Синоптик попередила про похолодання в частині регіонів України з 9 вересня
Категорія
Погода
Дата публікації

Синоптик попередила про похолодання в частині регіонів України з 9 вересня

Осінь в Україні
Джерело:  Наталка Діденко

За інформацією синоптикині Наталки Діденко, з 9 вересня в низці регіонів України очікується похолодання. 

Головні тези:

  • З 9 вересня в частині регіонів України очікується похолодання, особливо у Полтавській, Сумській, Черкаській та Київській областях.
  • У найближчі дні очікується комфортна температура повітря в більшості областей, але у західних регіонах буде прохолодно.
  • Протягом 9 вересня в Україні переважатиме суха погода, але на півдні та в центральних областях можливі локальні дощі.
  • Середня місячна температура повітря у вересні у більшості областей прогнозується від 15 до 20 градусів, вище за норму.
  • На початку наступного тижня у західних регіонах може бути прохолодно, місцями нижче +20 градусів, особливо в Карпатах.

Що відомо про похолодання у частині регіонів України

Тиждень в Україні розпочнеться комфортною температурою повітря. У більшості областей протягом дня у понеділок очікується +23...+28 градусів, — зазначає Діденко.

Вона підкреслила, що у низці областей відбудеться суттєве зниження температури.

Холоднеча" острівцем розташується у Полтавській, Сумській, частково у Черкаській та Київській областях, тут місцями ймовірно +18...+22 градусів, — прогнозує Діденко.

Що відомо про погоду у Києві протягом найближчих днів

За словами Діденко, у більшості областей України протягом 9 вересня спостерігатиметься антициклон.

Переважатиме суха погода. Проте на півдні та в центральних областях України часом можливі локальні дощі. У Києві в понеділок дощів не очікується. Стовпчики термометрів коливатимуться близько +25 градусів, — зазначає синоптик.

У середині тижня в більшості областей України температура повітря підвищиться до помірної спеки, лише в західних областях найближчими днями буде прохолодно, місцями нижче +20 градусів.

Український гідрометцентр спрогнозував також оприлюднив прогноз погоди в Україні протягом вересня.

За відомостями синоптиків, середня місячна температура повітря у більшості областей прогнозується від 15 до 20 градусів, а  це на два градуси вище за норму. Трохи прохолодніше може бути в Карпатах — від +13 до +14 градусів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?