США знов глобальний поліцейський, або Холодний душ для Путіна
Категория
Блоги
Дата публикации

США знов глобальний поліцейський, або Холодний душ для Путіна

Володимир Цибулько
Володимир Цибулько

Про кульбіти американської політики - у блозі Володимира Цибулька на ONLINE.UA

Чим більше президент Трамп заявляє, що він не дуже зацікавлений у зовнішній політиці, тим більше зовнішня політика служить ідеям і боротьбі Трампа, особливо всередині самої американської політики. Нова реальність, з якоє стикається світова політика – Сполучені Штати спочатку б’ють, а потім їдуть говорити. В часи Обами спочатку не били, а говорили, а потім – не били, а говорили далі. Хуліганський політикум в особі Путіна чи Ірану настільки знахабнів, що ніхто не вірив в здатніст Америки повернути собі статус глобального поліцейського.

Поліцейський ніколи не діє проти мирних людей, проти громадянина, поліцейський діє проти хулігана. Тому вереск хуліганів посилюється з дня на день.

Особливо холодним шоком для Путіна та його потенційних союзників було знаходження консенсусу – досить простого і швидкого – з китайським лідером Сі Цзиньпинєм...

Оставаясь на онлайне вы даете согласие на использование файлов cookies, которые помогают нам сделать ваше пребывание здесь более удобным.

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?