаврова, менш токсичного в політичному сенсі, до Білого Дому. А через кілька годин Трамп приймає українського міністра закордонних справ Клімкіна. В периіод, коли Клімкін перебував у Білому домі, з профілактичною метою на пару годин у Росії відключився SWIFT. Отже, скільки не намагалися російські ЗМІ заполонити свій інформпростір «величезним успіхом» Лаврова, насправді, величезним успіхом є прийняття українського міністра закордонних справ особисто Трампом в присутності віце-президента Пенса і держсекретаря Тіллерсона.

В цей час Рада міністрів ЄС затверджує безвіз для України. По суті, ці дні є переломними в протистоянні світу і Путіна…

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?